| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 26 اسفند 1384، ساعت 21:57 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
نمي دونم چرا وقتي با يکي از اکونتهاي اينترنتم وصل مي شم، بعضي از سايتها رو اصلاً نمياره؛ اما در مقابل بعضي ديگه رو خيلي سريع مياره! مثلاً PersianBB و VDaneshmand هر دوشون روي يک هاست هستن؛ PersianBB رو سريع لود مي کنه؛ اما VDaneshmand رو نه! اشکال از Firewall نبايد باشه. چکش کردم. با اکونت ديگه مشکلي نداره. به نظرتون مشکل چيه؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 اسفند 1384، ساعت 7:35 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 اسفند 1384، ساعت 16:31 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
| error میده ؟ |
Connection Time Out مي داد. الان ظاهراً درست شده. شايد دوباره همون جور بشه! چون چند وقت پيش هم گرفت و ول کرد! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 اسفند 1384، ساعت 19:04 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| armoazn نوشته بود: |
| error میده ؟ |
Connection Time Out مي داد. الان ظاهراً درست شده. شايد دوباره همون جور بشه! چون چند وقت پيش هم گرفت و ول کرد! |
درسته! مشکل از ISP هست از جای دیگه نیست |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |