| نویسنده |
پیغام |
يلدا  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 116 اعتبار کسب شده: 481 محل سکونت: ايران زمين جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 08 مرداد 1382، ساعت 13:19 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
به يک گروه علمي با حد اقل سابقه جهت برگزاري هر چه با شکوهتر مراسم آش رشته خوران نيازمنديم.
جمعي ازدانشجويان حسرت به دل |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 مرداد 1382، ساعت 13:21 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| يلدا نوشته بود: |
به يک گروه علمي با حد اقل سابقه جهت برگزاري هر چه با شکوهتر مراسم آش رشته خوران نيازمنديم.
ما پايه ايم اساسي! کي راه بندازيم؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
يلدا  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 116 اعتبار کسب شده: 481 محل سکونت: ايران زمين جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 08 مرداد 1382، ساعت 13:25 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| يلدا نوشته بود: |
ما پايه ايم اساسي! کي راه بندازيم؟ |
يعني شما کم سابقه ايد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
يلدا  بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 08 مرداد 1382، ساعت 13:27 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
به چهار نفر پايه براي تشکيل يه چهار پايه نيازمنديم
گروه علمي |
|
|
|
|
|
|
 |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 0:19 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
آقا من پايتم اساس براي هر گونه برنامه خوردن !
ولي اين آش رو بايد خانوم ها بپزن که متاسفانه دختر هاي امروزي مخصوصا" غير خوابگاهيها املت رو هم به زور درست مي کنن !!!!!!
به هر حال من پايه آش هستم ، البته بد از امتحانا ! |
|
_________________ ... By the time, this night is over
قربون شما ، رامتين
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 110 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 9:38 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| Ramtin نوشته بود: |
آقا من پايتم اساس براي هر گونه برنامه خوردن !
ولي اين آش رو بايد خانوم ها بپزن که متاسفانه دختر هاي امروزي مخصوصا" غير خوابگاهيها املت رو هم به زور درست مي کنن !!!!!!
به هر حال من پايه آش هستم ، البته بد از امتحانا ! |
جناب "رامتين" خان محترم : بد نيست هنگام پاسخ دادن به يک تاپيک به تاريخ ارسال آنهم توجه کنيد . اين تاپيک مربوط به حدود 5 ماه پيش است و "يلدا" حدود دو ماهي هست که خدا حافظي کرده و ارسالي نداشته .
با احترام |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 13:33 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
اما خارج از شوخي من به فکر يه مراسم صبحونه رديف (!) تو بخش هستم. مثلاً آش يا لوبيا گرم با نون سنگک و چايي. زمستون خيلي مي چسبه؛ مگه نه؟ پايه هستين؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 110 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 16:52 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اين غريب آشناي ما هم سرش درد مي کنه واسه اينکارا. کافي يه نفر لب تر کنه ، اون تا آخرش ميره . اگر تو امر ازدواج هم انقدر فعال و پيگير باشه که ديگه ...
راستي يه سوال از شيرازي هاي اصيل: اين چه رسميه که صبحانه آش مي خورين؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 20:36 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
اين غريب آشناي ما هم سرش درد مي کنه واسه اينکارا. کافي يه نفر لب تر کنه ، اون تا آخرش ميره . اگر تو امر ازدواج هم انقدر فعال و پيگير باشه که ديگه ...
راستي يه سوال از شيرازي هاي اصيل: اين چه رسميه که صبحانه آش مي خورين؟ |
نه خير! بنده در امر ازدواج اصلاً فعال نيستم! شديداً تکذيب مي کنم! (مورد خوب سراغ داشتين، يه خبر به من بدين!!!!)
من از لحاظ خانوادگي شيرازي اصل نيستم؛ فقط متولد شيرازم و شيراز بزرگ شدم. به نظر من آش سبزي و هليم، دو تا از بهترين صبحونه هايي هست که ميشه خورد. کله پاچه هم خوبه! از اينا بهتر سراغ دارين؟ در ضمن فکر کنم تنها آشي که معموله شيرازيها صبحونه مي خورن، آش سبزيه. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 آذر 1382، ساعت 12:11 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
منم که اصلا بهه تريپم نميخوره شيرازي باشم اما پايه آش خوري هستم حالا اگه آش سبزي نبود آش رشته هم بد نيست |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 671 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 آذر 1382، ساعت 13:32 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|