| نویسنده |
پیغام |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 794 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 فروردين 1387، ساعت 23:59 |
|
 |
3 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
| گروه فرارسي ديجيتال نوشته بود: |
وحيد عزيز،
اگر برنامۀ هسته اي ايران همانطور که شما عرض فرموده بوديد صلح آميز بود پس چرا دولت ايران کمک بين المللي و بستۀ تشويقي رادائماً رد ميکند؟ چرا دولت ايران با آژانس همکاري نميکند ؟ چرا ايران موشکهاي باليستيکي ميسازد؟ و چرا جامعۀ بين الملل بخصوص کشور هاي خليج فارس نگران هستند؟
رهبران ايراني براي مردم ايران و جامعۀ بين الملل يک وضعيت تأسف انگيز بوجود آوردند.هيچکس ايران را به هيچ عنوان تهديد نميکند جز رهبران ايراني. خيلي مايۀ تاسف است که شما فقط رسانه هاي مطبوعاتي ايران را قبول داريد و رسانه هاي خارجي را بکلي ناديده ميگيريد براي آگاهي سياسي بيشتر تان بد نيست که يک نگاهي هم به رسانه هاي ديگر بياندازيد.
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا |
- جواب حرفهاي شما رو احسان داد. واقعيت دنياي امروز اينه که زور حکمفرمايي مي کنه. کشورها هم دنبال منافع خودشون هستن و اگر منافعشون ايجاب کنه، هر معاهده اي رو زير پا مي گذارن و از هر کار درست و نادرستي دريغ نمي کنن. در چنين دنيايي چرا ايران بايد به آمريکا و کشورهاي غربي که پرونده سياهي در رابطه با ايران دارن اعتماد کنه؟ سابقه استعمارگري، غارت نفت ايران، کودتاي 28 مرداد، جنگ تحميلي و صدها مورد ديگه جايي براي اعتماد ايران به آمريکا و غرب باقي نمي ذاره. چه تضميني وجود داره که اونها به تعهداتشون پايبند باشن؟ دقيقاً هيچي. ايران بايد خيلي احمق باشه به جاي اعتماد کردن به توانايي هاي خودش به کشورهاي ديگه به خصوص آمريکا و غرب تکيه کنه.
- يه بار ديگه خدمتتون عرض کردم علت اصلي اون چيزي که نگراني "جامعه بين الملل و بخصوص کشورهاي خليج فارس" مي خونين، تبليغات منفي آمريکا عليه ايرانه. هدف اين تبليغات هم معلومه. آمريکا به همين بهانه چند صد هزار نيروي نظامي رو با خرج کشورهاي ميزبان هزاران کيلومتر دورتر از مرزهاش در کشورهاي مختلف مستقر کرده و از کيسه ميزبان خرج مي کنه و از منافع خودش حراست مي کنه. به همين بهانه سالانه ميلياردها دلار تسليحات به کشورهاي مختلف از جمله اعراب مي فروشه و سيستم دفاع موشکيش رو به کشورهاي مختلف قالب مي کنه؛ در ضمن توجه کشورهاي عربي رو از دشمن واقعيشون يعني اسرائيل به يه دشمن موهومي به اسم ايران منحرف مي کنه. فکر مي کنم اين دلايل کافي باشه تااز طرف آمريکا ايران به عنوان محور شرارت منطقه معرفي بشه.
- باز هم خدمتتون عرض کردم اصلاً نگران دسترسي مردم ايران به رسانه هاي بيگانه نباشين. انواع و اقسام راديوها، تلويزيونها و ساير رسانه ها از داخل و خارج به زبانهاي مختلف در اختيار مردم هست. شبکه VOA شما هم که در نقش يه شوي تبليغاتي ضد رژيم ايران عمل مي کنه و انگار هيچ کار ديگه اي جز ايراد اتهامات جورواجور به حکومت ايران و تلاش براي براندازي اون نداره، در مواقع بيکاري مايه خنده و تفريح ماست.
- در آخر عرايضم خواهش مي کنم قبل از ايراد اتهامات جديد، به سؤالهاي مطرح شده توسط بنده و ساير دوستان در ارسالهاي قبل پاسخ بدين و بدون سند و مدرک هم تبليغات صد من يه غاز تو گوش ما فرو نکنين. گوش ما از اين جور ادعاهاي اثبات نشده پره.
پي نوشت: خوندن ارسالهاي اخير احسان و بقيه کاربران در صفحه قبل رو از دست ندين. |
|
|
|
|
|
|
 |
گروه فرارسي ديجيتال  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 111 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 22:53 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
مشکل همچنان باقيست!
