| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 بهمن 1384، ساعت 18:53 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
قال الامام کاظم(ع):
" رجل من اهل قم، يدعو الناس الي الحق، يجتمع معه قوم کزبر الحديد، لا تزّلهم الرياح العواصف، ولايملّون من الحرب، ولايجبنون، وعلي الله يتوکلون والعاقبة للمتّقين. " (بحارالأنوار) ج57/216.
امام کاظم (ع) فرمودند:
" مردي از اهالي قم قيام مي کند و مردمان را به سوي حق دعوت مي کند. گروهي که همچون پاره هاي فولاد مقاوم هستند، گرد او جمع مي شوند. آنان را بادهاي سهمگين از پاي در نمي آورد و هيچ از جنگ خسته نمي شوند و نمي ترسند. بر خدا توکل مي کنند و عاقبت از آن متقين است. " |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 بهمن 1384، ساعت 18:42 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
انتقال هواپيماى حامل امام به تهران
به گزارش مهر، با رايزنىهاى صورت گرفته ميان ايران و فرانسه، قرار است هواپيماى ايرفرانسى كه در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، بنيانگذار جمهورى اسلامى ايران را از پاريس به تهران آورد، به عنوان نمادى از آن روزهاى باشكوه خريدارى شود.
عمر پروازى اين هواپيما به پايان رسيده است.
گفتني است، اين هواپيما از سوي دولت فرانسه به عنوان يك اقدام نمادين درباره سفر امام از پاريس به تهران، به صورت هبه به ايران داده شده است. اما پس از سخنان شيراك درباره مسائل هستهاي، اين انتقال هماكنون با تأخير مواجه شده و تا تاريخ 12 بهمنماه به ايران انتقال نمييابد.
منبع: بازتاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 1533 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 بهمن 1386، ساعت 19:48 |
|
 |
3 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
بهمن شده و دهه فجر نزديکه.
کسي نمي خواد تو اين تاپيک چيزي بنويسه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 0:43 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
انتقال هواپيماى حامل امام به تهران
به گزارش مهر، با رايزنىهاى صورت گرفته ميان ايران و فرانسه، قرار است هواپيماى ايرفرانسى که در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، بنيانگذار جمهورى اسلامى ايران را از پاريس به تهران آورد، به عنوان نمادى از آن روزهاى باشکوه خريدارى شود.
عمر پروازى اين هواپيما به پايان رسيده است.
گفتني است، اين هواپيما از سوي دولت فرانسه به عنوان يک اقدام نمادين درباره سفر امام از پاريس به تهران، به صورت هبه به ايران داده شده است. اما پس از سخنان شيراک درباره مسائل هستهاي، اين انتقال هماکنون با تأخير مواجه شده و تا تاريخ 12 بهمنماه به ايران انتقال نمييابد.
منبع: بازتاب |
چون جناب بزرگمهر مهمان جديد تالار فرمودن چيزي بنويسيد من هم مي نويسم:
به قول گلآقا: "پس چي شد؟" |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 30 دي 1386 مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 1533 محل سکونت: ايران سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 1:33 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
من که بعد از اين مدت عضويت تو پرشن بي بي سر از کارش در نياوردم. کلي تالار با اسامي پراکنده و عجيب غريب که معلوم نيست تو هر کدوم درباره چه موضوعاتي بايد نوشت. من بعيد مي دونم خود مديران هم درست حسابي بدونند کدوم موضوع به کدوم تالار مربوط مي شه.
آدم پيش خودش که فکر مي کنه انتظار داره تاپيک مرتبط با انقلاب اسلامي رو در تالاري درباره موضوعات اجتماعي يا سياسي ببينه. اول که مي خواستم درباره انقلاب اسلامي بنويسم با خودم فکر کردم حتماً در مدت فعاليت پرشن بي بي قبلاً کساني بوده اند که در اين باره نوشته اند. موضوع رو جستجو کردم و اين تاپيک رو اون آخراي تالار صفحه نخست ديدم و بالا آوردمش. چند ساعت بعد که دوباره سر زدم ديدم دوست جديدي در همين باره تاپيک جديدي تو تالار جامعه استارت کرده. ديدم خوب شروع کرده و اونجا هم چيزي نوشتم. آيا مديران لازم نمي بينند عناوين تالارها رو طوري تنظيم کنند که موضوعات مرتبط با هرکدوم دقيق و جامع و مانع مشخص باشه؟ لازم نيست همه موضوعات مرتبط با هم در يک تالار قرار داشته باشند؟ و آيا بهتر نيست مطالبي که در ارتباط با موضوع واحدي هستند در يک تاپيک مطرح شوند؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 1:52 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
در قوانين تالار ذکر شده، اما متاسفانه رعايت نميشود.
