| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 9:47 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
قال رسول الله (ص): « يوم الغدير افضل اعياد امتى. »
پيامبر خدا (ص) فرمود: « روز غدير برترين اعياد امت من است. » |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 دي 1384، ساعت 22:16 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
« الحمد لله الذي جعلنا من المتمسکين بولايته اميرالمؤمنين علي ابن ابيطالب » |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mitra  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 تير 1385 مجموع ارسالها: 219 اعتبار کسب شده: 110 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 9:24 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مصافحه یا دست دادن از آداب اسلامی است و در روز عید غدیر به آن تاکید بیشتری شده است. امام علی علیه السلام فرمودند: روز عید غدیر هنگامی که یکدیگر را ملاقات می کنید با هم مصافحه کنید.
ذکر مخصوص این روز نیز هنگام مصافحه سفارش شده است؛ الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمومنین و الائمه علیهم السلام .ترجمه سپاس خدای را که ما را از جمله درآویختگان به ولایت امیرالمومنین علی و ائمه علیهم السلام قرار داد. |
|
_________________ اگر ان ترک شيرازي بدست ارد دل مارا......
|
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 209 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 11:54 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 195 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 15:43 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
عيدتون مبارک.
من دو سال پيش مي دانستم که واقعه غدير را چگونه بايد فهميد . اما در يک و نيم سال اخير دقيقا مطمئن نيستم که آيا تلقي ما شيعيان از واقعه غدير تلقي کاملا درستي باشد.
فعلا بايد بيشتر فکر کنم. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 15:49 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 195 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 16:02 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 17:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مختصر و مفيد
عيدتون مبارک |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2080 اعتبار کسب شده: 5672 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 20:32 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
عيد غدير تبلور حضور مردي خالي از نفس است
مردي که هنرمندانه زندگي کرد و از زندگي اش تصوير زيبائي کاملا صيقل يافته، براق و چشم نواز به يادگار گذاشت.
حضرت علي (ع) مظهر عشق است.
حضرت علي خواندني نيست، اگرچه زيباترين آوازها را بر لبان خود دارد اما شنيدني هم نيست. قطره اي از درياي بيکران علي را بايد چشيد و و با تمام وجود حس کرد
حضرت علي مامن تمام بي قراري هاي انسان است.
چه در کار، چه در زندگي، عبادت، عشق، حکومت و چه در جنگ و چه در علم اين تنها زمزمه او بود بدون ان که به زبان آورده باشد.
اين ترانه که "پروردگارا من همواره و در هر شرايطي از آن تو هستم"
اما شگفتا که همگان شنيدند هنوز هم مي شنوند و تا جهان باقي است خواهند شنيد چرا که نه به حرف بلکه با تمام وجودش به آن عمل کرد
عيد غدير خم بر تمامي عاشقان اين مرد بزرگ تاريخ ساز مبارک باد |
_________________ ديگه از کوچه عشق من ، راه برگشتي نداري 
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 دي 1385، ساعت 1:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 614 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 دي 1385، ساعت 9:55 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
عيدتون مبارک.
من دو سال پيش مي دانستم که واقعه غدير را چگونه بايد فهميد . اما در يک و نيم سال اخير دقيقا مطمئن نيستم که آيا تلقي ما شيعيان از واقعه غدير تلقي کاملا درستي باشد.
فعلا بايد بيشتر فکر کنم.  |
من نمي دونم شما چي خوندين اما من وقتي از اين جور مطالب و مي بينم ياد اين آيه ميافتم:
انما وليکم الله و رسوله و الذين أمنوا الذين يقيمون الصلوة و يؤتون الزکوة و هم راکعون (55 المائده )
که همه پذيرفتن که در مورد امام علي هست......
مثل اينکه خدا هم در مورد معني کلمه ولي با شيعيان موافقه؟ نه!....
پيامبر هم حرف خدارو تکرار کرده : من کنت مولي فهذا علي مولي
بقيه آيه در مورد حذب شيعه است:
و من يتول الله و رسول و الذين أمنوا فأن حزب الله هم الغلبون (56 المائده )
هر کس که خدا و پيامبر او و کساني که ايمان آورده اند (الذين أمنوا الذين يقيمون الصلوة و يؤتون الزکوة و هم راکعون )ولي خود بداند (از حزب خداست و ) حزب خدا همان پيروزمندانند!
اين در مورد اختلافات مسلمانان صحبت شده و راه حل و فصلش!
يا ايها الذين أمنوأ أطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الأمر منکم فأن تنزعتم في شيء فرودوه الي الله و الرسول ان کنتم تؤمنون بالله و اليوم الأخر ذلک خير و احسن تأويلا (59 النساء)
گفتن اگه در چيزي اختلاف داريد رجوع کنيد به خدا و سنت پيامبر ......
خوب اون از خدا که گفتن انما ....(55 المائده) اونم از سنت رسول ...من کنت ...... |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 614 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 دي 1385، ساعت 10:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من رهنمايم ..رهيافته ام...پدر يتيمان و مستمندانم .....سرپرست بيوه زنان ام .....پشت و پناه هر ناتواني هستم....مأمن هر وحشتزده اي ...من رهنماي مؤمنان به سوي بهشتم ...ريسمان استوار خدايم ......حلقه دستاويز محکم خدايم ....و کلمه تقوي ......من چشم خدايم و زبان راستگوي او و دست او
امام علي (ع) |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 1131 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 دي 1385، ساعت 16:19 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
 |
دوشنبه 18 دي 1385، ساعت 20:59 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 1131 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 دي 1385، ساعت 1:27 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|