| نویسنده |
پیغام |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3659 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 5:03 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
اميد وارم حال تو خوب باشه يغما جان
من هم امروز صبح ساعت 5:00 بيدار شده بودم و ديگه خوابم نميبرد
ولي توي تالار نيومدم |
سلام سيما جون خوبي؟
مرسي
منم خوبم ...
اونقدر خوبم که خواب از سرم بپره و هواي اينجا بودن و بکنم ...
دارم فکر مي کنم و بررسي
يکي نيست يه کوانتوم با ما هم فکري کنه ...
همين. |
|
_________________ بگذار حرفهايم را خلاصه کنم :
چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3659 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 7:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
بي خوابي امشب .. شايدم ديشب ... به نخوابي تبديل شد و رفت پي کارش ... |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1823 اعتبار کسب شده: 4609 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 5:58 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
گرگ هاري شده ام!
هرزه پو ي و دله دو!
..........
چند وقته بد جوري دارم با اين شعر از اخوان حال ميکنم.روزي 2-3بار براي خودم ميخونمش.مخصوصا شبها...
شب؟روز؟صبح؟ظهر؟
ديگه همه اش واسه من يکسان شده.برنامه ي خوابم ربطي به شب بودن يا روز بودن نداره!!
وقتي توي.....ولش کن بابا! ترجيح ميدم ديگه حرف هام رو با کسي در ميون نزارم. |
_________________ نيست در شهر نگاري که دل از ما ببرد 
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4363 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 6:38 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
گرگ هاري شده ام!
هرزه پو ي و دله دو!
..........
چند وقته بد جوري دارم با اين شعر از اخوان حال ميکنم.روزي 2-3بار براي خودم ميخونمش.مخصوصا شبها...
شب؟روز؟صبح؟ظهر؟
ديگه همه اش واسه من يکسان شده.برنامه ي خوابم ربطي به شب بودن يا روز بودن نداره!!
وقتي توي.....ولش کن بابا! ترجيح ميدم ديگه حرف هام رو با کسي در ميون نزارم.  |
کل شعرش رو بزار تا بخونيم
من هم چنين گلچين هايي از شمس تبريز داشتم...ولي العان کمتر ميرم سراغشون
اگر خواستي ميزارمشون |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 14:42 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اگه بشينم فکر کنم که من الان کجام چي کار دارم مي کنم فردا مي خوام چي کار کنم ديوونه ميشم.خواب از سرم مي پره.منم مثل معتادا ميرم قرص خواب مي خورم.بي خوابي ديوونم مي کنه. |
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 28 مرداد 1386، ساعت 6:54 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
گرگ هاري شده ام!
هرزه پو ي و دله دو!
..........
شب؟روز؟صبح؟ظهر؟
وقتي توي.....ولش کن بابا! ترجيح ميدم ديگه حرف هام رو با کسي در ميون نزارم.  |
بيخوابي هاي من ، تنها ، و در سکوت کامل ، حتي بدون ذره اي شعر مي گذره
مسافر منتظر اينگونه شعرهات هستم ، کجايييي؟! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1823 اعتبار کسب شده: 4609 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 شهريور 1386، ساعت 3:31 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 06 شهريور 1386، ساعت 11:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
وقتي محکوم باشي تو تختت باشي اما خوابت نبره دلت مي خواد سرت و بکوبي به ديوار.خيلي سخته اونوقت تو فکرت مجبوري نقاشي کني اما حس و حالي که نقاشي بهت ميده هم نميذاره بخوابي. همش مي خواي بلند شي بشيني نقاشي بکشي اونقدر بکشي تا خود صبح بياد بهت سلام کنه اون وقت يه چرت کوچولو حالتو مياره سرجاش . |
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2874 اعتبار کسب شده: 5483 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 2:22 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
امشبم بي خوابي زده به سرم ! هزار تا کار دارم و خوابم نمي بره ! هر چي از اين طرف به اون طرف شدم خوابم نبرد ، داشتم به سبک شعر و ترانه گفتن محمد صالح اعلاء و عبدالجبار کاکائي فکر مي کردم ، چه جوري با اين کلمات ساده شعراي به اين قشنگي درست مي کنند بر خلاف شاعراي سنتي که توي شعراشون از واژه هاي قلمبه سلمبه استفاده مي کنند و تا بخواي شعراشون را بفهمي ديگه نفهميدي يه خورده رفتم روي حياط قدم زدم نگاه آسمون کردم نگاه ستاره ها کردم نگاه درختا کردم نگاه درخت انگور کردم نگاه خاک باغچه يه سري هم به گربمون زدم جديدا هشت قلو زاييده کنار بچه هاش خوابيده بود تا چراغ را روشن کردم ميو ميو کرد! گفتم خودت که بي خواب شدي اين بيچاره و بچه هاش را هم هم بيدار کردي! بعد در خونه را باز کردم يه خورده به بيرون نگاه کردم يه سربازه (به قول شيرازيا سربازو) داشت خيابون را گز مي کرد و براي خودش خوش بود! سالهاست گوشم به صداي ماشينا عادت کرده يه خورده دقت کردم صداي نزديک شدن و دور شدن ماشينا را گوش کردم ، جالب بود ، چراغوني هاي وسط بلوار به مناسبت نيمه شعبان و پرچمايي که زدن قشنگي خاصي به بلوار داده باز يه نگاهي به آسمون کردم ستاره ها زياد پيدا نبودند ياد آسمون يزد افتادم شبا که روي حياط يا روي پشت بوم که ميخوابي همش ستاره مي بيني با اون هواي خاصي که کويـر داره ، بعد از اين که چند دقيقه اي اومدم توي خونه اما بازم خوابم نبرد ! گفتم يه چيزي گوش کنم ديدم حسش نيست! بقيه هم از خواب بيدا ميشن ! اين شد که کامپيوترم را روشن کردم و گفتم يه خورده براي شما بنويسم تا اين که خوابم بياد ... |
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 4:26 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام خدمت تمامي بروبچز شب بيدار.خوبيد؟انگار امشب تنها نيستم. |
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 4:34 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
Hey Shahin! Sorry, you are going to be alone: I am leaving to have a nighyt out with my friends |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 4:39 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام خدمت تمامي بروبچز شب بيدار.خوبيد؟انگار امشب تنها نيستم.  |
اين همه شب ما تنها اينجا، مرد تنهاي شب بوديم و شب را به صبح رسانيدم و جيکمان در نيامد. آري ما نيز خوبيم يا مي نُماييم که خوبيم و هستيم و شما را از بلاي تنهايي در اين ساعات بيخوابي بدور و مصون ميداريم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 4:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Hey Shahin! Sorry, you are going to be alone: I am leaving to have a nighyt out with my friends |
به به!
دکتر جان خوش باشي!رکورد فراموش نشه! |
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3403 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 4:53 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام خدمت تمامي بروبچز شب بيدار.خوبيد؟انگار امشب تنها نيستم.  |
Hi Shahin,
Up to now I thought Omid's OS is a Vista, but you know what?! I just noticed he enjoys a super-OS far beyond the current technologies! When he helped me BRAIN-HIT some[special]one to the fullest!! I am totally hyper and I need to reset to get back to the normal state (hopefully)!
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 08 شهريور 1386، ساعت 5:00 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
wwwwow!
اميد کارش خيلي درسته.قبولش دارم حسابي. ميگم کاش دوباره تاپيک linux ftp... رو ادامه بده. |
|
|
|
|
|
 |
|
|