| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 04 بهمن 1384، ساعت 8:38 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها
من ديدم که توي خيلي از سايتها نه ميشه صفحه رو ذخيره کرد و نه متني يا عکسي از اون صفحه رو. البته خيلي جاها ميشه کلک هايي سوار کرد. اما آيا راهي هست که واقعا جلوي هر گونه کپي برداري از سايت رو گرفت. در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينکه چطوري ميشه يه سايت رو توي انتخاب هاي اول گوگل که پولي هم نباشه ثبت کرد. آخه شنيدم اولين انتخاباشو شرکت ها مي خرن. بازم درست نميدونم ولي ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد.
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 بهمن 1384، ساعت 9:24 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
راه مطلقي براي جلوگيري از ذخيره شدن محتويات سايت وجود نداره؛ اما راه حلهاي مختلفي هست که هر کدوم تا اندازه اي ما رو به اين هدف نزديک مي کنه. چون احسان متخصص اين جور کارهاست، بنده جسارت نمي کنم. احسان مي تونه خيلي بهتر و کامل تر راهنمايي کنه.
گوگل انتخابهاي اولش رو نمي فروشه. اون قسمتي که پولي هست، Sponsered Links هست که سمت راست صفحه گوگل به نمايش در مياد. اگه مي خواين سايتتون در ليست جستجوي گوگل بالاتر بياد، راهش اينه که سعي کنين به روشهاي مختلف Rank يا امتيازتون رو تو گوگل بالا ببرين. اين هم از تخصص هاي آقا احسانه! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 بهمن 1384، ساعت 15:04 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
سلام بچه ها
من ديدم که توي خيلي از سايتها نه ميشه صفحه رو ذخيره کرد و نه متني يا عکسي از اون صفحه رو. البته خيلي جاها ميشه کلک هايي سوار کرد. اما آيا راهي هست که واقعا جلوي هر گونه کپي برداري از سايت رو گرفت. در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينکه چطوري ميشه يه سايت رو توي انتخاب هاي اول گوگل که پولي هم نباشه ثبت کرد. آخه شنيدم اولين انتخاباشو شرکت ها مي خرن. بازم درست نميدونم ولي ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد.
در پناه حق باشيد. |
فکر ميکنم دوتا مقاله در مورد rank گوگل داشته باشيم(توي تالار) يکيش رو خودم زدم و اون يکي رو احسان زده بود اگه اونها رو بخوني کاملا متوجه ميشي!
اگه بازم مشکلي داشتي اقا احسان استاده ديگه! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 بهمن 1384، ساعت 8:49 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها
باز هم از لطف و راهنمايي همتون خيلي خيلي ممنونم، اما ميشه لطف کنيد بگيد که اين مقاله ها رو من چه جوري ميتونم داشته باشم آخه من به شبکه محلي شما دسترسي ندارم.
حالا که دارم اين موضوع رو مي نويسم يادم افتاد يه سوال ديگه هم بپرسم ازتون اونم اينکه چه جوري ميشه توي سايتمون فونت هم داشته باشيم که اگه کسي که به اين سايت وصل ميشه اون فونت رو روي سيستمش نداشت اتوماتيک اين فونت روي دستگاهش نصب بشه و مطالب رو با فونتي که طراحي شده ببينه.
بازم از همتون ممنونم و به خاطر اينهمه خنگولي خودم از همتون عذرخواهي مي کنم.
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 بهمن 1384، ساعت 11:28 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| ... ميشه لطف کنيد بگيد که اين مقاله ها رو من چه جوري ميتونم داشته باشم آخه من به شبکه محلي شما دسترسي ندارم. |
اين مقالات روي همين تالارهاي گفتمان هست:
PageRank گوگل چگونه محاسبه مي شود؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 14:52 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
سلام بچه ها
من ديدم که توي خيلي از سايتها نه ميشه صفحه رو ذخيره کرد و نه متني يا عکسي از اون صفحه رو. البته خيلي جاها ميشه کلک هايي سوار کرد. اما آيا راهي هست که واقعا جلوي هر گونه کپي برداري از سايت رو گرفت.
در پناه حق باشيد. |
نمیشه! فقط میشه یک کم کار رو سخت کرد. ایده واضحه. وقتی کسی میتونه مطلبی رو ببینه، میتونه ذخیرهاش کنه.
اما به هر حال این روزها بیشتر صحبت از به اشتراکگذاری اطلاعات است تا حفاظت از آن. پروژههایی مانند ویکیپدیا حجم عظیمی از اطلاعات، تصاویر و ... را به رایگان در اختیار همه قرار میدهند.
| نقل قول: |
در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم اونم اينکه چطوري ميشه يه سايت رو توي انتخاب هاي اول گوگل که پولي هم نباشه ثبت کرد. آخه شنيدم اولين انتخاباشو شرکت ها مي خرن. بازم درست نميدونم ولي ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد.
|
شیوهی کار موتور جستجوی گوگل بر اساس پیوند معکوس است. به این معنی که هر چه بیشتر به شما «پیوند دهند» رتبهی شما در این موتور جستجو بالاتر خواهد رفت. میٰتوانید از دوستانتان بخواهید که به شما «پیوند»(link) دهند.
راه دیگر این است که از Adwords گوگل استفاده کنید تا سایتتان به عنوان یک sponsored site در بالای جستجوها نمایش یابد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|