| نویسنده |
پیغام |
پارسا سال صفري!
مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 06 خرداد 1385، ساعت 9:45 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
وقتی عشق می آید کسی نمی بیند
اما وقتی می رود همه می بینند |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 23:25 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
"زيبايي در چهره انسان نيست؛ بلکه جلوه نوري است از قلب او." |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
somayeh سال صفري!
مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 06 مرداد 1385، ساعت 12:53 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
ايني که مي گم هيچ ربطي به موضوع اين تالار نداره...ولي يواش يواش دارم آرزو ميکنم اي کاش تو انتخاب رشته زده بودم دانشگاه شيراز... |
|
_________________ گاهي به آسمان نگاه کن
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 0:41 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| somayeh نوشته بود: |
| ايني که مي گم هيچ ربطي به موضوع اين تالار نداره...ولي يواش يواش دارم آرزو ميکنم اي کاش تو انتخاب رشته زده بودم دانشگاه شيراز... |
اگرا ين حرف را به خاطري جوي که در تالار گفتمان است مي زنيد ،
مطمئن باشيد لا اقل در بخش کامپيوتر شيراز اين جورجوي برقرار نيست . |
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3391 اعتبار کسب شده: 3570 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 0:45 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| ايني که مي گم هيچ ربطي به موضوع اين تالار نداره...ولي يواش يواش دارم آرزو ميکنم اي کاش تو انتخاب رشته زده بودم دانشگاه شيراز... |
برای داشتن جو زيبا توی زندگی
10% اتفاقاتی است که برای ما ميفته و 90% نوع برخورد ما با اون اتفاقات
هر جای دنيا که باشی ميتونی قشنگترين جو ها رو داشته باشی
مثل من که از اونور دنيا خودم و کردم نخود آش بچه های دانشگاه شيراز
که مخلص خيليهاشون هم هستم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
somayeh سال صفري!
مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 9:08 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
نمي دونم ... ولي حداقلش اينه که اينجا و در نتيجه در دانشگاه شيراز 4 نفر آدم پيدا مي شه که باهاشون هم عقيده ام کساني که ميتونم لا اقل چند دقيقه باهاشون گپ بزنم ...من گاهي اوقات جدا خسته ميشم نمي خوام نا شکري کنم ولي گاهي اوقات جدا از جو دانشگاهمون از موضوع بحث آدم هاش از اين همه دنيا خسته ميشم! |
|
_________________ گاهي به آسمان نگاه کن
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 14:19 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
اگرا ين حرف را به خاطري جوي که در تالار گفتمان است مي زنيد ،
مطمئن باشيد لا اقل در بخش کامپيوتر شيراز اين جورجوي برقرار نيست . |
بخش کامپيوتردانشگاه شيراز اصلا هم اينجوري که siasefid فکر مي کنه نيست. البته من نمي دونم شايد ورودي شما خيلي با حال نبودند ولي ورودي ما (1381) بچه هاي خيلي با حالي داشت که من هميشه از بودن با اونها خدا رو شکر مي کنم. بچه هاي سال بالايي ما هم خيلي با حال بودند و جو بخش تا حالا خيلي خيلي خوب بوده. از اين به بعد دست شماست ببينيم چه گلي به سر بخش نازنينمون مي زنيد.
تازه بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز از اين نظر بهترين جو رو بين همه بخش هاي ديگه داره.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 بهمن 1385، ساعت 18:50 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
"اگر تمام شب را براي از دست دادن خورشيد اشك بريزي، لذت تماشاي ستارگان زيبا را هم از دست خواهي داد."
شكسپير |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4996 اعتبار کسب شده: 5061 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 بهمن 1385، ساعت 19:12 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
"اگر تمام شب را براي از دست دادن خورشيد اشك بريزي، لذت تماشاي ستارگان زيبا را هم از دست خواهي داد."
شكسپير |
البته اين بيشتر به "جملات قصار" مياد، اما به نظر من بهتره آدم تمام روز رو براي از دست دادن ستاره ها اشک بريزه! ميگي نه؟ جرات داري روزا به خورشيد نگاه کني؟ ... پس خفه شو!*
___
* |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آسمان سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 07 تير 1386، ساعت 0:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
گوته مي گويد: «اگر ثروتمند نيستي مهم نيست، بسياري از مردم ثروتمند نيستند»، «اگر سالم نيستي، هستند افرادي که با معلوليت و بيماري زندگي مي کنند»، «اگر زيبا نيستي برخورد درست با زشتي هم وجود دارد»، «اگر جوان نيستي، همه با چهره پيري مواجه مي شوند»، «اگر تحصيلات عالي نداري با کمي سواد هم مي توان زندگي کرد»، «اگر قدرت سياسي و مقام نداري، مشاغل مهم متعلق به معدودي انسان هاست»، «اما، اگر «عزت نفس نداري»، سزاوار زندگي نيستي که هيچ نداري |
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آسمان سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 07 تير 1386، ساعت 0:15 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
از خداوند خواستم تا غرور را از من بگيرد. گفت:« نه! بازگرفتن غرور کار من نيست..بلکه اين تويي که بايد آن را ترک کني.» گفتم پس کودکان و انسانهاي معلول را شفا ببخش. گفت:« نه! روح کامل است و جسم زودگذر..مهم روح آنهاست برايم.» خدايا به من شکيبايي عطا فرما. گفت:« نه! شکيبايي دستاورد رنج است..به کسي عطا نميشود.آن را بايد بدست آورد.» پس به من سعادت ببخش اي بخشنده بزرگ. گفت:« نه! بازهم نه!خود بايد متعالي شوي..اما تورا ياري ميدهم تا به ثمر بنشيني.» |
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 تير 1386، ساعت 3:39 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| خورشيد خانم نوشته بود: |
| گوته مي گويد: «اگر ثروتمند نيستي مهم نيست، بسياري از مردم ثروتمند نيستند»، «اگر سالم نيستي، هستند افرادي که با معلوليت و بيماري زندگي مي کنند»، «اگر زيبا نيستي برخورد درست با زشتي هم وجود دارد»، «اگر جوان نيستي، همه با چهره پيري مواجه مي شوند»، «اگر تحصيلات عالي نداري با کمي سواد هم مي توان زندگي کرد»، «اگر قدرت سياسي و مقام نداري، مشاغل مهم متعلق به معدودي انسان هاست»، «اما، اگر «عزت نفس نداري»، سزاوار زندگي نيستي که هيچ نداري |
If my life is for rent,
and I don't learn to buy,
well, I deserve nothing more than I get;
coz nothing I have is truly mine....
|
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 07 مرداد 1386، ساعت 12:07 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
ساده و به زيبايي بهشت:
«به بهشت نمي روم اگر مادرم آنجا نباشد.»
-- حسين پناهي |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1223 اعتبار کسب شده: 5249 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مرداد 1386، ساعت 10:54 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
مرگ است ره نجُستن و وا ماندن، من رود سرکشم که رهي دشوار ميپويم و ز راه نميمانم.
گـو کوهها به خيره رهم گيرند من مي رسم به مقصود مي دانم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 2:31 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
دست مزن ! چشم ، ببستم دو دست ---------- راه مرو ! چشم ، دوپايم شکست
حرف مزن ! قطع نمودم سخن ------------------- نطق مکن ! چشم ، ببستم دهن
هيچ نفهم ! اين سخن عنوان مکن ------------------ خواهش نافهمي انسان مکن
لال شوم ، کور شوم ، کر شوم ------------------ ليک محال است که من خر شوم