| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 06 اسفند 1384، ساعت 1:07 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
يك سند تاريخى انگليسى به صراحت گوياى آن است كه در سال 61 هجرى آسمان بريتانيا خون گريست!
روايات شيعه وديگر فرق اسلامى بر اين نكته همداستان است كه شهادت امام حسين عليه السلام در روز دهم محرم الحرام سال 61 هجرى صرفاً يك حادثه معمولى در تاريخ اسلام يا تاريخ بشرى نبود، بلكه مطابق روايات اسلامى اين حادثه دردناك به عالم تكوين پيوند خورده است وزمين وآسمان وحور وساكنان بهشت بر اين حادثه اندوهگين شدند وپيامبران از حضرت آدم ابوالبشر عليه السلام تا پيامبر خاتم صلى الله عليه وآله همگى در اين واقعه به اظهار همدردى پرداختند وسالها پيش از وقوع اين حادثه جانسوز هرگاه نزد آنان از امام حسين عليه السلام ياد شده، يا از سرزمين كربلا گذشته اند، براى آن حضرت اشك ريخته اند.
در زير به برخى از شواهد اين مطلب اشاره مى كنيم:
• امام صادق عليه السلام خطاب به جد بزرگوارشان امام حسين عليه السلام عرضه مى دارند: «وضمّنَ [الله] الارضَ ومن عليها دمَكَ وثارَك؛ وخداى متعال مسئوليت خون وخون خواهى تو را بر دوش زمين وزمينيان نهاده است.
• حضرت ابراهيم ـ عليه وعلى نبينا وآله صلوات الله ـ هنگامى كه از سرزمين كربلا مى گذشت، از اسب به زمين افتاد وخون سرش براى همراهى با خون سيدالشهدا عليه السلام جارى شد.
• حضرت مهدى عجل الله تعالى فرجه الشريف خطاب به جد بزرگوارشان عرضه مى دارند: ولطمت عليك الحور العين؛ در مصيبت تو حوران بهشتى لطمه به [صورت وسينه] مى زدند.
• در حديث شريف آمده است: نخستين كسى كه در مدينه براى شهادت امام حسين عليه السلام صدا به گريه وزارى بلند كرد «ام سلمه» همسر پيامبر صلى الله عليه وآله بود. آن حضرت شيشه اى محتوى مقدارى خاك به او دادند وفرمودند: جبرئيل به من خبر داد وگفت: هرگاه از اين خاك خون جوشيد بدان كه حسين كشته شده است. ام سلمه اين خاك را نگاه داشت وپيش از شهادت امام حسين عليه السلام هر ساعت بدان مى نگريست. هنگامى كه ديد از آن خاك خون جوشيد، فرياد زد: واحسيناه، وا ابن رسول الله! تمام زنان با شنيدن صداى او به گريه وزارى پرداختند ومدينه از بانگ گريه وناله پر شد.
• در برخى از احاديث تصريح شده است در روز عاشورا آسمان خون گريست. براى مثال حضرت زينب در روز عاشورا به مردم فرمودند: أو عَجِبتم أن مَطَرت السماءُ دماً؛ آيا از اين كه آسمان خون گريسته است شگفت زده شده ايد؟
• در كتب عامه آمده است: لما قتل الحسين اسودّت السماء وظهرت الكواكب نهاراً حتى رأيت الجوزاء عند العصر وسقط التراب الأحمر؛ راوى مى گويد: هنگامى كه [امام] حسين [عليه السلام] به شهادت رسيد آسمان تيره وتار شد وستاره ها در روز مشاهده شدند ومن ستاره جوزا را هنگام عصر مشاهده كردم. هم چنين در آن روز خاك سرخ از آسمان بر زمين پاشيده شد.
• مورخان آورده اند كه در اين روز در بيت المقدس هر سنگ را كه پشت و رو مى كردند، زير آن خون تازه مى ديدند وپديده خورشيد گرفتگى تا سه روز ادامه يافت.
روايت زير مؤيد اين معناست:
زيدبن عمر كندى به نقل از ام حيان گفت: وقتى امام حسين عليه السلام به شهادت رسيد، تا سه روز خورشيد گرفته بود وهر كس روغن به چهره اش مى ماليد چهره اش به جاى آن كه خنك شود مى سوخت وهر سنگ را كه در بيت المقدس پشت و رو مى كردند، زير آن خون تازه مى ديدند.
سند انگليسي
اين سند تاريخى نيز اين حقيقت را تأييد مى كند. در صفحه 38 كتاب وقايع دوران انگلو ساكسون (THE ANGLO – SAXON CHRONICLE) ترجمه و ويرايش ميشل اسوانتون (SWANTON MICHAEL) ـ كه در 1996 ميلادى در انگلستان به چاپ رسيده و در سال 1998 ميلادى از سوى دانشگاه Exeter در ايالت نيويورك تجديد چاپ شده است ـ چنين آمده است:
685. Here in Britain there was Bloody rain, and milk and butter were turned to blood
معناى عبارت فوق چنين است:
در سال 685 ميلادى اين جا در بريتانيا آسمان خون باريد وهر جا شير يا كره خوراكى بود تبديل به خون شد يا رنگ آن سرخ گرديد.
اگر زمان ياد شده (يعنى سال 685 ميلادى) را به سال هجرى تبديل كنيم، اين زمان با سال 61 هجرى قمرى مطابق خواهد بود؛ يعنى همان سالى كه سيد وسالار شهيدان وآزادگان حضرت ابا عبدالله الحسين عليه السلام به همراه اصحاب وخاندانش به شهادت رسيدند.
الا لعنة الله على أمة قتلت ابن بنت نبيها
منبع: موعود آنلاين |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 16:12 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
"روشنفکران" عزيز نمي خوان در مورد اين "خرافات" نظر بدن و محکوم کنن؟ مثل اين که توجه نکردن که اين جور اخبار به هيچ وجه با مباني روشنفکري غربي جور در نمياد و با هم کاملاً تعارض دارن. نکنه اونها هم مثل ما عقب مونده و متحجر و خرافي شدن؟! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 18:34 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
غريب آشناي عزيز من با اين طرز برخوردت به شدت انتقاد دارم .ولي ترجيح ميدم که حضورا با هم صحبت کنيم.
ولي اين قضيه با اون قضيه (در حرم مطهر) زمين تا آسمون فرق داره. |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|
 |
Zeus  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 04 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 25 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 19:10 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| "روشنفکران" عزيز نمي خوان در مورد اين "خرافات" نظر بدن و محکوم کنن؟ مثل اين که توجه نکردن که اين جور اخبار به هيچ وجه با مباني روشنفکري غربي جور در نمياد و با هم کاملاً تعارض دارن. نکنه اونها هم مثل ما عقب مونده و متحجر و خرافي شدن؟! |
با سلام به جناب غريب آشنا
با شناخت من از شما، من هنوز متوجه نشدم که داريد شوخي مي کنيد يا جدي مي گوييد.
در مورد معجزات الهي هيچ کسي نگفته که اونها بر خلاف قوانين علمي هستند(چه از متفکرين اسلامي و چه ....) يعني اينکه همه را مي توان با قوا نين علمي توجيه کرد . يه مورد که مي خوام بهش اشاره کنم شکافتن رود نيل توسط موسي ، که دانشمندان و مشاهداتي که بشر داشته مي گه که "اکه يک زلزله اتفاق بيافته و موج انتشار اون زلزله در جهت خلاف جهت يه رودخانه باشه آب اون رودخانه ممکنه قطع بشه "و اين دليلي است که براي اين معجزه مي آورن
| زيدبن عمر كندى به نقل از ام حيان گفت: وقتى امام حسين عليه السلام به شهادت رسيد، تا سه روز خورشيد گرفته بود وهر كس روغن به چهره اش مى ماليد چهره اش به جاى آن كه خنك شود مى سوخت وهر سنگ را كه در بيت المقدس پشت و رو مى كردند، زير آن خون تازه مى ديدند. |
حالا براي من جالب شده که منشا اين خون از کجا بوده است ؟ و يا همون خوني که از آسمان باريده از کجا اومده است.
البته کلي استدلال ديگه ميشه در مورد خرافاتي که وارد دين شده آورد يا اينکه دين از کجا اومده ، براي همين مي خواهم يه جاي ديگه در اين موارد بنويسم.
