| نویسنده |
پیغام |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1159 اعتبار کسب شده: 3991 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 شهريور 1387، ساعت 22:00 |
|
 |
4 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
احمدي نژاد: پيشنهاد بازي در نقش حضرت يوسف را رد کردم |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1159 اعتبار کسب شده: 3991 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 شهريور 1387، ساعت 22:54 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
ايسنا
احمدي نژاد: با برآورد هاي دقيقي که کردم، تا پايان دوران رياست جمهوري من تمام مردم ايران تحت پوشش کميته امداد امام خميني قرار خواهند گرفت..
English:
CNN:
ahmadi nejad: ba barnamerizie daghighi ke kardam ta payane dorane riyasat jomhoriam tamame mardome iran tahte posheshe komite emdad gharar khahand gereft
|
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1490 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 شهريور 1387، ساعت 23:29 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
ايسنا
احمدي نژاد: با برآورد هاي دقيقي که کردم، تا پايان دوران رياست جمهوري من تمام مردم ايران تحت پوشش کميته امداد امام خميني قرار خواهند گرفت..
English:
CNN:
ahmadi nejad: ba barnamerizie daghighi ke kardam ta payane dorane riyasat jomhoriam tamame mardome iran tahte posheshe komite emdad gharar khahand gereft
 |
فوق العاده اي تيتان . اميد من تو زندگي دو چيز هست:
1- ميل ها و آفلاين هاي تيتان
2- اس ام اس هاي هادي |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 شهريور 1387، ساعت 0:55 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| TITAN نوشته بود: |
ايسنا
English:
CNN:
 |
فوق العاده اي تيتان . اميد من تو زندگي دو چيز هست:
1- ميل ها و آفلاين هاي تيتان
2- اس ام اس هاي هادي |
آره يادش بخير من هم يه زماني زياد sms بازي ميکرم، اما الان ماه ها شايدم هم سالهاست که ديگه فقير شديم پول اس ام اس نداريم... هادي بچه مايست (بچه مايه دار است) که اس ام بازي ميکنه، 17 تا هم دوست دختر داره* که براش جوک سند ميکنند.. تو اين هم بي مايه اييم
-----------------------
*اون جريان يه هفته خونه داداش که يادته؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 958 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 شهريور 1387، ساعت 17:18 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 472 اعتبار کسب شده: 3084 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 شهريور 1387، ساعت 2:04 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
عيد سعيد فطر مبارک!!!!!!!!
...
..
.
..
...
..
.
..
...
ستاد شاد سازي روزه داران!!! |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 01 مهر 1387، ساعت 12:55 |
|
 |
3 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
Teacher to student: "Children make mistakes in the dark". Can you say the opposite of this sentence? Student: Mistakes in the dark make children!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 02 مهر 1387، ساعت 22:56 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
!لر ميره مکه ميخواست گوسفند قرباني کنه ، چاقو پيدا نميکنه گوسفند رو خفه ميکنه
لر مي ره امتحان گواهي نامه بده چند بار رد ميشه بعد تو راه پليس جلوش رو مي گيره مي گه گواهي نامه . لر هم ميگه دادين که مي خواين؟
زندگي بدون عشق يعني شلوار کردي بدون کش
دير کردن بهتر از هرگز نکردن است
پليس راه قزوين |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 04 مهر 1387، ساعت 21:29 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
احمدي نژاد: آقاجون (خميني) روز آخر به من گفت: محمود! گفتم بله آقاجون، بذارين دستتونو ببوسم! نذاشت و گفت: اگر رئيس جمهور شدي بايد 2 دوره بموني |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 472 اعتبار کسب شده: 3084 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مهر 1387، ساعت 5:04 |
|
 |
3 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
هيئت دولت اعلام کرد ماه رمضان نود روز مي باشد که 60 روز آن يارانه دولت به مردم بوده و شما فقط سي روز آن را روزه گرفته ايد!! |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
pantea آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 12 مهر 1387، ساعت 21:14 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
~cEnSoReD~ |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
pantea آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 12 مهر 1387، ساعت 21:17 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
متن نامه ي احمدي نژاد به جرج بوش بالاخره کشف شد:
besmei taala , hello boosh, my name is mr Dr.ahmadi nejad , i am 40 o khoordei yers old , i like ghoran , i am karate and very bruselee ! My joorab is soorakh and derty and danger! i love my capshan ! I am interested holokast va enerjye hastei haghe mosalame mast , we have god and emam of time ! And bimeye abolfazl and rezazadeh. Come on to eslam & say tobeh.khodafez
|
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
قطره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 214 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 مهر 1387، ساعت 21:00 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
دعاي قيزمولي:آرزو دارم خدا کنه ان شا الله به حق پنج تن الهي امين! |
|
_________________ سبک بار باشيد تا برسيد.
امام علي(ع)
|
|
|
|
|
 |
قطره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 214 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 مهر 1387، ساعت 15:23 |
|
 |
3 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
بي بي ها هم روزي ني ني بودند که گذشت زمان موجب جابجايي نقطه هايشان شد! |
|
_________________ سبک بار باشيد تا برسيد.
امام علي(ع)
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 17 مهر 1387، ساعت 18:56 |
|
 |
3 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
شعري از مادر يک وزير در وصفش ! (تو کفش بمونيد که اسم وزير چيه!!)
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
ببين که در عجبم چگونه وزير کشور شد !! |
|
|
|
|
|
 |
|
|