| نویسنده |
پیغام |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 12:00 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ایا تا بحال به مرگتان فکر کرده اید!؟
به ان لحظه ای که دیگر دستتان از دنیا کوتاه میشه و شما رو به جایی میسپارند که ار تفاع ان تا پیشانی شما 20 سانتیمتر است ،بله ان جا قبر است!
دیگر اگر در ان جا زنده هم شوید راه بازگشتی نیست چون خروار ها خاک روی شما ریخته شده !
جایی که توانایی حتی فریاد کشیدن هم نیست ؛ مکانی که اندازه جسم شماست و مکان همیشگی جسم کثیف و اغشته به گناهان بسیار ماست!
مکانی که از ما باز خواست میشود ان هم برای اعمال ما ؛یا بهتر بگوییم اعمال بد ما؛ بله روز بازخواست فرا رسیده و دیگر راه بازگشتی نمانده ،ای کاش فقط یک روز دیگر زنده بودم و از لحظه های زندگییم استفاده میبردم ولی دیگر راه بازگشتی نمانده .
بگذارید بهتر توصیفش کنم:
شما الان درون یک دالان خفقان اور زیر زمینی هستید که مجبور هستید در ان سینه خیز راه بروید همه جا تاریک و احساس خفگی زیاد به شما دست میدهد!(احساس محدودیت جسمی بسیار) ناگاه دو بر دالان فرو میریزد و شما در ان جا گرفتار میشوید و کم کم میمیرید! همان جا قبر است قبر انسان های گنه کار!
پس چرا چرا انسان به کارهای کثیف دست میزند با اینکه از سرنوشت شوم خود اگاه است؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 اسفند 1384، ساعت 22:40 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم يک ويدو کليپ که به موضوع مربوط میشه
واقعا تکان دهنده است here |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 8:51 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
خوب اینکه ادرس ایمیل با پسورد میخواد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 14:04 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
باز هم به ايميل خودت لينک دادي! تو مگه چند تا ايميل داري؟! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 14:16 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
به ان لحظه ای که دیگر دستتان از دنیا کوتاه میشه و شما رو به جایی میسپارند که ار تفاع ان تا پیشانی شما 20 سانتیمتر است ،بله ان جا قبر است!
..............کم میمیرید! همان جا قبر است قبر انسان های گنه کار!
پس چرا چرا انسان به کارهای کثیف دست میزند با اینکه از سرنوشت شوم خود اگاه است؟ |
نميدونم دقيقآ منظورت چي بوده که اينو معرفي کردي ولي به نظر اينجانب مرگ شيريني هاي خاص خودش رو داره . بايد بهش سلام کرد من اعتقاد ندارم که قبر جاي بدي هست بايد فکر رو پرواز داد ما همينيم همين هم مي مونيم ولي اگه تصور بهتر داشته باشيم همه جا اونقدر هم بد نيست.من به بهشت و جهنم،عدل و خدا اعتقاد ندارم ولي مي دونم که زجر فقط رواني هست پس اگه پيش خودت احساس بدي و پليدي نداشته باشي همه جا و همه حال اونقدر ترسناک نيست. اگه خواستي با هم بحث مي کنيم اگه سانسور نشه البته |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 14:22 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
باز هم به ايميل خودت لينک دادي! تو مگه چند تا ايميل داري؟!  |
ببخشيد بچه ها شرمنده
من نميدونم چرا اينطوری شد
2 تا e-mail برای من اومده بوديکی به آدرس yahoo يکی هم به آدرس شرکت
خواستم شما ها هم ببينيد مثل اينکه نشد ببخشيد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 22:47 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
I actualy saw the clip. It had no problem opening but the content was very shockinng
Regarding death my opinion is like Pesare Shoja. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 8:20 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
..............کم میمیرید! همان جا قبر است قبر انسان های گنه کار!
نميدونم دقيقآ منظورت چي بوده که اينو معرفي کردي ولي به نظر اينجانب مرگ شيريني هاي خاص خودش رو داره . بايد بهش سلام کرد من اعتقاد ندارم که قبر جاي بدي هست بايد فکر رو پرواز داد ما همينيم همين هم مي مونيم ولي اگه تصور بهتر داشته باشيم همه جا اونقدر هم بد نيست.من به بهشت و جهنم،عدل و خدا اعتقاد ندارم ولي مي دونم که زجر فقط رواني هست پس اگه پيش خودت احساس بدي و پليدي نداشته باشي همه جا و همه حال اونقدر ترسناک نيست. اگه خواستي با هم بحث مي کنيم اگه سانسور نشه البته |
من که هنوز نمردم ولي فکر ميکنم مرگ لحظه ي دردناکيه که بعد به ازادي مطلق ختم ميشه!
احتمالا ازاد شدن روح از بدن با درد همراه نيز هست ولي من و نه هيچ کس ديگه نظر قاطعي نميتونه بده! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 22:36 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
I actualy saw the clip. It had no problem opening but the content was very shockinng
Regarding death my opinion is like Pesare Shoja. |
آقا اينکه ID + Password ميخواد! چه جوري ديديش؟ نکنه هکري هيچي نميگي؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 22:56 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 15 اسفند 1384، ساعت 21:12 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
خود خودش
خدا خيرت بده عذاب وجدان گرفته بودم از اينکه بچه ها رو توی کنجکاوی گذاشته بودم |
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 اسفند 1384، ساعت 13:34 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اي احسان اي عزيز اي شفتالو اي باقلوا اي هلو اي دفاع کن اي همه کاره اي ادمين باحال سانسورنچي دستت در نکنه پامادور.ماتادور آلاسکا.خيلي تريپ بود ولي ربطش با تاپيک رو من که نوفهميدم. |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 28 دي 1385، ساعت 18:59 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دیگر اگر در ان جا زنده هم شوید راه بازگشتی نیست چون خروار ها خاک روی شما ریخته شده !
جایی که توانایی حتی فریاد کشیدن هم نیست ؛ مکانی که اندازه جسم شماست و مکان همیشگی جسم کثیف و اغشته به گناهان بسیار ماست!
مکانی که از ما باز خواست میشود ان هم برای اعمال ما ؛یا بهتر بگوییم اعمال بد ما؛ بله روز بازخواست فرا رسیده و دیگر راه بازگشتی نمانده ،ای کاش فقط یک روز دیگر زنده بودم و از لحظه های زندگییم استفاده میبردم ولی دیگر راه بازگشتی نمانده .
بگذارید بهتر توصیفش کنم:
شما الان درون یک دالان خفقان اور زیر زمینی هستید که مجبور هستید در ان سینه خیز راه بروید همه جا تاریک و احساس خفگی زیاد به شما دست میدهد!(احساس محدودیت جسمی بسیار) ناگاه دو بر دالان فرو میریزد و شما در ان جا گرفتار میشوید و کم کم میمیرید! همان جا قبر است قبر انسان های گنه کار!
همه ما مي دونيم که يه روز ميميريم ولي هنوز باورمون نميشه که باباجون بالاخره اجل ادم هم فرا مي رسه و ادم بايد بره اون دنيا .مسيحي هاي ايتاليا با اينکه مسيحي اند ولي بعضي هاشون چنان ادم هاي معتقدي هستند که انسان باورش نمي شه اونوقت ما اسم خودمون رو گذاشتيم مسلمون |
|
_________________ من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند
افسوس که قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يکي بود و يکي نبود...
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 دي 1385، ساعت 19:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
اي احسان اي عزيز اي شفتالو اي باقلوا اي هلو اي دفاع کن اي همه کاره اي ادمين باحال سانسورنچي دستت در نکنه پامادور.ماتادور آلاسکا.خيلي تريپ بود ولي ربطش با تاپيک رو من که نوفهميدم. |
من اين پيغام رو نديده بودم. ربط چي رو نفهميدي؟ اينو صداي دل گذاشته بود و اتفاقا به مرگ هم ربط داشت، حالا اينکه تو چي رو نفهميدي، من هم نفهميدم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 16:47 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
مرگ همان Game Over خودمان است. با این تفاوت که دیگر نه Save ای در کار است و نه امکان بازی دوباره.
فکر کنید اگر تمام بازیها اینگونه بودند آیا کسی میخریدشان؟
با این حال حافظ میگوید:
نصیحتی کنمت بشنو و بهانه مگیر
هر آن چه ناصح مشفق بگویدت بپذیر
...
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر
و در جای دیگر:
ساقیا می ده که با حکم ازل تدبیر نیست
قابل تغییر نبود آنچه تعیین کردهاند |
|
|
|