| نویسنده |
پیغام |
shovaalyeh زبون بسته!
مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: USA جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 مرداد 1382، ساعت 2:09 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
Hi,
I cannot use cse.shirazu.ac.ir website from Netscape on my Linux machine (drop-down menus are not shown at all) !!!??
Shovaalyeh |
|
|
|
|
|
|
 |
يلدا  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 116 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران زمين جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 15 مرداد 1382، ساعت 9:02 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| shovaalyeh نوشته بود: |
Hi,
I cannot use cse.shirazu.ac.ir website from Netscape on my Linux machine (drop-down menus are not shown at all) !!!??
Shovaalyeh |
Push down the reset button on your machine for a while ,pleez |
|
|
|
|
|
|
 |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 14:28 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
سلام ،
مشکل ديدن سايت بخش از يک سيستم LINUX :
درسته مشکل از اينجا ناشي ميشه که من براي منو هاي وب سايت بخش از تگ <DIV> استفاده کردم که استاندارد مايکرو سافته ، در حالي که براي NetScape و ساير Browser هاي تحت LINUX بايد از تگ <LAYER> استفاده بشه.
اولا" که به خاطر اين مساله از همه اساتيد و دانشجويان بخش معذرت مي خواهم.
دوما " از اونجايي که خودم ادعاي لينوکسي و اپن سرسي (Open Sourcei !!!) دارم ، در اسرع وقت اين مشکلو حل ميکنم تا مشتي باشد بر دهان بيل گيتز جيره خوار اسراييل !!!
_________________ ... By the time, this night is over
قربون شما ، رامتين
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |