| نویسنده |
پیغام |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 اسفند 1384، ساعت 13:46 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ye soal e kochik dashtam mikhastam bebinam ke age bekham az database site khodam tooye jaye dige estefade konam yani be baghiye ham ejaze bedam behesh connect beshan az trighe php masalan
dbh=mysql_connect ("localhost", "username", "<PASSWORD HERE>") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("spada_mail");
همين کافي هستش ؟ |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 اسفند 1384، ساعت 13:54 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
ye soal e kochik dashtam mikhastam bebinam ke age bekham az database site khodam tooye jaye dige estefade konam yani be baghiye ham ejaze bedam behesh connect beshan az trighe php masalan
dbh=mysql_connect ("localhost", "username", "<PASSWORD HERE>") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ("spada_mail");
همين کافي هستش ؟ |
درسته.
اگر وب سرورت جاي ديگه باشه، به شرطي که اجازه داشته باشي (يوزر username)، بايد به جاي localhost آدرس درست و حسابي بدي! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |