| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 مرداد 1382، ساعت 6:44 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| يلدا نوشته بود: |
چرا آنتي حال ميزني؟
هويج نخوري يه چيزي ميشي!
ما هم بلد بوديم اينکه تابلو بود ( از دو تا پيغام اولي هم مي شد اينو فهميد) منتها مي خواستيم يه خورده اداي مسابقه 20 سوالي دربياريم که نگذاشتيد |
چرا از دو تا پيغام اول؟ از همون اولي! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
يلدا  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 116 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران زمين جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 14 مرداد 1382، ساعت 16:21 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
چرا آنتي حال ميزني؟
هويج نخوري يه چيزي ميشي!
ما هم بلد بوديم اينکه تابلو بود ( از دو تا پيغام اولي هم مي شد اينو فهميد) منتها مي خواستيم يه خورده اداي مسابقه 20 سوالي دربياريم که نگذاشتيد |
چرا از دو تا پيغام اول؟ از همون اولي! |
براي اينکه توي دومين پيغام به جاي اينکه حدس وگمان نويسنده درباره جواب سوال مطرح شده باشد يک جور تلافي کردن بود و خب معلومه اين وسط به چه کسي بر مي خوره و مي خواد تلافي کنه (شخصي که جواب سوال باشه) |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 مرداد 1382، ساعت 16:34 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| چرا از دو تا پيغام اول؟ از همون اولي! |
براي اينکه توي دومين پيغام به جاي اينکه حدس وگمان نويسنده درباره جواب سوال مطرح شده باشد يک جور تلافي کردن بود و خب معلومه اين وسط به چه کسي بر مي خوره و مي خواد تلافي کنه (شخصي که جواب سوال باشه) |
منم مي دونم. منظورم اينه که از همون پيغام اولي هم معلوم بود. گرفتين؟! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 مرداد 1382، ساعت 17:00 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| چرا از دو تا پيغام اول؟ از همون اولي! |
منم مي دونم. منظورم اينه که از همون پيغام اولي هم معلوم بود. گرفتين؟! |
اين پيغام رو من نوشتم نه احسان! آخه صبح احسان با ID خودش رو سيستم من وارد تالار شده بود و "ورود خودکار به سايت" رو هم فعال کرده بود و الان که من وارد تالار شدم، به اسم اون وارد شده بود! ببخشيد! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3434 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 مرداد 1382، ساعت 18:34 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| احتمالا وقتي شما داريد اين پيغام رو ميخونيد (البته اگه پاکش نکرده باشن) من از تالار گفتمان اخراج شدم ... |
با وجوديکه اين همه تالار گفتمان رو ضايع کردم نميدونم چرا هنوز من رو ننداختند بيرون!؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
يلدا  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 116 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران زمين جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 15 مرداد 1382، ساعت 9:09 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| احتمالا وقتي شما داريد اين پيغام رو ميخونيد (البته اگه پاکش نکرده باشن) من از تالار گفتمان اخراج شدم ... |
با وجوديکه اين همه تالار گفتمان رو ضايع کردم نميدونم چرا هنوز من رو ننداختند بيرون!؟  |
منکه دليلش رو قبلا ذکر کردم :idea: |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 مرداد 1382، ساعت 22:22 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 04 مهر 1382، ساعت 19:48 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم تصوير بزرگ مجرم در حين ارتکاب جرم:
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 05 مهر 1382، ساعت 15:33 |
|
 |
5 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
اين هم تصوير بزرگ مجرم در حين ارتکاب جرم:
|
من اتهامات وارده رو شديداً تکذيب مي کنم! اون موقع من داشتم تنظيمات e-mailم رو تغيير مي دادم. اگه دقت کنين، فرم توي عکس هيچ شباهتي به فرم عضويت تالار نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 1:24 |
|
 |
9 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 83 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 11:23 |
|
 |
9 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
خيلي با حال بود بيچاره اصلا به تاريخ پست ها توجه نکرده با نظد مياد چون موضوع واسه تقريبا 5 سال قبل |
|
_________________ يک چيز مهم:هرقدر دست نيافتني تر باشي دوست داشتني تر هستي.
See things as they are,not as u wish them to be
هيچ وقت روزي که صفحه سياه DOS رو جلو چشمام ديدم ،فکر نمي کردم که روزي اينترنت تو جيبم باشه
|
|
|
|
|
 |
|
|