| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 23:29 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
Interesting! Teenager girls i.e. those between 14-18, have a very distinct language here too. For example, they use a lot of "like" and "kind of" in thirr sentenses withought any need. For example:
Normal: I saw John when I was going there.
teenage girl: I was like going there that, oh my Gosh, like saw Johnny!!
This language continues to the early years in college too
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 08 اسفند 1384، ساعت 23:31 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
شي بابا = چاي شيرين = فرد چاپلوس!
SHIBABA
|
اين يعنی چی من متوجه منظورتون نشدم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 15:39 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
یکی دیگه از موارد "آم آم " کردن زیاده!
مثلا:سلام خوبی آم اره خوبم ام چیکار میکنی آم نمیدونم آم خداحافظ(بابا خیلی باکلاسی) |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 20:06 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
Saying a lot of "Ummm" and speaking with no certainity is popular among young girls in English so that's probably where the Iranian version comes from.
Another common problem here is "uptalk" - the way kids speak so that every sentence ends with an interrogative tone so that it sounds like a question even when it's a statement? Like that, in fact!
Language experts think that "up-talk" is associated with other features of west coast (i.e California) "mallspeak", such as the girls habit of self-interrupting sentences with "like", using the intensifier "totally", and responding to any actual question (as opposed to an uptalk interrogative) with "whatever".
Example:
"So what did you do today?"
"Well, we went canoeing on the lake? Which was, like, really really fun? And then we had storytelling in the barn? And we all had to tell a story about, like, where we're from or our family or something?"
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 اسفند 1384، ساعت 23:29 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
SHIBABA
|
اين يعنی چی من متوجه منظورتون نشدم  |
اين يک slang فارسيه ديگه والا خودم هم نميدونم که چطوري ساخته شده. به هر حال به "آدم چاپلوس" ميگن "چاي شيرين" يا شيبابا! که اگه اشتباه نکنم، شيبابا اسم يک نوع پاستيل ميوه اي هست که عکس يک آدمک سبز روشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 اسفند 1384، ساعت 15:03 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
SHIBABA
|
اين يعنی چی من متوجه منظورتون نشدم  |
اين يک slang فارسيه ديگه والا خودم هم نميدونم که چطوري ساخته شده. به هر حال به "آدم چاپلوس" ميگن "چاي شيرين" يا شيبابا! که اگه اشتباه نکنم، شيبابا اسم يک نوع پاستيل ميوه اي هست که عکس يک آدمک سبز روشه. |
مجید جان اون شیبا هست نه شیبابا! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 11 آبان 1386، ساعت 6:13 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
امروز بيش از يک سال و نيم از ساخته شدم اين تاپيک ميگذره که يه هو ياد اينجا و مورچه خوار عزيز افتادم.
اين دلاور مرد عرصه عمل يه جمله ي فراموش نشدني داره که تک تک سلول هاي بدن من امروز اين جمله رو فرياد کردند:
ازت متنفرم سوراخ فوري!
فکر بد نکنيد!
توي يک قسمت از اين سريال درام! اين اسطوره ي تلاش و کوشش معجوني خريده بود به نام سوراخ فوري:
که هرجا يک قطره از اون رو ميريخت يه سوراخ ساخته ميشد.
خلاصه در يک صحنه مورچه خوار روي صخرهاي ميايسته و ميخواد بمبي روي مورچه بندازه، صخره ترک ميخوره و او سقوط ميکنه، اول خودش، بعد بمبي که دستش بوده، بعد صخره. يکدفعه سوراخ فوري هم روي زمين سبز ميشه و ... مورچهخوار درب و داغون بيرون مياد و ميگه ازت متنفرم سوراخ فوري!!
دقيقا امشب اين اتفاق براي من افتاد و جاتون خالي وسط خيابون اين جمله رو با صداي بلند اعلام کردم!! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 11 آبان 1386، ساعت 12:07 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اين يک slang فارسيه ديگه والا خودم هم نميدونم که چطوري ساخته شده. به هر حال به "آدم چاپلوس" ميگن "چاي شيرين" يا شيبابا! که اگه اشتباه نکنم، شيبابا اسم يک نوع پاستيل ميوه اي هست که عکس يک آدمک سبز روشه |
.
شيرين عسل |
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1111 اعتبار کسب شده: 5591 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 11 آبان 1386، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام مسافر کوير
خوش برگشتي!
توي کارتون مورچه و مورچهخوار يه قسمت جالب هم هست که مورچهخواره يه کامپيوتر ميخره تا با راهنماييهاي اون بتونه مورچه رو شکار کنه. اما آخرش معلوم ميشه که اون دستگاه، کامپيوتر نبوده و يه دستگاه اتوماتيک توليد نون تست بوده و کلي نون تست ميريزه رو سر مورچهخوار بدبخت.
مورچهخوار سرش رو مياره بيرون و ميگه: "ببينم، کسي نون خشک نميخواد؟"
اما جملهاي که من از اين کارتون يادمه و خيلي هم بهم چسبيد اينه که بعد از اينکه از بالاي صخره ميفته و ميره توي زمين و بعد بمب تخممرغي هم روي سرش ميفته و منفجر ميشه از توي زمين مياد بيرون و ميگه: "نميدونم چرا قبول کردم توي اين سريال بازي کنم." |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
maral  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 آبان 1386 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: زن |
 |
شنبه 12 آبان 1386، ساعت 2:26 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
شما چه خوب کارتونارو يادتون ميمونه |
|
_________________ شکوفه هاي صورتي هديه مهربونيات