چه تضميني وجود ندارد که غرب زير تعهداتش نزند؟
آيا وقتي صدام قرارداد 1975 الجزاير را پاره کرد، صداي شوراي امنيت درآمد؟
آمريکا امروز چه موضعي در مقابل ادعاي واهي اماراتي ها در مورد جزاير سه گانه دارد؟ آيا جز اينست که طبق يک قرارداد بين المللي بين ايران و انگليس مالکيت جزاير سه گانه به ايران داده شده؟ (کما اينکه پيش از آن نيز ايران براي هزاران سال مالک اين جزاير بوده است)
و چه تضميني است که در آينده آمريکا زير قولهاي امروزش نزند؟ آنچه که در بسته پيشنهادي آورده شده تماما جملات زيبا اما بدون الزام هستند.
...
به سوال اصلي که بي پاسخ ماند برميگردم؛ آمريکا به چه دليلي ايران را براي خريد هواپيماي مسافربري و قطعات آن تحريم کرده است؟ آيا ممکن نيست به همان دليل (ناموجود) باز هم تصميم بگيرد ايران را اينبار براي سوخت هسته اي تحريم کند؟ |
دوستان گرامي،
صدام پيمان الجزاير1975 را با هجوم کردن به ايران پاره کرد. بسياري از قراردادها در دنيا امضا ميشوند و لغو ميشوند و همۀ آنها هميشه توجه جامعۀ بين الملل جلب نميکنند. اتفاقاً که اين موضوع توجه همه را جلب کرد و سازمان ملل بلافاصله قطعنامۀ 479 را در سال 1980صادر کرد و از طرفين يعني ايران و عراق خواست که به جنگ پايان دهند ولي هيچکدام اين قطعنامه را تا سال 1988 نپذيرفتند. بايد يادآور شد حرف آقاي خميني را براي پذيرفتن صلح درسال 1988:" قبول اين مسئله براي من از زهر کشنده تر است ولي راضي به رضاي خدايم وبراي رضايت او اين جرعه را نوشيدم"
نوشين
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارحۀ آمريکا |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9961 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 1:38 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
...
چه تضميني وجود ندارد که غرب زير تعهداتش نزند؟
...
|
... بسياري از قراردادها در دنيا امضا ميشوند و لغو ميشوند ... |
دقيقا! مشکل اينجاست که بسياري از قراردادها در دنيا امضا ميشوند و لغو ميشوند...
...
به نظر ميرسه که پاسخ سوالم معلوم شده باشه؛
| نقل قول: |
| آمريکا به چه دليلي ايران را براي خريد هواپيماي مسافربري و قطعات آن تحريم کرده است؟ آيا ممکن نيست به همان دليل (ناموجود) باز هم تصميم بگيرد ايران را اينبار براي سوخت هسته اي تحريم کند؟ |
نه تنها ممکن است، بلکه قطعي است! اگر تحريم نشويم عجيب است! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 515 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 0:20 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| seda_shoma نوشته بود: |
حکومت ايران نشان داده نظام قابل اطميناني براي جهانيان نيست
آنها حتي سر مردم خودشان را هم کلاه ميگذارند چه رسد به بقيه. انتخابات دوم خرداد و پس از آن مجلس خرداديها را ديديد چگونه اولين (يادم نيست طرح بود يا لايحه) در باره اصلاح قانون مطبوعات را با حکم حکومتي
به زباله داني انداختند. چطور دنيا به اين حکومت اطمينان کند که هدفش صلح اميز است در حالي سالها در خفا مشغول عمليات غني سازي بوده . مردم هم اطميناني به اين نظام ندارند چه رسد به دنيا . |
سلام
مخالفت با حکومت يه چيزه و مخالف با پيشرفت يه چيز ديگست فکر کنم من تو تالار تو اعضاي قديمي از همه با اين حکومت(نظام نه) بيشتر مشکل دارم دوستام تو بندن و... اما وقتي خبر ساخت يه موشک جديد و يا غني ساز ي و ساخت هواپيما .. رو ميشنوم خدايي ميخوام از خوشحالي گريه کنم که اقا کشور داره پيشرفت ميکنه هرچند ريتمش کنه اما داره پيشرفت ميکنه |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 515 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 0:23 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
تا زماني که در ايران حکومت دمکراتيکي بر سر کار نيست دليلي براي تجهيز اين حکومت به سلاح هسته ايي نيست.
در صورت وجود يک حکومت دمکراتيک دنيا هم مخالفتي با غني سازي نخواهد داشت.[/quote]
دموکراسي دروغي که امريکا تو دهن ما انداخته که باهاش سر خودمونو گرم کنيم و خکومتي هاي سطحي داشته باشيبم(اگر شد سر يه فرصت مناسب در مورد اين موضوع بحث ميکنيم)
هيچ چيز به جز به حکومت قوي و پايدار نمي تونه يه کشور رو قوي کنه تعريفي هم که امريکا از حکومت پايدار ارائه داده ديکتاتوري من شخصا با ديکتاتوري موافقم اما ديکتاور حدقل بايد شعور حکومتي (مديريتي)داشته باشه
برعکس کاملا هم نياز به اين نوع سلاح ها الان احساس ميشه |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط s_mr66 در تاريخ پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 0:32 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 0:29 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
[quote="seda_shoma"]
[
هر عاقلي را به اين نتيجه ميرسانند که ايران به اقتدار نظامي نياز دارد، در غير اينصورت همچون عهد قاجار، هر روز گوشه اي از آن را جدا خواهند نمود. |
يعني اگه يه روزي مثلا کردها خواستند از ايران جدا شوند ما قرار است با سلاح اتمي کردستان را هدف قرار دهيم. مگر شوروي که داراي سلاح اتمي بود در زمان فرو پاشي از سلاح اتمي عليه مردمش استفاده کرد؟
دوست عزيز اين حکومت دلش براي من و تو نسوخته.
سلاح هسته ايي را هم فقط و فقط براي تداوم حکومتش ميخواد .
اگه واقعا دلش براي مردم ميسوخت لااقل ميگذاشت مجريان نظام رو خود مردم انتخاب کنند.
دليلي براي مسلح شدن اين نظام در عرصه جهاني وجود ندارد چون فعلا در خود ايران دارد بزور سلاح حکومت ميکند. فردا ميخواهد با سلاح اتمي براي دنيا شاخه شونه بکشد.
چون مبحث بعدي در سطح بين الملل پس از انرژي هسته اي بحث حقوق بشر است و آن پاشنه آشيل اين نظام است. |
نه تنها بر سر کردها بلکه تو سر همه کشور هاي استقلال يافته
بحث شوروي فرق ميکنه شوروي کشوري (مجوعه اي)بود که بر اساس يه ايدئولوژي ظهور کرده بود و هيچ ايدئولوژِي نيمتونه براي هميشه دوام بياره يکي از دلايلي که ميگن اسرائيل اخراي عمر خودشو داره سپري ميکنه همينه که اسرائيل با يه ايدئولوژي سر کار اومده(همين طور نظام جمهوري اسلامي(خدا نکنه اين مورد اخرو)) |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط s_mr66 در تاريخ پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 0:40 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 0:30 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
گروه فرارسي ديجيتال  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 111 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 19:59 |
|
 |
3 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
...
به سوال اصلي که بي پاسخ ماند برميگردم؛ آمريکا به چه دليلي ايران را براي خريد هواپيماي مسافربري و قطعات آن تحريم کرده است؟ آيا ممکن نيست به همان دليل (ناموجود) باز هم تصميم بگيرد ايران را اينبار براي سوخت هسته اي تحريم کند؟[/quote]
دوستان گرامي؛
ايالات متحده به خانواده هاي قربانيان اين واقعۀ تلخ شيراز را تسليت ميگويد.
من چندين بارگفته بودم که هيچ مسئله اي نخواهد بود،جامعۀ بين الملل از طبق موافقتنامۀ بين المللي زير تعهداتش نخواهد زد و اورانيوم را براي سوخت به ايران تحويل خواهد داد.
ايالات متحده آمريکا از طرح بوشهرحمايت ميکند چون تحت نظرو کنترل مستقيم آژانس بين المللي قرار دارد. اما براي اينکه ايران غني سازي اورانيوم را تعليق کند، و به جامعه بين المللي اطمينان دهد که به دنبال ساختن سلاح هسته اي نيست، ايالات متحده يک بار ديگراز پيشنهادي که پيشتر از سوي سه کشور اتحاديه اروپا < آلمان، فرانسه و انگليس > داده شده است حمايت مي کند - و آن اينکه ايالات متحده آماده است که به جامعۀ بين الملل ملحق شود تا در صورت تعليق غني سازي از سوي ايران آن کشور را درزمينۀ فن آوري صلح آميز هسته اي ياري کند .
تعليق غني سازي از سوي ايران و اعتماد کردن به عرضه سوخت تضمين شده ازسوي کشورهاي ديگر، دروازه هاي تازه اي را به روي ايران ميگشايد تا براي برنامه صلح آميز هسته ايش کمک هاي بين المللي دريافت کند. بدين ترتيب راه را نيز براي مناسبات بهتر ميان ايران و آمريکا هموار ميکند.
اما سماجت ايران براي ادامۀ غني سازي اورانيوم و ناديده گرفتن قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل تنها براين ترديد مي افزايد که برنامه هسته اي ايران در واقع براي استفاده صلح آميز نمي باشد.
