| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1167 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 اسفند 1384، ساعت 16:20 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
متاسفانه اين قسمت خيلي شلوغ شده و لينک ها نامرتب و بعضي هاشون خيلي تکراري هستند و ...
براي مثال خود من دنبال لينک کتابخانه اي که قبلا خودم در اينجا گذاشته بودم ميگشتم اما مدت زمان زيادي گذشت تا آن را پيدا کردم.
پيشنهاد ميکنم به کمک دوستان براي هر زمينه يه تاپيک درست کنيم و تمام لينک هاي مربوطه را به اونجا انتقال بدهيم و موضوعات قبلي را غير فعال کنيم . که در اين صورت استفاده از لينک ها بهتر و مفيد تر صورت ميگيره.
در صورتي که موافقيد نظرتان را اعلام کنيد تا شروع کنيم. |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9961 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 اسفند 1384، ساعت 16:53 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
سلام
متاسفانه اين قسمت خيلي شلوغ شده و لينک ها نامرتب و بعضي هاشون خيلي تکراري هستند و ...
براي مثال خود من دنبال لينک کتابخانه اي که قبلا خودم در اينجا گذاشته بودم ميگشتم اما مدت زمان زيادي گذشت تا آن را پيدا کردم.
پيشنهاد ميکنم به کمک دوستان براي هر زمينه يه تاپيک درست کنيم و تمام لينک هاي مربوطه را به اونجا انتقال بدهيم و موضوعات قبلي را غير فعال کنيم . که در اين صورت استفاده از لينک ها بهتر و مفيد تر صورت ميگيره.
در صورتي که موافقيد نظرتان را اعلام کنيد تا شروع کنيم. |
پيشنهاد خوبيه ولي به شرطي که نخواد تمام عناوين اين تالار رو در بر بگيره. خيلي از موضوعات ميتونن با هم ادغام بشن |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |