| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 15:16 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
شد 2:45
ديگه برم برای خودم لالايی بگم شايد بتونم بخوابم
به قول گوگوش کجاست مادر کجاست گهواره ی من |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 اسفند 1384، ساعت 22:51 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| کجاست مادر کجاست گهواره ی من |
This is one of the best songs by Googoosh. During my depressing Master's Degree days when I was in Iran I used to listen to it 100 tiumes a year  If you have it, why t=don't you post it in the forum. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 14:16 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
من نميدونم چرا بعضي ها از بي خوابي فرار مي کنند. اما من خودم ميرم سراغ بيخوابي. چون آرامشي که تو سکوت و تاريکي شب هست هيچ جاي دنيا پيدا نمي شه. کلي از کارهايي که نيازمند سکوت باشند تو اون وقت روز بهتر مي شه انجام داد در ضمن بيشتر از هر وقت ديگه تو اون لحظه هاي سکوت آدم احساس قرب و نزديکي مي کنه.
من اونقدر بي خوابي مي کشم که گاهي وقتا هم که مي خوام بخوابم خوابم نمي بره و گاهي وقتا هم که حس مي کنم بايد بيدار بمونم قهوه ميخورم که مطمئن بشم بيدار مي مونم، انگار به جاي قهوه يه چيزي خوردم تو مايه هاي دوغ . اون شب زودتر خوابم مي بره
نظر شما چيه؟ |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 14:40 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| yaghma نوشته بود: |
من نميدونم چرا
...
قهوه ميخورم که مطمئن بشم بيدار مي مونم، انگار به جاي قهوه يه چيزي خوردم تو مايه هاي دوغ . اون شب زودتر خوابم مي بره
نظر شما چيه؟ |
از نظر من اشکالي نداره |
|
|
|
|
|
|
 |
Zeus  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 04 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 25 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 15:24 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
از نظر من هم اشکالي نداره |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 22:46 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| نقل قول: |
| کجاست مادر کجاست گهواره ی من |
This is one of the best songs by Googoosh. During my depressing Master's Degree days when I was in Iran I used to listen to it 100 tiumes a year  If you have it, why t=don't you post it in the forum. |
صد بار توي سال با تقريب بالا ميشه هر چهار روز يک بار. اين زياده؟
اگه اسم ترانه يا آلبومش رو بگيد من احتمالا ميتونم آپلودش کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 اسفند 1384، ساعت 23:07 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
oops! I wasnted to say a hundred times a day. |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 16 اسفند 1384، ساعت 15:05 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
با همه اين حرفا قبول کنيم هر چيزي سر جاي خودش لازم و به جا اما يه چيز بگم تو دلم نمونه:
"خواب روياي فراموشي هاست
خواب را دريابم که در آن
دولت خاموشي هاست
من
شکوفايي گلهاي اميدم را
در رويا ها مي بينم
و ندايي که به من مي گويد:
گر چه شب تاريک است
دل قوي دار سحر نزديک است" |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4879 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 اسفند 1384، ساعت 3:10 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بازهم شب
بازهم من
باز هم خيال تو........
مرز بين خواب و بيداري تويي!
همين. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 05 فروردين 1385، ساعت 15:30 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
باز هم من امشب شب زنده دارم
ساعت 2:55 صبح است و من هنوز خوابم نبرده
هوا خيلی خوب و مطبوع دلم ميخواست ميرفتم بيرون کمی راه ميرفتم ولی
توی تنهايی و تاريکی به اضطرابش نمی ارزه دل شير ميخواد که من ندارم
يادم مياد بچه که بوديم هميشه پسرهای فاميل با اين شعار ما رو اذيت ميکردن
پسر ها شيرن مثل شمشيرن دخترا موشن مثل خرگوشن |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 05 فروردين 1385، ساعت 23:49 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
Hey,
I didn't sleep till 3 am either! I was invited to a big Iranian party for the new year which is organized by the Ferdowsi society in Torono. It was a great party attended by some 1000 people from the wealthy bussness type Iranian families who live in or around Toronto.  As usual, a great deal of showoff and women wearing all the latest models of the most fancy dress to impress thir friends!  The ceremony ended by some memorable songs by Shamai Zade whom I saw live on stage for the first time. A fun night all together...
|
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 فروردين 1385، ساعت 0:06 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Hey,
I didn't sleep till 3 am either! I was invited to a big Iranian party for the new year which is organized by the Ferdowsi society in Torono. It was a great party attended by some 1000 people from the wealthy bussness type Iranian families who live in or around Toronto.  As usual, a great deal of showoff and women wearing all the latest models of the most fancy dress to impress thir friends!  The ceremony ended by some memorable songs by Shamai Zade whom I saw live on stage for the first time. A fun night all together...
|
قدر جوونیتو بدون مثل ما پیر نشی تا میتونی خوش گذرونی کن باریکالله! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4879 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 فروردين 1385، ساعت 4:43 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
من يه تنه اين تالار رو زنده نگه ميدارم!من با کمک مرحوم داستايووسکي!بخوابيد که ما بيداريم! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 14:19 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
باز امشب مشتری هميشگی بی خوابی شب زنده داره
ساعت 2:50 صبح و من بيدار بيدارم
کتاب خوندم, آب خوردم, يک کم جمع و جور کردم, حالا هم که توی تالارم |
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 15:48 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ساعت 4:20 و من همچنان بيدارم
فردا حدود 5 ساعت رانندگی در پيش دارم, ديگه رفتم بخوابم |
|
|
|
|
|
 |
|
|