انشالله سختگيريها در اين مورد افزايش خواهد يافت.
___
اطفا چنين مطالبي را در قسمت پيشنهادات و به همراه لينک صفحات ارسال فرمائيد.
لينک صفحه پيشنهادات در پائين (سمت راست) تمام صفحات وجود دارد.
با احترام |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 بهمن 1386، ساعت 0:55 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
"رجل من اهل قم، يدعو الناس الي الحق، يجتمع معه قوم کزبر الحديد، لا تزّلهم الرياح العواصف، ولايملّون من الحرب، ولايجبنون، وعلي الله يتوکلون والعاقبة للمتّقين."
(امام کاظم (ع) - بحارالأنوار ج57/216)
مردي از اهالي قم قيام مي کند و مردمان را به سوي حق دعوت مي کند. گروهي که همچون پاره هاي فولاد مقاوم هستند، گرد او جمع مي شوند. آنان را بادهاي سهمگين از پاي در نمي آورد و هيچ از جنگ خسته نمي شوند و نمي ترسند. بر خدا توکل مي کنند و عاقبت از آن متقين است. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 بهمن 1386، ساعت 0:03 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
شنبه 13 بهمن 1386، ساعت 4:52 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
آن که بر ظلم شب حمله ور شد
اي خميني تو بودي تو بودي
خيلي وقته دوست دارم جايي براي دانلود اين ترانه پيدا کنم.
از دوستان کسي هست گه سراغ داشته باشه؟
لااقل متن کامل ترانه باشه بازم خوبه.
با خوندن ترانه، آهنگ خودش در ذهن نواخته مي شه. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 بهمن 1386، ساعت 12:45 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
| بزرگمهر نوشته بود: |
آن که بر ظلم شب حمله ور شد
اي خميني تو بودي تو بودي
خيلي وقته دوست دارم جايي براي دانلود اين ترانه پيدا کنم.
از دوستان کسي هست گه سراغ داشته باشه؟
لااقل متن کامل ترانه باشه بازم خوبه.
با خوندن ترانه، آهنگ خودش در ذهن نواخته مي شه. |
سرودهاي انقلابي
ببين توش پيدا مي کني يا نه. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 بهمن 1386، ساعت 17:22 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 15 بهمن 1386، ساعت 5:04 |
|
 |
3 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
من ترانه امو پيدا نکردم؛
در دل بهمن سرد و تاريک
...
...
لاله ها قامت سرخ عشقند
...
پيکر پاکت اي جان به کف را
از ازل با شهادت سرشتند
...
در زمستان بهاران آمد
آدم از قعر دوران آمد
...
مقدمت را اماما شهيدان
...
بهمن خونين جاويدان
تا ابد زنده بادا قرآن
بهمن خونين جاويدان
تا ابد زنده ياد شهيدان
از کامنتهايي که پاي ترانه ها گذاشته شده
معلوم مي شه تو اين ليست نيستند. |
|
|
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 15 بهمن 1386، ساعت 6:05 |
|
 |
3 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بزرگمهر  بزنم به تخته!
 |
پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 15:10 |
|
 |
3 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
هي راستي...
کي اين ترانه رو يادشه؟
يک تکه ابر بوديم
در سينه آسمان
...
دريا چه مهربان بود
آبي و لبريز از آب
رفتيم تا رسيديم
پيروز شد انقلاب
الان دنبال اين يکي ترانه ام
و جايي پيداش نکرده ام.
الله الله تو پناهي بر ضعيفان يا الله |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 19 بهمن 1386، ساعت 2:10 |
|
 |
3 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| بزرگمهر نوشته بود: |
هي راستي...
کي اين ترانه رو يادشه؟
يک تکه ابر بوديم
در سينه آسمان
...
دريا چه مهربان بود
آبي و لبريز از آب
رفتيم تا رسيديم
پيروز شد انقلاب |
يادش بخير. يه گروه سرود بچه ها بود که سرودشون رو هم زياد پخش مي کرد. يه سرود ديگه هم بود که الان يادم اومد. مال زمان جنگ بود:
... ميون دشت آلاله
تفنگم خوب مي ناله
صداي شيهه اسبم
بلرزونه دل خصمم ...
و يه سرود ديگه:
... گريه نمي کنم من
که شاد نباشه دشمن ...
اين سرودها مال يه حال و هواي ديگه بود. الان همه چيز عوض شده. حتي گوگل هم اين سرودها رو به ياد نداره. گوش دادن به اين سرودها مثل خوندن ارسالهاي چهار سال پيش تالارهاي گفتمانه. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|