| نویسنده |
پیغام |
ebrahim18  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 21 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 21 اسفند 1384، ساعت 0:21 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام : اين نوشته هشداری است به مردم ایران . کشور ایران در شرایط حساسی است . امکان دارد که ایران تحریم شود و یا وارد جنگی فرسایشی و فاجعه آمیز شود . اگر ایران تحریم شود و بتواند تحمل یا نتواند و اگر وارد جنگ شود ؛ چه پیروز شود چه شکست بخورد به ضرر ملت است و سالهای طولانی را در سختی و رنج خواهیم گذراند . حال هرکس میخواهد کاری کند که بهتر است و هر کس که می خواهد ساکت نشیند و تماشا کند. بنظر من مسئولین کشور باید با آمریکا مذاکره کنند . و بدیهی است که حکومت وظیفه دارد که جان و مال مردم را حفظ کند . بیهوده کشور را وارد جنگ نکند که جوانان زیادی کشته شوند و هزاران زن و مرد و کودک به خون کشیده شوند و هزاران معلول و بیمار و یک کشور ویران و اشغال شده روی دستمان بماند. « و مپندار که خدا از آنچه ستمکاران می کندد غافل است ؛ جز این نیست که آنها را برای روزی که چشمها در آن خیره می شود مهلت میدهد. » ( ابراهیم 42 )
ابراهیم .م |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3434 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 اسفند 1384، ساعت 23:35 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 22 اسفند 1384، ساعت 16:01 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه ما رئيس بوديم ميکرديم |
|
|
|
|
|
|
 |
ebrahim18  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 21 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 اسفند 1384، ساعت 1:43 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
سلام : نبايد کار خاصي کرد بلکه بايد همواره اگاه بود و نظرات خود را معقولانه با ديگران در ميان گذاشت هر کس به اندازه خود وظيفه دارد نه کمتر نه بيشتر . مثلا من با نوشتن متني کوتاه سعي در رساندن نظرات خود به مخاطبان اين سايت داشته ام . پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3219 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 اسفند 1384، ساعت 2:09 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| نبايد کار خاصي کرد بلکه بايد همواره اگاه بود |
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3583 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 اسفند 1384، ساعت 2:45 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3219 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 اسفند 1384، ساعت 20:26 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
What part did you not underestand?! Note that the picture is there just for fun, it's not related |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3583 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 اسفند 1384، ساعت 21:12 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آخه sign language که استفاده کرديد به معنای but "اما" است ديگه
برای همين فکر کردم منظور خاصی داشتيد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
nobody  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 مهر 1383 مجموع ارسالها: 33 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شب جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 اسفند 1384، ساعت 21:50 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 24 اسفند 1384، ساعت 22:30 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
دليل اينکه گفتم با مزه جواب دادين اون نکته منفی نبود که از ذهن منفی شما تراوش کرد
دليلش استفاده از sign language بود که ايشون استفاده کردند و چون معنی اين حرکت دست
"اما" ميشه فکر کردم که منظور خاصی ازش دارن
در ضمن شما تازه وارد هستيد جناب nobody قديميها که بايد بدونن ميدونن که حد اقل من يکی
مخلص تموم شهر های مملکتم هستم و مثل وجود خودم براشون احترام قائلم
شما اول يک وقتی بزار چرخی تو تالارها بزن تا متوجه بشی که چه ميکنی اينجا رو هم يک نگاهی بکن here
در ضمن زياد خودتون رو ناراحت نکنيد شما هم بيشتر از من به مملکت خدمت نکرديد
دليل پاسخ به پست شما هم فقط اين بود که منفی گرايی شما موجب دل شکستگی دوستان عزيز شيرازی من در اين forum نشه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 24 اسفند 1384، ساعت 23:14 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| ببخشید که شیرازیها بی حال هستند و وقتی کشورشون دچار مشکل هست یا در خطر و یا امکان انجام کارهایی رو که دوست دارند در اینجا نیست و شرایط رو دیگرون تغییر نمیدن، حال مهاجرت به یک کشور دیگه رو ندارند. |
khahesh mikonam kaakoo, ghaabeli nadasht |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|