| نویسنده |
پیغام |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 18 جنسيت: زن |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 8:32 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 17 مرداد 1386، ساعت 3:48 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امشب بگمانم دلم از من بريده
دلم از بيخوابي ماتم زده هم نيز بريده
امشب بگمانم ماه من تار تر از پيش
پشت کرده به من و تيز تپيده
امشب دل من دلواپسم نيست
آرام خميده در کنار رخت اميد
امشب بگمانم ...........
|
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 5:54 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امشب هم داره صبح ميشه.باز هم يه شب ديگه.
امشب هم که گذشت..فردا شب رو چطوري سر کنم؟ |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 11:52 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 3:02 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امشب خوابم را يه پشه بي صاحب شده بريده ، از اول شب تا حالا دست از سر من برنمي داره ! الان دقيقا شيش جاي من را نيش زده ! نمي دونم چيکار کنم ؟ دو تا دست بيشتر ندارم و بايد همزمان شيش جا را بخارونم ، شما راه حلي به ذهنتون نمي رسه ؟! در ضمن بي خواب شدنم هم بي حکمت هم نبوده ! مثل اين که شبي تالار خبراييه ، بعضيا دارند روي تالار هنر نمايي و قدرت نمايي مي کنند . |
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 3:30 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
امشب خوابم را يه پشه بي صاحب شده بريده ، از اول شب تا حالا دست از سر من برنمي داره ! الان دقيقا شيش جاي من را نيش زده ! نمي دونم چيکار کنم ؟ دو تا دست بيشتر ندارم و بايد همزمان شيش جا را بخارونم ، شما راه حلي به ذهنتون نمي رسه ؟! در ضمن بي خواب شدنم هم بي حکمت هم نبوده ! مثل اين که شبي تالار خبراييه ، بعضيا دارند روي تالار هنر نمايي و قدرت نمايي مي کنند . |
حمام رفتن بهترين راهه. |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 4:44 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
برو خدات رو شکر کن تو شرتت نيوفتاده
والا بايد 6 دستي يک جا رو ميخاروندي |
|
|
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 8:40 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
برو داروخونه ، يه پماد بگير (اسمش يادم نمي آد) ديگه اصلا جاي نيش ها اذيتت نمي کنه ، يه پاماد ديگه هم هست (شکل رژ لبه ) که براي پيشگيريه و با استفاده از اون ديگه پشه ها نيشت نمي زنند. |
|
_________________ به تو از تو مي نويسم، به تو اي هميشه در ياد
اي هميشه از تو زنده لحظه هاي رفته بر باد ...
----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 10:43 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 13:58 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 17:12 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
قاتل !!! دلت چه جوري اومد بگذري خيلي ساده. اون بنده خدا کجا رو تنگ کرده بود که کشتيش ؟حالا کجا خاکش کردي ؟ بريم سر قبرش .ازش حلاليت طلبيدي (بازم مثلا هق هق گريه ولي با نيش از بنا گوش در رفته) |
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 17:25 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 18:25 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اي منحرف.از بس فيلم بد مي بيني اين طوري شديا.يادته اولا که فيلم زهرا امير ابراهيمي اومده بود بهت گفتم من نديدم. تو برام فرستادي. اما حکمت خدا بود که من حواسم نبود و پاکش کردم. تا حالا هم نديدم.دوست هم ندارم ببينم چون هرچي آدم چشم و گوش بسته باشه به نظرم بهتره .تو اينا رو ميبيني بي خواب نيشي ؟ |
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 4:48 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بالاخره بعد از مدتها ما هم بي خواب شديم.
اي داد ِ بيداد ...
اي داد ِ بيداد ...
داشت يادم مي رفت بي خوابي چه مزه اي ِ. البته بي خوابي ِ تالاري. هم بي خواب باشي هم اينجا. اگه نه بي خواب ولي نه اينجا رو که ...
خلاصه که : امشب چه شبي است .... |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 4:56 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اميد وارم حال تو خوب باشه يغما جان
من هم امروز صبح ساعت 5:00 بيدار شده بودم و ديگه خوابم نميبرد
ولي توي تالار نيومدم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|