| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 دي 1384، ساعت 19:52 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آيتالله سيستاني تابعيت عراقي را نپذيرفت.
خبرگزاري انتخاب : آيتالله سيدعلي سيستاني، از مراجع عاليقدر شيعيان عراق كه در نجف اشرف زندگي ميكند، با پيشنهاد دولت عراق مبني بر اعطاي تابعيت عراقي به وي و خويشاوندانش مخالفت كرد.
به گزارش فارس، روزنامه «القدس العربي» ـ چاپ لندن ـ در شماره روز جمعه خود به نقل از منابع عراقي كه نام آنها را ذكر نكرد با اعلام اين خبر، نوشت: دولت عراق به اين مرجع شيعه پيشنهاد كرد كه به او و حتي نزديكان درجه سومش تابعيت عراقي دهد.
به گفته اين منابع، «حامد الخفاف»، يك سخنگوي آيتالله سيستاني، اين پيشنهاد را تسليم وي كرد اما او از قبول آن خودداري كرد و اظهار داشت كه به ايراني بودن خود افتخار ميكند و قصد تغيير آن را ندارد.
اين پيشنهاد دولت عراق بعد از تغييراتي كه به تازگي در قانون ثبت احوال عراق ايجاد شده، مطرح گرديده است.
منبع: انتخاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 دي 1384، ساعت 19:57 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بنده هم به عنوان يک ايراني، به ايراني بودن آيت الله سيستاني، مرد شماره يک و رهبر بلامنازع تحولات عراق، افتخار مي کنم. ايشون با تدابير خودشون دارن عراق رو به سمت استقرار و دموکراسي پيش مي برن. کاري که شايد هيچ کس ديگه توانش رو نداشت. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 بهمن 1384، ساعت 23:05 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
البته متوجه باش که اين خبر براي تخريب وجهه ايشون در بين عراقيهاست و زدن اين اتهام که ايشون مزدور ايرانه. از اين تهمتها هم در اول انقلاب به امام ميزدن و ميگفتن که ايشون نسبش به هند مي رسه!
تا جايي که من مي دونم، (وقت ندارم سند پيدا کنم، بايد برم خوابگاه) نزديکان ايشون شايعاتي رو که اخيراً درمورد آيتالله سيستاني تبليغ ميشه رد کردن. فکر کنم مربوط به همين قضيه بوده.
حتي اگه ايشون تابعيت عراقي نداشته باشه، اصلاً فکر نکنم مورد نياز باشه؛ نه ميخواد کانديد مجلس بشه، نه رئيس جمهور.
تو مدرسه خودش داره درس ميده و نيازي نداره که کسي منت سرش بذاره تا فاميل درجه 3 تابعيت بده.
در ضمن، با توجه به اينکه بعد از آخرين اختلافات مرزي بين ايران و عراق قبل از انقلاب، رفت و آمد طلاب و علما (به خاطر سختگيريهاي شاه و صدام، و ستمهاي صدام به شيعيان) خيلي کم بوده و اگر آقاي سيستاني شناسنامه ايراني داشته باشن، خونواده اشون قاعدتاً بايد شناسنامه عراقي داشته باشن.
خبرگزاري انتخاب هم فکر کنم موثقترين خبرش، همون سگه بود! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |