امشبم بي خوابي زده به سرم ! هزار تا کار دارم و خوابم نمي بره ! هر چي از اين طرف به اون طرف شدم خوابم نبرد
...
اين شد که کامپيوترم را روشن کردم و گفتم يه خورده براي شما بنويسم تا اين که خوابم بياد ...
Yaghma نوشته بود:
بازم بي خوابي ...
به عادت هميشه ...
بارهاي بار به خودم گفتم سرشب مي خوابم ...
اما فايده نداره ...
بي خوابي ... بودن اينجا ...
روزگاريِ واسه خودش ...
خاطره مي شه يه زماني ... قطعا ...
و شب زنده داران امشب :
من (Yaghma)، نبي، ALPHA
مسافر کوير نوشته بود:
يادش به خير
اون زمونا , شبها تالار از روزها شلوغ تر ميشد.من بودم و mhaji و اميد و صداي دل و مينا و ....
اما...حالا..روز و شب تالار يکي شده.
بي خوابي مي کوبد بر گيجگاه نيمه بيدار روز.
و بر روزهاي روز نمانده من!
شبها بيداري تا بن روزهاي بي آرام ...
من به رسم همه شبهاي بيداري کشيده در اينجا،
مي آيم و باز مي کنم لاي اين دفتر شب نشيني هاي دور و دور تر را ...
اما کسي نيست ...
ياد همه شب و روزهاي خوبي که گذشت بخير!
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
سحرا، وقت دعا.... من به پرباري ابرم، به سبک باري باد
با خدا حرف مي زنم... با خدا که موج نورش تو لحظه هام مي آد
اون خدايي که همه عالم ازوست.......
صداي اذون مي آد... مي پيچه تو نفس ساده صبح......
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
يکشنبه امتحان طراحي الگوريتم دارم. ساعت 4 صبح يعني سه ساعت و 45 دقيقه ديگه هم بايد بيدار بشم باز. و 4 ساعت و 15 دقيقه ديگه بايد از خونه بزنم بيرون تا 5 عصر اما هنوز هم نخوابيدم. مي خوام بازم درس بخونم.
يکي برام دعا کنه!
راستي علاوه بر همه اينا بيدارم چون دارم به خواهرم حسودي مي کنم. نميدونم الان بيداره يا نه اما اگه خواب هم باشه الان مدينه است. اوني که سعادتش از ما بيشتر بود!!!
---------------
*: اين رو از طرف سراب گفتم
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
بي خوابيام مال فکراييه که تو مخمه .فکر آيندم،نقاشياي نصفه،فروششون و.....
ديشب هم تا صبح جون مي کندم.چقدر سخته خواب رو بخواي اما خواب باهات قهر باشه و بعد از کلي منت کشي بياد و چشماتو ببنده.
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید