| نویسنده |
پیغام |
bikar  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 19 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 05 بهمن 1384، ساعت 20:29 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آدمهاي بيکاري مثل من هر موقع خيلي بيکار ميشن ميرن کنفرانس و هر موقع بيکار تر ميشن يه سري به تالار ميزنن. البته خيلي وقته به علت بيکاري زياد فرصت نکرده ام با آقايان عبود و احسان يه گپي بزنم.(اميدوارم اين دفعه عنوان خوبي رو براي نوشته هام انتخاب کرده باشم.)
|
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 بهمن 1384، ساعت 21:59 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
عنوان خوبي انتخاب کردي؛ اما تالار خوبي انتخاب نکردي! از "تريبون آزاد دانشجويي" به "گفتگوي آزاد" منتقلش کردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
bikar  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 19 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 بهمن 1384، ساعت 12:35 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 بهمن 1384، ساعت 14:34 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| bikar نوشته بود: |
اين آقاي غريب آشنا خيلي وقتا در زندگي خصوصي مردم هم دخالت مي کنند که اين هم يکي از نشانه هاي بيکار بودن ايشان است. ايشان از طرف بنده به درجه رفيع "بيکار رسمي" ارتقاء مي يابند. با آرزوي توفيق روز افزون براي شما !!!!! |
از اين که اين افتخار رو به بنده ناچيز عنايت فرموديد، بسيار سپاسگزارم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 بهمن 1384، ساعت 15:21 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |