| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4078 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 آذر 1386، ساعت 20:38 |
|
 |
5 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
در اين مکان
|
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 1:36 |
|
 |
5 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 662 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 20:49 |
|
 |
5 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
مطمئن باش که چون دانشگاه آزاد بوده اين اتفاق افتاده
وگرنه تو دانشگاههاي دولتي خدارو شکر سطح سواد خيلي بالا ميباشد
و مطمئنا اينطور خواهند نوشت که:
قابل توجه اساتيد محترم
دستشويي ها فاقد هرگونه آبي مي باشند
لطفا در مصرف توالت صرفه جويي کنيد. |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 500 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 23:03 |
|
 |
5 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
دستشويي با محل خروج مواد غير قابل استفاده بدن فرق اساسي داره . همون طور که از اسمش پيداست به معناي مکاني براي شستن دست است.
ميشه اسم اون محل رو خَلو يا اَن گاه گذاشت .
در ضمن توالت هم کلمه فرنگي هست .
اساتيد جمع مکسر عربي و واژه اي غلط است .
در ضمن داشتن مالکيت اَن گاه يا خلو براي يک پرسنل عادي دور از انديشه است.
و در اين جا شاهد هستيم که اين پرسنل زحمتکش به صورت امري از استاد ها اين نکته را خواستار شده که باز دگر دور از انديشه بوده.
بهترين جمله ممکن:
با کمال کوچکي وحقارت و پستي از استادهاي بزرگوار و گرانمايه اين درخواست عاجزانه را داريم:
اَن گاه اين قسمت از دانشگاه با مشکل بي آبي مواجه شده است .
خواهشمنديم براي تخليه مواد زايد خود به نزديک ترين اَن گاه موجود سر بزنيد و خود را آسوده فرماييد.
با تشکر
روابط عمومي دانشگاه |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 662 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 17:16 |
|
 |
5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4078 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 10:48 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
مهمترين اثر من!
تا به حال به اين فکر کرديد که مهمترين اثري که در زندگي از خودتون به جا گذاشتيد چي بوده؟
اگه تا ديروز صبح اين سوال رو از من ميپرسيديد قاعدتا ميگفتم پايان نامه کارشناسي ارشدم که تا حالا بيش از هزار بار (يا شايد هزاران بار!!) دانلود شده. ولي مهمترين اثر من در زندگي، ديروز عوض شد! من ديروز اثري خلق کردم که هرچي فکر ميکنم با هيچ کدوم از آثار قبليم قابل قياس نيست، نه از نظر محتوا و نه از نظر بهايي که بابتش پرداختم! يک زانو آب خوردن بهاي کمي نيست! اما ارزشش رو واقعا داشت. هر اثر بزرگي با درد خلق ميشه؛ هيچ کار خوبي بدون درد کشيدن به دست نمياد، اما خوبيش اينه که که درد موقته و اثر دائمي.
ملاحظه اثر و توضيحات بيشتر به زبان اصلي |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 15:50 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 16:43 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
چون بيم آن ميرود که استاد هاي گرامي تا بيان اين طومار رو بخونن ممکنه خرابکاري ببار بيارن بنده بر آن شدم که قطعه شعري بسرايم تا در کمترين زمان ممکن منظور رو برسونه!
اَن گاه دانشگاه بي آب شده است بيگاه
اَن گاه ديگر را مصرف کنيد اينگاه! |
ببخشيد بي ادبي نباشه ها ولي مگه خونه رو ازت گرفتن يا خوابگاهتو که حالا تو توالت دانشگاه مي خواي اندرونتو توش خالي کني ؟توالت قحطيه ؟
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 01 اسفند 1386، ساعت 17:08 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
چون بيم آن ميرود که استاد هاي گرامي تا بيان اين طومار رو بخونن ممکنه خرابکاري ببار بيارن بنده بر آن شدم که قطعه شعري بسرايم تا در کمترين زمان ممکن منظور رو برسونه!
اَن گاه دانشگاه بي آب شده است بيگاه
اَن گاه ديگر را مصرف کنيد اينگاه! |
ببخشيد بي ادبي نباشه ها ولي مگه خونه رو ازت گرفتن يا خوابگاهتو که حالا تو توالت دانشگاه مي خواي اندرونتو توش خالي کني ؟توالت قحطيه ؟
به قول اون جوک معروف : ... ولي از طرز فکرت خوشم اومد! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 1:03 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
ستاره غريب قصد داره اين حقيقت رو که خانومها بيشتر از آقايون به W.C مراجعه ميکنن رو کتمان کنه.
اما حقيقت اينه که اگر در مکانهاي مختلف اين اختراع بس حياتي و سرنوشتساز بشر در دسترس نباشه، خانومها بيشتر از آقايون دچار مشکل ميشن. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 21:27 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
شازده کوچولو
زمان ارسال: پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 0:03 عنوان:
--------------------------------------------------------------------------------
ستاره غريب قصد داره اين حقيقت رو که خانومها بيشتر از آقايون به W.C مراجعه ميکنن رو کتمان کنه.
اما حقيقت اينه که اگر در مکانهاي مختلف اين اختراع بس حياتي و سرنوشتساز بشر در دسترس نباشه، خانومها بيشتر از آقايون دچار مشکل ميشن.
|
خوب مسلمه و حق با شماست.يکي از دلايلي که من هنوزم مي گم کاش پسر بودم همينه !!! خدا به ما ظلم کرده که نمي تونيم مثل شما راحت باشيم ديگه.
| به قول اون جوک معروف : ... |
خوب جک معروف رو بگو ديگه همه محرميم. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 22:40 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 17:08 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 18:07 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
گفتي بستني هوسشو کردم اما بخورم چاق ميشم در نتيجه بي خيالش. من اگه تو نت نميومدم عمرا معني جکتو مي فهميدم. اما نت چشم و گوشمو باز کرد.من دختر بدي هستم. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
|
|
|
|
|
 |
|
|