| نویسنده |
پیغام |
face0fdie  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 09 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 15:31 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
نوع کتاب : مرجع
نام کتاب : ویروس کشی
انتشارات : ناقوس
تعداد صفحات : 400
تعداد فصل ها : 5 فصل + ضمائم
تالیف : سید آرش حسینیان
شابک : 1-174-377-964
تیراژ : 2000 جلد
نوبت چاپ : اول
سطح : پیشرفته
در این کتاب یاد میگیرید :
آشنایی کامل با انواع ویروس ها ، طبقه بندی ویروس ها و کرم ها و اسب های تروا و برنامه های مخرب ، آشنایی با تکنیک های ویروس نویسی ، آشنایی با تکنیک های آنتی ویروس نویسی ، آشنایی با انواع گرم های اینترنتی ، آموزش ایمن سازی سیستم بدون استفاده از نرم افزار های آنتی ویروس ، آشنایی با ویروس های تلفن همراه ، آشنایی با جزییات هزاران کرم ، آشنایی با کرم های هوشمند ، بررسی تکنیک های هوش مصنوعی در ابر کرم ها
جهت سفارش این کتاب با شمارهُ 66411715 و 66966750 و 66966749 تماس بگیرید . |
|
|
|
|
|
|
 |
cyb3r  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 01 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 20:43 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
به !
سلام آرش ..... اينورا چيکار ميکني؟
کتابت رو ديدم حتما ميخرم....
آنتي ويروس فارسي به کجا رسيد ؟
regards
blackcodewriter |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 1:22 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اتفاقاً من همين چند روز پيش يه کتاب به همين اسم دست يکي از شاگردهام ديدم. اسمش که عاميانه بود نظرم رو جلب کرد. پس کتاب مال face0fdie هست؟ با وجودي که نخوندمش، به کاربر جديدمون تبريک مي گم. فکر کنم اولين کاربري از تالارهاي گفتمان باشه که کتاب چاپ کرده. البته من و احسان هم قرار بود يه کتاب چاپ کنيم که معلوم نشد چي شد! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 1:23 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
face0fdie و blackcodewriter! به نظر مي رسه تالارهاي گفتمانمون يه کم نا امن شده! فکر کنم اين دو تا هکر باشن! البته بعيد مي دونم به پاي احسان يا همون zirzamin برسن! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
cyb3r  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 01 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 16:41 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
face0fdie و blackcodewriter! به نظر مي رسه تالارهاي گفتمانمون يه کم نا امن شده! فکر کنم اين دو تا هکر باشن! البته بعيد مي دونم به پاي احسان يا همون zirzamin برسن!  |
هه هه نه بابا... اين اسامي خاطرست هه هه هه هه هه هه هه........................ ما با هم دوستيم ، حيلي وقته..... |
|
_________________ راهي بجز گريز نيست بيا تو هم همين کن
بيا تو هم با من باش زندگي را شيرين کن
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3402 اعتبار کسب شده: 3012 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 16:49 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
...
فکر کنم اولين کاربري از تالارهاي گفتمان باشه که کتاب چاپ کرده. البته من و احسان هم قرار بود يه کتاب چاپ کنيم که معلوم نشد چي شد!  |
اينجا رو هم اگه ببيني براي اطلاعات عموميت بد نيست! |
|
|
|
|
|
|
 |
cyb3r  سال صفري!
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 17:01 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
...
فکر کنم اولين کاربري از تالارهاي گفتمان باشه که کتاب چاپ کرده. البته من و احسان هم قرار بود يه کتاب چاپ کنيم که معلوم نشد چي شد!  |
اينجا رو هم اگه ببيني براي اطلاعات عموميت بد نيست! |
در ضمن .... ايشون عضو شد که فقط پست بده و کتاب رو معرفي کنه.... اونجوري عضو تالار نيست |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 7:17 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|