| نویسنده |
پیغام |
cyb3r  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 01 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 143 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 14:55 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 17:18 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 19:19 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
خيلي جالبه مخصوصا قوانينش. بهشون تبريک ميگم و مطمئنم موفق ميشند. فرازهايي از قوانين CSE 84 رو همراه با توضيحات خودم اينجا مينويسم:
قانون شماره 7
با توجه به شناسايي کابران از روي IP آنها ، لطفاً از ساخت بيشتر از يک ID در سايت خودداري فرماييد. در صورت مشاهده بيشتر از يک ID از طرف يک کاربر ، تمامي آنها در اولين فرصت حذف خواهند شد.
[روش خيلي موثريه کاش اين رو به ادمينهاي ياهو ياد بديم] |
من که هنوز نفهميدم چه جوري از روي IP مي خوان ثابت کنن دو تا نام کاربري ايجاد شده مال يه نفره!
در هر صورت ايشالله موفق باشن. مي خواستم يه سر به تالارهاشون بزنم ببينم چه خبره؛ اما ديدم شرايطشون براي عضويت و گذاشتن پيغام خيلي سخته! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Zeus  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 04 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 25 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 20:14 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| mhaji نوشته بود: |
خيلي جالبه مخصوصا قوانينش. بهشون تبريک ميگم و مطمئنم موفق ميشند. فرازهايي از قوانين CSE 84 رو همراه با توضيحات خودم اينجا مينويسم:
قانون شماره 7
با توجه به شناسايي کابران از روي IP آنها ، لطفاً از ساخت بيشتر از يک ID در سايت خودداري فرماييد. در صورت مشاهده بيشتر از يک ID از طرف يک کاربر ، تمامي آنها در اولين فرصت حذف خواهند شد.
[روش خيلي موثريه کاش اين رو به ادمينهاي ياهو ياد بديم] |
من که هنوز نفهميدم چه جوري از روي IP مي خوان ثابت کنن دو تا نام کاربري ايجاد شده مال يه نفره!
در هر صورت ايشالله موفق باشن. مي خواستم يه سر به تالارهاشون بزنم ببينم چه خبره؛ اما ديدم شرايطشون براي عضويت و گذاشتن پيغام خيلي سخته! |
تا جايي که من هم مي دونم اين کار غير عمليه.چون در جايي مثل بخش و خوارزمي همه با يک آدرس ip توي اينترنت مشخص (nat) مشخص مي شوند و اگه توي خونه به صورت dail up وصل شوند هر دفعه يه ip مي گيرند که تازه اون هم يه valid، ip نيست.
ولي من هم بهشون تبريک مي گم و اميدوارم موفق بشن . توي سايتشون هم ثبت نام مي کنم تا اگه تونستم بهشون کمک کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 20:53 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
بچه ها يه چيزي متوجه شديد؟ درباره محتويات عکسهاي ارسالي محدوديتي نذاشتند! پس اگه آقا اميد اونجا عضو بشه ديگه سانسور نميشه
|
Well, you know mahaji that any picture I send is within my own norms of beauty and descency  If, I get censord, it doesn't harm me, it harms those in the forum who liked to see my pictures or posts, or links etc. I have access to Toronto's high-culture and its elite social circles, I don't need "pictures" or internet to socialize!!
anyway, given their "laws" I think it's going to become a very borrrrrrrrring forum  If you want scientific discussions, you don't need a forum, you need a "class room". A good forum, like this one, is a place for all sort of discussions. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 22:05 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| I have access to Toronto's high-culture and its elite social circles, I don't need "pictures" or internet to socialize!! |
فروتن باش برادر جان
وقت کردی يک نهار هم خودت و مهمون کن |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
cyb3r  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 01 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 143 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 22:44 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام .
خوب اينا قانوناي از پيش تعيين شده ي وي بولتن هستند..... از نظر قوانين ما قانون خاص خودمون رو داريم.....
عضويت در سايت محدوده.... داشتن دو تا آي دي اصلا نميشه ، چون بايد يوزر ها تاييد بشن... کاري هم به آي-پي نداريم .......
ممنون که آرزوي موفقيت کرديد برامون و يه عذر خواهي براي کسايي که عضو شدند و ما اونا رو بخاطر اينکه سال صفري نبودند تاييد نکرديم......
خوش باشيد |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 23:01 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
[ltr]
فروتن باش برادر جان
وقت کردی يک نهار هم خودت و مهمون کن |
dashtam bara khodam class mizoshtam! Kharabesh nakon digeh! |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 23:02 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
قوانينش جالب بودند.قضيه جنگ اول به از صلح آخره!
موفق باشيد |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 23:31 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من جدا از اينکه چه قانون هايي دارند و چي ميکنند نکته جالبش اينه که بچه هاشون حاضر شدن پول بگذارن روي هم اين سايت را راه بندازن . آخرين باري که بهروز سايت را به من نشان داده بود هنوز هيچز نداشت و الان فکر کنم بعد از سه چهار ماه سايتشون راه افتاده . تا اونجايي که من سال اوليا را ديدم فکر کنم هر بحثي بکنند جز بحث علمي (اميدوارم به cyber برنخوره ) و اينکه براشون آرزوي موفقيت ميکنم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 23:43 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 529 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 3:37 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 529 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 3:38 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 13:53 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| cyb3r نوشته بود: |
| ممنون که آرزوي موفقيت کرديد برامون و يه عذر خواهي براي کسايي که عضو شدند و ما اونا رو بخاطر اينکه سال صفري نبودند تاييد نکرديم...... |
يعني فقط براي سال صفريهاي کارشناسي هست؟ کس ديگه اي نمي تونه عضو بشه؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 مرداد 1385، ساعت 20:08 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|