صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: آیا مایل به ثبت نام در راهنمای دانش آموختگان دانشگاه شیراز هستید؟

آري اطلاعات خود را ارسال ميکنم
100%
 100%  [ 3 ]
نه هيچ ضرورتي ندارد
0%
 0%  [ 0 ]
مجموع آراء : 3

نویسنده پیغام
شهرام بهامينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384
مجموع ارسالها: 71
اعتبار کسب شده: 112
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 05 بهمن 1384، ساعت 23:49
 2 سال و 5 ماه پيش

سلام دوستان
زندگي دوران دانشجويي دنيايي پر از خاطرات تلخ و شيرين است، ولي زندگي ادامه دارد و دوران ورود جدي به بازار کار همزمان با خروج از محيط دانشگاهي آغاز مي گردد.
من قصد دارم از دوستاني که هنوز در دانشگاه و در کنار هم هستند بخواهم پيش بيني کنند که پس از گذشت ده سال از فارغ التحصيلي شان از چند در صد دوستان فعلي شان با خبر خواهند بود.
ونيز از دوستاني که قبلاٌ فارغ التحصيل شده اند بپرسم که آيا از دوستان دوره دانشجويي شان خبردارند؟
خواهشمندم با نظرات خودتان زمينه پيدا کردن راه هاي جديدي براي تداوم دوستي ها را فراهم نماييد.
براي ثبت نام در انجمن دانش آموختگان دانشگاه شيراز و درج مشخصاتتان در کتاب راهنما با اينجانب تماس بگيريد.
متشکرم

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3800
ارسال يکشنبه 09 بهمن 1384، ساعت 18:37
 2 سال و 5 ماه پيش

لطف کنين اگه امکانش هست به صورت مختصر و مفيد در مورد "انجمن دانش آموختگان دانشگاه شيراز" مطالبي رو اينجا بنويسين و اون رو معرفي کنين. اولين سؤالي که براي خود من پيش اومد اينه که اين انجمن چه ارتباطي با خود دانشگاه داره؟ از اسمش بر مياد که بايد وابسته به دانشگاه باشه؛ اما از آدرسش به نظر مي رسه که اين جور نباشه.

1
1
0
شهرام بهامينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384
مجموع ارسالها: 71
اعتبار کسب شده: 112
ارسال يکشنبه 09 بهمن 1384، ساعت 18:56
 2 سال و 5 ماه پيش

دوست من سلام
از سوالي که مطرح کرديد من هيچ تعجب نکردم و نميکنم چرا؟ چون اسم دانشگاه توشه شما فکر کرديد بايد ربطش بديد به دانشگاه.ولي شما شنيديد شيراز و شنيديد دانشگاه شيراز ولي به کلمه قبل اونها توجهي نکرديد و اون کلمه دانش آموختگان بود.
دانش آموخته الزاماٌ مثل دانشجو ارتباط مستقيم با دانشگاه و شهري که اون دانشگاه درش قرار داره نخواهد داشت و از اين بابت همين که کساني فارغ التحصيل شدند يا به قول فارسي را پاس بداريم دانش آموخته شدند از محيط دانشگاه با برگه تسويه حساب خارج و فقط براي احوالپرسي و تفريح دوباره سري به دانشکده و دانشگاه خود ميزنند.
به هر حال نکته مهم اين که من و دوستانم براي پيدا کردن هم پس از گذشت 13 سال ار فارغ التحصيلي دچار زحمات زيادي شديم که با تلاش مستمر قصد داريم ديگران اين سختي را در پيدا کردن دوستان قديمي خود نداشته باشند.
لطفا مستقيم با من در تماس باشيد تا بيشتر در خدمتتان باشم.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید