| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 تير 1382، ساعت 19:54 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بعضي وقتها جملات کوتاه مي تونن چنان تاثيري رو آدم بذارن که حتي خوندن يه کتاب بزرگ نمي تونه. از اين جملات کوتاه و زيبا و البته با معاني ژرف در ادبيات فارسي و سخنان بزرگان کم نيست. من اين موضوع رو با يه متن کوتاه از دکتر شريعتي شروع مي کنم. اگه علاقمند باشين، اين موضوع رو ادامه بديم.
خدايا به هر که دوست ميداري بياموز
که عشق از زندگي کردن بهتر است
و به هر که دوست تر ميداري بچشان
که دوست داشتن از عشق برتر است.
"معلم شهيد دکتر علي شريعتي" |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 تير 1382، ساعت 17:12 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
دوست داشتن و عشق، زياد فرقي با هم ندارن. و اگه بگيم دوست داشتن برتر از عشقه فقط داريم با کلمات بازي ميکنيم و اين چه فايده اي داره؟
موافقم که بعضي جملات از يک کتاب هم موثرتر هستن، اما اين جمله اون چيزي نبود که من انتظار داشتم. اين جمله دکتر شريعتي خيلي قشنگه:
خداوندا! من در کلبه حقيرانه ام چيزي دارم که تو در عرش کبريايي ات نداري، که من چون تويي دارم و تو همچون خودي نداري. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 تير 1382، ساعت 0:48 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
دوست داشتن و عشق، زياد فرقي با هم ندارن. و اگه بگيم دوست داشتن برتر از عشقه فقط داريم با کلمات بازي ميکنيم و اين چه فايده اي داره؟
موافقم که بعضي جملات از يک کتاب هم موثرتر هستن، اما اين جمله اون چيزي نبود که من انتظار داشتم.... |
در مورد دوست داشتن و عشق و شباهتها و تفاوتهاشون دکتر شريعتي در يکي از فصلهاي کتاب "کوير" مفصل صحبت کرده که اينجا جاي مطرح کردنش نيست.
الان يه جمله زيبا از دکتر شريعتي تو قاب بالاي تاقچه اتاقمه:
نهرهاي کم عمق پرسروصدا هستند؛ درصورتيکه آبهاي عميق ساکت و آرامند. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 تير 1382، ساعت 19:17 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
در عوض، نهرهاي کم عمق زنده هستند و آب هاي عميق مرده. من هم اين بيت از مولانا هميشه در خاطرم هست:
ما زنده به آنيم که " آرام" نگيريم
موجيم که آسودگي ما، عدم ماست
:idea: |
|
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 26 تير 1382، ساعت 23:05 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
جيمز آلن در کتاب " تو هماني که مي انديشي " ميگه:
تن خادم ذهن است.از محتواي ذهن _خواه سنجيده برگزيده شوند و خواه سهوا به خاطر آيند_
اطاعت مي کند. اگر اوامر ذهن نا مشروع باشند ، تن به سرعت بيمار و فرسوده مي شود.
اگر انديشه ها شادمانه و زيبا باشند ، تن نيز شاداب و زيبا مي شود . |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 27 تير 1382، ساعت 16:37 |
|
 |
5 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| در عوض، نهرهاي کم عمق زنده هستند و آب هاي عميق مرده.... |
فکر مي کنم منظور از "پرسروصدا" بودن، غرور و خودخواهي و منظور از "ساکت و آرام" بودن، تواضع و وقار باشه؛ وگرنه آبهاي عميق از به هم پيوستن همين نهرهاي کم عمق به وجود ميان و حتي ممکنه جريانهاي آبي هزاران هزار بزرگتر از اون نهرهاي کم عمق در اونها وجود داشته باشه. پس نميشه گفت نهرهاي کم عمق زنده هستند و آب هاي عميق مرده. سروصداي آبهاي کم عمق فقط يه جور ژست زنده بودن گرفتنه. زندگي اصلي در آبهاي عميق جريان داره. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 20 شهريور 1382، ساعت 9:02 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
"بهترين چيز رسيدن به نگاهيست که از حادثه عشق تر است." (سهراب سپهري) |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 03 مهر 1382، ساعت 21:06 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
سرمايه هاي هر دلي، حرف هايي است که براي نگفتن دارد. (دکتر شريعتي) |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 مهر 1382، ساعت 14:02 |
|
 |
5 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
نميدونم به بحث شما ميخوره يا نه! ولي به هز حال برام جالب بود.
داد و فرياد راه انداخته بود که: «پولدار شدم.»
آدم به اين بي جنبگي نديده بودم. خواستم بهش يه چيزي بگم که نگام به لباس مشکيش افتاد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 27 مهر 1382، ساعت 23:43 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
خدايا! رحمتى کن تا ايمان، نام و نان برايم نياورد، قوتم بخش تا نانم را و حتى نامم را در خطر ايمانم افکنم، تا از آنها باشم که پول دنيا را مى گيرند و براى دين کار مى کنند، نه از آنها که پول دين را مى گيرند و براى دنيا کار مى کنند.
(دکتر شريعتي) |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 26 آبان 1382، ساعت 8:54 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
زندگي صحنه زيباي هنرمندي هاست
هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست
اي خوش آن نغمه که مردم بسپارند به ياد |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 12:47 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
Nature is as complex as it needs to be . . . and no more
:!:
آلبرت اينشتين |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 13:57 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
امروز ، اولين روز آينده توست ... |
|
_________________ ... By the time, this night is over
قربون شما ، رامتين
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 آذر 1382، ساعت 16:06 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
World is a good place and worth figthing for.
ارنست همينگوي |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 آذر 1382، ساعت 20:24 |
|
 |
4 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
دوستان ، چند روز پيش داشتم يک مقاله اي رو ميخوندم ، که انصافا برام سنگين بود و خيلي جاهاش رو نمي فهميدم . ديگه کلافه شدم و با خودم گفتم که آدم ميخواد يه چيزي ياد بگيره ، چقدر زحمت بايد بکشه . ميخواستم فايلش رو ببندم که يکدفعه چشمم به جمله اي افتاد که در شروع يکي از فصلهاش آورده بود : The only place where success comes before work is a dictionary.
Vidal Sassoon برام خيلي جالبه ، جدا از زيبايي و نفوذ اين جمله ، اينکه من کلي اين فايل رو زير و رو کردم اما درست زماني اين جمله رو ديدم که نياز داشتم . در اين مورد حرف زياد هست اما ... |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
|
|