اما آخرين مطلب اينکه 2 مورد هستن که هيچ وقت با دوستانتون در موردش بحث نکنين چون باعث ناراحتيشون ميشه:
1 ) سياست
2 ) دين واعتقادات مذهبي |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3035 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 19:50 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
I believe this one! My great great great grand father Johnny English (God bless his soul) had actually heared this from his own great great great grand father. Johnny scaped to Jahrom after Dayee Jaan Napelone defeated the English forces in Jange Bozorge Kaazeron. He also told me that the blood which came from the sky was of the type O+. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 514 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 21:31 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Zeus نوشته بود: |
| "روشنفکران" عزيز نمي خوان در مورد اين "خرافات" نظر بدن و محکوم کنن؟ مثل اين که توجه نکردن که اين جور اخبار به هيچ وجه با مباني روشنفکري غربي جور در نمياد و با هم کاملاً تعارض دارن. نکنه اونها هم مثل ما عقب مونده و متحجر و خرافي شدن؟! |
در مورد معجزات الهي هيچ کسي نگفته که اونها بر خلاف قوانين علمي هستند(چه از متفکرين اسلامي و چه ....) يعني اينکه همه را مي توان با قوا نين علمي توجيه کرد . يه مورد که مي خوام بهش اشاره کنم شکافتن رود نيل توسط موسي ، که دانشمندان و مشاهداتي که بشر داشته مي گه که "اکه يک زلزله اتفاق بيافته و موج انتشار اون زلزله در جهت خلاف جهت يه رودخانه باشه آب اون رودخانه ممکنه قطع بشه "و اين دليلي است که براي اين معجزه مي آورن
| زيدبن عمر كندى به نقل از ام حيان گفت: وقتى امام حسين عليه السلام به شهادت رسيد، تا سه روز خورشيد گرفته بود وهر كس روغن به چهره اش مى ماليد چهره اش به جاى آن كه خنك شود مى سوخت وهر سنگ را كه در بيت المقدس پشت و رو مى كردند، زير آن خون تازه مى ديدند. |
حالا براي من جالب شده که منشا اين خون از کجا بوده است ؟ و يا همون خوني که از آسمان باريده از کجا اومده است.
البته کلي استدلال ديگه ميشه در مورد خرافاتي که وارد دين شده آورد يا اينکه دين از کجا اومده ، براي همين مي خواهم يه جاي ديگه در اين موارد بنويسم.
اما آخرين مطلب اينکه 2 مورد هستن که هيچ وقت با دوستانتون در موردش بحث نکنين چون باعث ناراحتيشون ميشه:
1 ) سياست
اگرچه من هم با لحن غريب آشنا مخالفم اما بايد توجه کرد که خيلي از اتفاقاتي که اسم معجزه يا کرامت رو روي آنها ميگذاريم بخاطر اينه که بر خلاف روند طبيعي جهان انجام ميشن و بنابراين با علم قابل توجيه نيستن.
مثلا اين رو چطور توجيه ميکنيد: يادم مياد که چند سال پيش همراه خانوادهام زيارت امام رضا رفته بودم. اون موقع چون مثل الان شلوغ نبود مردم زيلو مياوردن و توي صحن مينشستن. ما هميشه سعي ميکرديم که يه جاي ثابت زيلو بياندازيم که همديگه رو گم نکنيم. چند شبي که اونجا بوديم با يه خانواده آشنا شديم که يه دختربچه فلج داشتن و اميدوار بودن که شفا پيدا کنه. من با چشم خودم ديدم که يک شب دختر بچه از روي صندلي چرخدار بلند شد و راه رفت، انگار که کسي دستهاش رو گرفته. بعدش هم مردم بيفرهنگ به اسم تبرک ريختن سرش که الحمدلله جون سالم به در برد.
مسلما چنين اتفاقاتي رو نميشه طبيعي دونست و با اون نوع علم تفسير کرد. اين مثال رو زدم که مطمئن بشيد اين اتفاق واقعي بوده و نه شايعه. البته از اين موارد چند نمونه ديگه رو هم به چشم ديدهام.
در مورد معجزات پيامبران هم نميشه به اين راحتي تشکيک کرد. اين درسته که خيليها سعي ميکنن براي بازار گرمي تحريفاتي توي اونها انجام بدن و به عبارت ديگه عامهپسندشون کنن تا اونجايي که خيلي وقتها مثل داستانهاي شاهپريان ميشه، اما واقعيتها رو نميشه ناديده گرفت.
مثلا شما نميتونيد با هيچ قانون فيزيکي شقالقمر رو تفسير کنيد. مخصوصا وقتي متوجه ميشيد که دانشمندان کشف کردن که در زمانهاي گذشته، کره ماه يکبار از وسط نصف شده و دوباره به هم چسبيده!
تنها علمي که ميتونه اينها رو توجيه کنه، علميه که برپايه يک جهانبيني الهي باشه. اگر در اين باره زياد فکرتون مشغول ميشه توصيه ميکنم کمي فلسفه بخونيد. مثلا کتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم از علامه طباطبايي (که شهيد مطهري بر اون شرح نوشته) ميتونه براتون جالب باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3035 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 21:45 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| دانشمندان کشف کردن که در زمانهاي گذشته، کره ماه يکبار از وسط نصف شده و دوباره به هم چسبيده |
!!!!!!!!!!
Abood, please inform me of the name of these great scientitsts and the scientific journal that this fantastic discovery has been published in. It's very sad that such a remarkable discovery has not been noticed by the Nobel Prize committee. If you tell me the name and the title of the article, I will email my friends in AIP and ask them to nomitae these genious scintists for the 2006 Nobel prize in Physics.
Thanks |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 1:23 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
متنم رو همچين نوشتم که الان که دوباره خوندمش، خودم هم متوجه نشدم لحنش شوخيه يا جدي!
براي شخص بنده همچين مطلبي کاملاً قابل باوره. هر چند هيچ دليل علمي نمي شه براش پيدا کرد. اصلاً علم بشري در حدي نيست که بتونه همه موضوعات ماورائي رو تفسير کنه. خيلي از قوانين ديني ما با عقل و منطق کاملاً سازگاره؛ اما خيلي از آموزه هاي ديني هم فراي علم هست؛ حداقل فراي علم بسيار بسيار ناقص بشر امروزي در دوران قبل از ظهور که به قول حديث 2 حرف از 27 حرف رو شامل مي شه. ما حق داريم که براي آموزه هاي دينيمون دنبال دليل علمي بگرديم و اتفاقاً اين کار خيلي هم خوب و مفيد مي تونه باشه؛ اما اگه نتونستيم براش دليل علمي پيدا کنيم، حق نداريم دين رو زير سؤال ببريم. اين که عقل ناقص بشري رو کامل فرض کنيم و مبناي همه چيز قرار بديم و دين رو بخوايم با اون بسنجيم، يه اشکال بزرگ در جهان بيني هست. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 1:48 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
غريب آشناي عزيز من با اين طرز برخوردت به شدت انتقاد دارم .ولي ترجيح ميدم که حضورا با هم صحبت کنيم.
ولي اين قضيه با اون قضيه (در حرم مطهر) زمين تا آسمون فرق داره. |
من قصد ناراحت کردن کسي رو نداشتم. اگه کسي ناراحت شده، عذر مي خوام. اصلاً هم قضيه "سگ گريان در حرم امام رضا (ع)" مورد نظرم نبود. چيزي که بيشتر تو ذهنم بود و باعث شد با اين لحن مطلبم رو بنويسم، از "پيش بيني قرآن از حوادث يازدهم سپتامبر" نشأت مي گرفت. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3486 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 23:41 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
...
اين سند تاريخى نيز اين حقيقت را تأييد مى كند. در صفحه 38 كتاب وقايع دوران انگلو ساكسون (THE ANGLO – SAXON CHRONICLE) ترجمه و ويرايش ميشل اسوانتون (SWANTON MICHAEL) ـ كه در 1996 ميلادى در انگلستان به چاپ رسيده و در سال 1998 ميلادى از سوى دانشگاه Exeter در ايالت نيويورك تجديد چاپ شده است ـ چنين آمده است:
...
|
آقاي "غريب آشنا" سلام!
اگه به روشنفکري يا روشنفکرزدگي يا روشنفکرنمايي متهمم نميکني، ميخواستم يک چيزي بپرسم. دانشگاه Exeter که توي انگليسه پس چرا توي متن نوشته در ايالت نيويورک؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 1:22 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
...
...
|
آقاي "غريب آشنا" سلام!
اگه به روشنفکري يا روشنفکرزدگي يا روشنفکرنمايي متهمم نميکني، ميخواستم يک چيزي بپرسم. دانشگاه Exeter که توي انگليسه پس چرا توي متن نوشته در ايالت نيويورک؟ |
عليک سلام!
اولاً تالارهاي گفتمان جاي بحث و گفتگوي دو نفره نيست. هر بحث و سؤال و جوابي هم که مي شه، جنبه عمومي داره. پس به نظرم اصلاً جالب نيست موقع بحث يک نفر رو مورد خطاب قرار بديم. اين باعث مي شه که بقيه نسبت به موضوع مورد بحث علاقه و اشتياقشون کم بشه.
در مورد اين که دانشگاه Exeter در ايالت نيويورک هست يا انگليس، بنده اطلاعي ندارم. احتمالاً يه اشتباه بايد باشه. در هر صورت در صحت يا سقم اصل قضيه تأثيري نداره. اگه دوستان به موضوع علاقه دارن مي تونن در مورد اصل قضيه تحقيق کنن ببينن درسته يا نه. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 1:40 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اگه دوستان به موضوع علاقه دارن مي تونن در مورد اصل قضيه تحقيق کنن ببينن درسته يا نه |
!!! ???
A reminder of a fundamental law of logic: The burden of proof is always on the person making an assertion of fact..
Gharibe Ashena, "you" said something and it is "your responsibility" to prove it! Otherwise, it beacomes like Molla Nasreding who asseted that the center of the earth is where he had tied his donky's roap. When people asked him how do you know this, he answered "Prove it is not the centre of the earth, if you don't believe in it!"
comm on guys, you are bright educated people. so, follow the rules of debate and logic when you speak...
|
|
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 18:40 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
...
...
|
آقاي "غريب آشنا" سلام!
... در مورد اين که دانشگاه Exeter در ايالت نيويورک هست يا انگليس، بنده اطلاعي ندارم. احتمالاً يه اشتباه بايد باشه. در هر صورت در صحت يا سقم اصل قضيه تأثيري نداره. اگه دوستان به موضوع علاقه دارن مي تونن در مورد اصل قضيه تحقيق کنن ببينن درسته يا نه. |
تو که "مولانا"يي چرا؟؟؟ |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 19:03 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
... در مورد معجزات الهي هيچ کسي نگفته که اونها بر خلاف قوانين علمي هستند(چه از متفکرين اسلامي و چه ....) يعني اينکه همه را مي توان با قوا نين علمي توجيه کرد... |
درسته! اما قرار نيست علم فعلي بشر همه چيز رو درست توجيه کنه چرا که علم بشر نسبي و متغيره. حتي ممکن است چند سال بعد زيراب بعضي از چيزهايي که شما فکر مي کنيد توجيه شده اند، با پيشرفتهايي زده بشه. |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 11:47 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
1 ) سياست
اگرچه من هم با لحن غريب آشنا مخالفم اما بايد توجه کرد که خيلي از اتفاقاتي که اسم معجزه يا کرامت رو روي آنها ميگذاريم بخاطر اينه که بر خلاف روند طبيعي جهان انجام ميشن و بنابراين با علم قابل توجيه نيستن.
مثلا اين رو چطور توجيه ميکنيد: يادم مياد که چند سال پيش همراه خانوادهام زيارت امام رضا رفته بودم. اون موقع چون مثل الان شلوغ نبود مردم زيلو مياوردن و توي صحن مينشستن. ما هميشه سعي ميکرديم که يه جاي ثابت زيلو بياندازيم که همديگه رو گم نکنيم. چند شبي که اونجا بوديم با يه خانواده آشنا شديم که يه دختربچه فلج داشتن و اميدوار بودن که شفا پيدا کنه. من با چشم خودم ديدم که يک شب دختر بچه از روي صندلي چرخدار بلند شد و راه رفت، انگار که کسي دستهاش رو گرفته. بعدش هم مردم بيفرهنگ به اسم تبرک ريختن سرش که الحمدلله جون سالم به در برد...... |
دقیقا من با همین جای کار مشکل دارم!!من به این میگم خرافات و کوتاه بینی! و الا که معجزه امریه که در طول هزاران سال رخ داده و هزاران نفر هم شاهدش بوده اند و قابل انکار نیست.(حالا میخواد توجیه علمی داشته باشه, میخواد نداشته باشه!)
ولی این قسمت کاره که ناجوره!در عوض به جا آوردن دو رکعت نماز شکر و تفکر در باره قدرت پروردگار ,این ملت حمله ور شدن روی بنده خدا و لبا ساشو تیکه تیکه کردن واسه تبرک!یه تیکه پارچه چه ارزشی داره در مقابل اون معجزه؟؟؟؟؟ شاید اصلا طرف زیر دست و پا له بشه و دوباره فلج بشه! و این هم دقیقا مثل استقبال از درب حرم مطهر امام حسین در الیگودرزه!
من با این طرز تفکره که مخالفم!طرز فکری که شهید دکتر شریعتی میگویند صاحبان این طرز تفکر معتقدند که : (( بزرگترین غم امام حسین در صحرای کربلا تشنگی بوده!! )) حالا شما میخوای به من بگو روشنفکر غربزده یا روشنفکر شرق زده! |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|
 |
|
|