صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3453
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 17 اسفند 1384، ساعت 13:30
 2 سال و 4 ماه پيش

باسمه تعالي

اردوي يک روزه تفريحي
ويژه دانشحويان کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا
با همراهي چند تن از اساتيد گرامي بخش و خانواده محترم

مکان: اردوگاه اساتيد دانشگاه شيراز، مرودشت
زمان: جمعه 19 اسفند
هزينه ثبت نام: 3000 تومان
حرکت: 7:15 صبح، دانشکده مهندسی 2

- مسئوليت هر شخص بر عهده خود او مي باشد.
- تهيه صبحانه و ناهار بر عهده برگزار کنندگان اردو است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 17 اسفند 1384، ساعت 13:36
 2 سال و 4 ماه پيش

گذاشتن همچين اطلاعيه اي روي سايتي که از دانشکده قابل دسترسي نيست، شايد خيلي به درد نخوره؛ اما حيفم اومد نذارمش. مثل اردوهاي سابقي که تو بخش برگزار مي شد، اطلاعيه اين رو هم گذاشتم. حداقل بچه هاي قديمي هرچند خيلي هاشون اصلاً شيراز نيستن که امکان شرکت در اردو رو داشته باشن، از موضوع خبردار مي شن و يادي از گذشته هاي خوب و شيرين در دوران دانشجويي مي کنن.

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 581
ارسال چهارشنبه 17 اسفند 1384، ساعت 13:45
 2 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
... ويژه دانشحويان کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا
با همراهي چند تن از اساتيد گرامي بخش و خانواده محترم ...

فکر کنم فقط کارمنداي مظلوم بخش رو آدم حساب نکردين! Twisted Evil

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 17 اسفند 1384، ساعت 14:43
 2 سال و 4 ماه پيش

عبود نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
... ويژه دانشحويان کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا
با همراهي چند تن از اساتيد گرامي بخش و خانواده محترم ...

فکر کنم فقط کارمنداي مظلوم بخش رو آدم حساب نکردين! Twisted Evil

اتفاقاً خانم مهندس کشتکاران و خانم مهندس طوفان هم با خانواده تشريف ميارن؛ اما توي ليست جا موندن. عذر خواهي مي کنم. Mr. Green

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال شنبه 20 اسفند 1384، ساعت 23:49
 2 سال و 4 ماه پيش

آخرين اردوي سال 84 بخش هم تموم شد. فکر مي کرديم مسير اردو يه چيزي حدود 1.5 ساعت يا حداکثر 2 ساعت باشه؛ اما به دليل اين که هيچ کس حتي راننده ها مسير رو بلد نبودن و يه مقدار هم مسير از اون چيزي که فکر مي کرديم طولاني تر بود، زمان زيادي رو تو اتوبوس معطل شديم. براي برگشت هم با وجود اين که مسير کوتاهتري هم وجود داشت، راننده ها به خاطر اين که رانندگي توي شب و تو مسير باريک گردنه اي خطرناک بود، ترجيح دادن از همون مسير قبل برگردن و ما هم به نظرشون احترام گذاشتيم. در هر صورت اگه طولاني بودن مسير و تو اتوبوس بودن به بچه ها سخت گذشته، از همه عذرخواهي مي کنم.
اين دفعه قرار بود اساتيد محترم بخش هم با خانواده هاشون تشريف بيارن. علت اصلي هم که اردو رو بر خلاف هميشه که پنجشنبه ها برگزار مي شد انداختيم جمعه، همين بود. البته متأسفانه با وجود اين که حتي تا شب قبل اومدن چندين نفر از اساتيد و کارمندان و خانواده هاشون مسجل شده بود، هيچ کس بجز مهندس افتخاري و مهندس پروين نيا تشريف نياوردن.
با توجه به اين که اردو روز جمعه بود و تعداد شرکت کننده ها هم تقريباً 70 نفر بود و قرار بود اساتيد و کارمندان و خانواده هاشون هم تشريف بيارن، نمي تونستيم مثل سابق اردو رو تو يه جاي عمومي مثل قلات يا کوهمره سرخي يا بهشت گمشده برگزار کنيم. چون هم به خاطر جمعه بودن خيلي شلوغ بودن و هم امنيت و کنترل 70 نفر دختر و پسر از دستمون خارج مي شد. براي همين اردوگاه دانشگاه شيراز رو انتخاب کرديم و با دردسر فراوون تونستيم مجوزش رو جور کنيم. مهندس خيامي و مهندس پروين نيا براي جور کردن محل اردو خيلي زحمت کشيدن که همين جا ازشون تشکر مي کنم.
اشکالي که محل اردو داشت، طولاني بودن مسيرش بود. وگر نه به نظر شخص من اردوگاه مزاياي زيادي داشت. مثلاً امنيت، سرويس بهداشتي مرتب، آشپزخونه با تمام امکانات مثل يخچال و گاز و ظرفشويي و آب سردکن، زمين بازي، يه محيط بزرگ و دلباز بغل درياچه سد، هواي بسيار عالي و مزاياي ديگه.
در هر صورت کم و کسرها و عيبهاي اردو رو به بزرگواري خودتون ببخشين و اگه به کسي بد گذشته، بنده عذر خواهي مي کنم.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1167
ارسال يکشنبه 21 اسفند 1384، ساعت 19:18
 2 سال و 4 ماه پيش

اردو گذشت با همه خوبي ها و بدي هاش با تمام کمي و کاستي هاش و با تمام خوشي ها و زيبايي هاش . اما ظاهرا وحيد اين ميان خيلي اذيت شد که واقعا از اين بابت متاسفم. نميگم مکان اردو حوب بود که خدائيش در نگاه اول همه نا اميد شدند که واقعا ما کجا ميخوايم بريم . جايي که نه درخت درست حسابي داره و نه چندان زيباست من به جرات ميتونم بگم اردوگاه شهيد فلاح جهرم قشنگتر از اونجا بود. اما خيلي بي انصافيه که اين را بندازيم گردن وحيد که خودشم بار اول بود ميرفت اونجا و نها تعريفي شنيده بود از اردوگاه دانشگاه شيراز !!!
وحيد خيلي زحمت کشيد توي تمام مراحل از مجوز گرفتن تا اسم نوشتن تا تهيه غذا و .... و رضا هم که کسي شکي نداره که اگه نبود يه اي بخش ميلنگيد و به قول يکي از دوستان ميگفت حقشه يه مراسم بگيريم و از اين بچه ها تقدير کنيم .
و ديگر اينکه من به نوبه خودم واقعا از بابت ماجراي ديگ و ... شرمنده ام و عذرخواهي ميکنم . نميگم انشا الله يه اردوي ديگه جبران ميکنم که اميدي نيست براي اردويي ديگر. اما واقعا از اين بابت شرمنده هستم Embarassed

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال يکشنبه 21 اسفند 1384، ساعت 20:59
 2 سال و 4 ماه پيش

harvard نوشته بود:
نميگم مکان اردو حوب بود که خدائيش در نگاه اول همه نا اميد شدند که واقعا ما کجا ميخوايم بريم . جايي که نه درخت درست حسابي داره و نه چندان زيباست من به جرات ميتونم بگم اردوگاه شهيد فلاح جهرم قشنگتر از اونجا بود. اما خيلي بي انصافيه که اين را بندازيم گردن وحيد که خودشم بار اول بود ميرفت اونجا و نها تعريفي شنيده بود از اردوگاه دانشگاه شيراز !!!
...و ديگر اينکه من به نوبه خودم واقعا از بابت ماجراي ديگ و ... شرمنده ام و عذرخواهي ميکنم .

در مورد خوب يا بد بودن محل اردو نظر افراد ممکنه تفاوت داشته باشه. در هر صورت ما در اون شرايطي که داشتيم به خاطر تعداد جمعيت بالا و حضور اساتيد و کارمندان و خانواده هاشون _که متأسفانه هيچ کدوم عليرغم قولي که داده بودن نيومدن_ و جمعه بودن روز برگزاري اردو و طبيعتاً شلوغ بودن اماکن عمومي، انتخابهاي زيادي نداشتيم. همه تمرکز ما روي پيدا کردن يه اردوگاه يا يه جاي محفوظ و اختصاصي بود. در هر صورت مزاياي اردوگاه دانشگاه شيراز رو هم قبلاً نوشتم. بچه هايي که قديمي تر و پايه ثابت اردو هستن مي دونن اردوهايي که تا حالا رفتيم، خيلي هاشون اصلاً جاهاي مناسبي نبودن. تقريباً براي تمام اونها بدون اين که برنامه خاصي داشته باشيم حرکت مي کرديم و يه جاي نسبتاً مناسب رو پيدا مي کرديم و همون جا مستقر مي شديم. من هميشه اين جور فکر مي کردم و به بقيه هم اين جور مي گفتم که اصلاً مهم نيست محل اردو کجا باشه. مهم اينه که يه عده از بچه ها دور هم جمع بشن و دلهاشون به هم نزديکتر بشه و سعي کنن بهشون خوش بگذره. مثلاً اردوي کوهمره سرخي دو سال پيش رو کي يادشه؟ رو تالار هم بايد جزئياتش باشه. همين موقع از سال بود. رفتيم جايي که فقط يه مقدار آب رد مي شد و درختهاش هيچي برگ نداشت و حتي سايه براي نشستن هم نداشتيم. اما بچه ها چون اومده بودن بهشون خوش بگذره، نهايت استفاده رو کردن و بهشون هم خوش گذشت.
مسأله ديگهاي غذا هم اصلاً مسأله مهمي نبود. فقط محل تجمع عقده هاي ناگشوده اي بود که يه دفعه خودشون رو نشون دادن.
ضمناً هيچ تقصيري هم گردن راننده ها نبود. ما از قبل مسير رو بهشون نگفته بوديم. چون فکر نمي کرديم مسير مشکلي باشه. فقط از اردوگاه يه آدرس داشتيم که همون روز تو راه بهشون داديم. طبيعتاً نمي شه انتظار داشت تمام مسيرها رو راننده ها بلد باشن. متأسفانه آخر اردو يکي از بچه ها به راننده ها برخورد خيلي بدي کرده بود که واقعاً ما رو شرمنده کرد.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال يکشنبه 21 اسفند 1384، ساعت 21:12
 2 سال و 4 ماه پيش

اين هم مطلبي که در مورد اردوي کوهمره سرخي دقيقاً دو سال پيش روي تالار گذاشته بودم.

http://www.persianbb.com/viewtopic.php?p=5218#5218

اگه فرصت کردين مطالبي که در مورد اردوهاي قبل نوشته شده رو بخونين. اون موقع متوجه مي شين که شرايط اردوي اين دفعه از دفعات قبل خيلي هم بدتر نبود. حتي در خيلي از موارد بهتر هم بود.

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
اعتبار کسب شده: 140
ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 13:59
 1 سال و 2 ماه پيش

خیلی باحاله

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: تصاوير گردهمايي يازدهم مرداد 1385 - رستوران فدک شيراز
1
پاسخها: 65 بیننده: 4342 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تصاويري از خوابگاه دختران دانشگاه شيراز (ارم)
2
پاسخها: 22 بیننده: 5814 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 2107 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانشگاه صنعتي شيراز
1
پاسخها: 4 بیننده: 541 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید