| نویسنده |
پیغام |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 18 مهر 1385، ساعت 21:42 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
| mhaji نوشته بود: |
| بچه ها من خيلي دلم ميخواد پيغام خصوصي داشته باشم ولي هيچ وقت ندارم. هميشه دوست داشتم بدونم حرف خصوصي چه جوريه و موضوعش چيه و چرا بقيه نبايد بدونند چيه. اگه بيکار شديد سعي کنيد برام پيغام خصوصي بفرستيد. |
سلام
من پيغام دادم شما جواب نداديد گفتم لابد سرتون شلوغه يا از من بدتون مياد ميدونيد هميشه ديگران به جاي من نظر دادن يه بار هم شما اين کارو کرديد ازتون دليلشو پرسيدم با بي محليتون به من گفتيد خفه شو منم اطاعت کردمو خفه شدم |
زهره جان
اين حرفا چيه ؟؟
لابد دستش بند بوده يا غذاش رو گاز بوده |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3504 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 مهر 1385، ساعت 23:16 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 18 مهر 1385، ساعت 23:41 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 0:17 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3504 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 7:06 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
با عرض معذرت ادمين اجازه همچين كاري رو نداره. اگه به نظرت مطلبي كه كسي نوشته منطقي نيست و حوصله جواب دادن بهش رو نداري، خوب جواب نده. اما اجازه حذفش رو نداري. در ضمن ادمين اجازه استفاده از قدرتش براي اهداف شخصي رو نداره.  |
پس وظيفه ادمين چيه؟ اينکه قربون دخترا بره؟ از صبح تا شب؟
شرمنده رفيق! من دختر نديده نيستم (و با عرض معذرت اصلا دوست ندارم بقيه پشت سرم بگن زبونش ساب رفته!). من هيچ وقت نگفتم ميخوام ادمين باشم - يه روز لاگين کردم ديدم شدم نارنجي - ولي حالا که هستم احساس مسووليت هم ميکنم و هر وقت کسي خيلي بيريط بنويسه حذفش ميکنم. اگه ميخواستم نوشته هاي چاپلوسانه و متناقض رو هم حذف کنم، مطمئن باش بي نصيب نميموندي. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 514 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 9:53 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1200 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 10:18 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 647 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 10:47 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 11:34 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اي بابا آقا مهدي منظور من ديروز نبود که منظور من مال خيلي وقت پيش بود ديروز شما خيلي خوب جواب من رو داديد
من ازتون معذرت ميخوام خواهش ميکنم منو ببخشيد خواهش مي کنم من قصد جسارت به شما رو نداشتم و ندارم شما استادي و من يه شاگرد خطا کار
بگيد منو بخشيديد جون من تر خدا |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 11:44 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
با عرض معذرت ادمين اجازه همچين كاري رو نداره. اگه به نظرت مطلبي كه كسي نوشته منطقي نيست و حوصله جواب دادن بهش رو نداري، خوب جواب نده. اما اجازه حذفش رو نداري. در ضمن ادمين اجازه استفاده از قدرتش براي اهداف شخصي رو نداره.  |
شرمنده رفيق! من دختر نديده نيستم (و با عرض معذرت اصلا دوست ندارم بقيه پشت سرم بگن زبونش ساب رفته!). من هيچ وقت نگفتم ميخوام ادمين باشم - يه روز لاگين کردم ديدم شدم نارنجي - ولي حالا که هستم احساس مسووليت هم ميکنم و هر وقت کسي خيلي بيريط بنويسه حذفش ميکنم. اگه ميخواستم نوشته هاي چاپلوسانه و متناقض رو هم حذف کنم، مطمئن باش بي نصيب نميموندي. |
پيغام خصوصي رو گذاشتن تا دو نفر مثل شما که حداقل من ميدونم چقدر با هم دوستيد، کاري نکنيد که اگر کسي از در تالار رد شد، فکر کنه دشمن خوني هستيد! بيخيال بابا! زشته قباحت داره! زن و بچه نشسته! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 مهر 1385، ساعت 0:54 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
پيغام خصوصي رو گذاشتن تا دو نفر مثل شما که حداقل من ميدونم چقدر با هم دوستيد، کاري نکنيد که اگر کسي از در تالار رد شد، فکر کنه دشمن خوني هستيد! بيخيال بابا! زشته قباحت داره! زن و بچه نشسته! |
اونجايي كه به حقوق كاربران تالار بر مي گرده، به خودم اجازه نمي دم كوتاه بيام و باز هم تأكيد مي كنم هيچ كس اجازه حذف كردن بي مورد حتي يك كلمه از ارسالهاي هيچ كدوم از كاربران رو نداره.
اونجايي هم كه قضيه به شخص من مربوط مي شه، ترجيح مي دم كوتاه بيام كه بحث بيخود و الكي كش پيدا نكنه.
در ضمن اونهايي كه نمي دونن بدنن. بنده و mhaji دوستان خيلي صميمي هستيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
شنبه 20 آبان 1385، ساعت 21:37 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
بچه ها اگه پيغام خصوصي هست پس چرا عمومي مي کنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 106 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 20 آبان 1385، ساعت 21:38 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
ناراحتم کردي چون من خيال کردم واقعا خارج هستيد ولي ظاهرا.........
ديگه هيچي بهت نميگم چون خوب خودتو نشون دادي
واقعا که.......... |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
شنبه 20 آبان 1385، ساعت 21:41 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
آخه ام حاجي فکر کرده من مدرک نديدم
شايدم فکر کرده من عاشق چشماي درشت و ابروهاي کمونشم |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 21 آبان 1385، ساعت 0:48 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|