فراموش نکنيد که ميتوان به آساني اتهامات ساختگي درست کرد مثل " حمله کردن به ايران" اما ثابت کردن همچنين اتهاماتي کار آساني نيست همانطور که دوستمان در پيام قبلي گفته اند اين مسئله يک موضوع تازه اي است براي بحث هاي ديگر.
نوشين
گروه فرارسي ديجيتال
وزارت امور خارجۀ آمريکا |
|
|
|
|
|
|
 |
seda_shoma  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 22 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 37 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 30 فروردين 1387، ساعت 0:53 |
|
 |
3 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
سلام
مخالفت با حکومت يه چيزه و مخالف با پيشرفت يه چيز ديگست فکر کنم من تو تالار تو اعضاي قديمي از همه با اين حکومت(نظام نه) بيشتر مشکل دارم دوستام تو بندن و... اما وقتي خبر ساخت يه موشک جديد و يا غني ساز ي و ساخت هواپيما .. رو ميشنوم خدايي ميخوام از خوشحالي گريه کنم که اقا کشور داره پيشرفت ميکنه هرچند ريتمش کنه اما داره پيشرفت ميکنه |
دوست عزيز s_mr66 :
- شما گفته ايد طرفدار حکومت نيستيد ولي نظام نه . در تداول عامه اين دو کلمه دقيقا مترادف همديگر بوده و بجاي يکديگر نيز بکار ميرود منظورتان را واضحتر بيان کنيد.
- حکومت دمکراتيک تعريف دارد و آن اينکه شما حکمرانان درجه اول کشورتان را خودتان انتخاب کنيد نه اينکه برايتان انتخاب کنند و اگر انتقادي کرديد روزنامه تان تعطيل نشود و سرتان بالاي نيزه نرود. اينکه آمريکا چه حکومت دست نشانده اي در جايي نشانده يا نه مد نظر ما نيست و به موضوع ارتباطي پيدا نميکند.
- شما خود را طرفدار نظامي ديکتاتور ميخوانيد در حاليکه عصر ديکتاتوري در جهان بعلت رشد فرهنگي مردم به زوال خود نزديک ميشود و حکومتهاي ديکتاتوري پايان عمر خود را سپري ميکنند.
- انرژي هسته اي که در برخي از کشورهاي جهان سوم از جمله پاکستان و کره شمالي وجود دارد دال بر پيشرفت يک کشور محسوب نميشود.
- به گفته کارشناسان منابع اورانيوم ايران فقط کفاف پنج الي شش سال سوخت نيروگاههاي اتميش را ميدهد و پس از آن ناچار به واردات سوخت از کشورهاي ديگر ميشود بنابراين پر واضح است که هدف ايران فقط و ققط ساخت سلاح هسته اي براي چند صباح حکومت بيشتراست.
- ابر قدرتها اجازه غني سازي اورانيوم را به ايران براي ساخت بمب هسته اي حتي اگر تاسيسات اتميش را با خاک يکسان کنند نخواهند داد و آنچه براي مردم باقي خواهد ماند هدر رفتن ثروت اين ملت بيچاره در اثر خود سريهاي يک حکومت غير مردمي است.
- شما اشک شوق ناشي از توليد و ساخت انرژي هسته اي/ موشک و هواپيما در چشمانتان ظاهر ميشود اما من اشک غم ناشي از گرفته شدن سهم پنجاه درصدي درياي خزر / نزديک به جدايي سه جزيره استراتژيک در خليج فارس / تغيير نام خليج فارس به خليج عربي ومقام اول شدن ايران از نظر آمار بيشترين معتادين به مواد مخدر درجهان. نه اشک شوق ناشي ساخت سلاح کشتارجمعي.
-در مورد ساخت هواپيما هم اشک شادي خود را حروم نکننيد چون ايران چندي پيش مونتاژ يک مدل هواپيماي اوکراييني از نوع ملخدار را با کمک کشور سازنده آغاز نمود ولي پس از مدتي بعلت سقوط هاي مکرر و عدم استقبال شرکتهاي هواپيمايي از خريد آن ناچار به توقف مونتاژ آن گرديد آخر دوست عزير ساده باوري نيست که کشوري که توانايي ساخت اتومبيل را بطور کامل ندارد هواپيما بسازد؟
در مورد جدايي طلبي من هم مانند شما موافق با اين پديده نيستم ولي زماني که حکومت گران بي عدالتي/ تبعيض و نابرابري را بر اقليتها روا ميدارند (نمونه بارز شيعه و سني ) چه راهي براي آنها باقي ميماند جز خواسته جدايي طلبي؟
- بر عکس شما من حکومتي را دست نشانده ابر قدرتها ميدانم که پاي آنها را به خاور ميانه باز کرد تا سي سال منابع آنان را غارت کند و اين حکومت همان نظام حاکم بر ماست. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|