| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 0:58 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 1:23 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آخی
نکنه ويروس بی خوابی من از طريق تالارهای گفتمان بهت سرايت کرده
I am sorry
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 1:30 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نه چيزيم نيست
بخوام بخوابم ميخوابم
فقط بيدار موندم که ببينم آخرش چي ميشه |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 1:40 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
به نظرتون درسته من تا اين موقع بيدار باشم؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 1:44 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
الان از پنجره به بيرون نگاه کردم. بجز اون باد سرد، هيچ کس توي کوچه نيست و صداي زوزه هيچ سگي نمياد. من مرد تنهاي شبم! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 1:52 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
الان يک نکته جالب فهميدم. امروز سه شنبه است. جلسه شوراي بخش داريم. من 90 نديدم. مسواک نزدم |
|
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 دي 1384، ساعت 14:32 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ما هم نود ديديم هم صد هم تا 2.30 بيدار بوديم |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4879 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 دي 1384، ساعت 3:39 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
الان ساعت نزديک 3 صبحه.البته اين برنامه هر شب بنده است که تا اين موقع ها بيدار باشم.
جاتون بسيار خالي.من هستم و دانته و دوزخ!! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 28 دي 1384، ساعت 13:58 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
الان ساعت نزديک 3 صبحه.البته اين برنامه هر شب بنده است که تا اين موقع ها بيدار باشم.
جاتون بسيار خالي.من هستم و دانته و دوزخ!! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4879 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 دي 1384، ساعت 16:37 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آقا من مخلصم.
انصافا دوزخ اونقدر جذابيت داره که آدم دوباره يا سه باره بخوندش.
در ضمن هر کدوم از دوستان مايله که کمدي الهي رو بخونه لب تر کنه تا من کتاب ها رو براش بيارم.
براي شب بيداري خيلي خوبه.جواب ميده |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 دي 1384، ساعت 20:37 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
يادش بخير اون موقع ها که ما هم از اين ذوق ها داشتيم کتاب را که بر ميداشتيم بخونيم ميگفتيم ربع ساعت ميخونم بعد ميرم درسم را ميخونم اما وقتي به خودمان مي اومديم که صداي اذان صبح بلند ميشد آخ که چه روزگاري بود چقدر دلم تنگ شده واسه اينکه دوباره يه کتاب قصه 700-800 صفحه اي بردارم چند شبانه روز بشينم پاش و باهاش حال کنم آخرين باري که به ياد قديم ها اين کار را کردم زماني بود که کتاب هري پاتر جلد آخر را گير آوردم سيصد صفحه خواندم و تمومش کردم بعد يکي از بچه ها گفت اون نسخه اي که تو خواندي تقلبي بوده دوباره هشتصد صفحه اي را برداشتم خوندم . بماند که پدر خودم و چشمم در اومد تا pdf هري پاتر انگليسي را خوندم اما اساسا حالي داد بهمون.
روزگاري داشتيم ها |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 دي 1384، ساعت 22:04 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
گفتيم خواب چند شب پيش يه چيزي فکرمو خيلي مخشوش کرده بود و نگذاشت راحت بخوابم
و اون قليدون بود بله قليدون يعني چي و اسم کي بوده که هي مردم به کار ميبرن؟!
هر چي فکر کردم به نتيجه نرسيدم و اخر ساعت سه بعد از نصف شب خوابم برد |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 29 دي 1384، ساعت 1:25 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
گفتيم خواب چند شب پيش يه چيزي فکرمو خيلي مخشوش کرده بود و نگذاشت راحت بخوابم
و اون قليدون بود بله قليدون يعني چي و اسم کي بوده که هي مردم به کار ميبرن؟!
هر چي فکر کردم به نتيجه نرسيدم و اخر ساعت سه بعد از نصف شب خوابم برد |
armoazn جان
داستان مال يک جوک بود
که يک روز يک لات و يک قيزموله با هم دعواشون ميشه ميگيرنشون
پليس از لات ميپرسه اسمت چيه
ميگه فری
پليس ميگه توی پاسگاه مو دب صحبت کن
ميگه چاکر شما فريدون
از قيزموله ميپرسه اسمت چيه
قيزموله که مياد کم نياره ميگه
قلی چاکر شما قليدون
حا لا راحت بگير بخواب |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 29 دي 1384، ساعت 6:21 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 بهمن 1384، ساعت 22:12 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ايلياد و شاهنامه و برادران کارامازوف و "جنگ و صلح" را خوندم اسم آناکارنينا و بهشت گمشده آشناست اما مطمئن نيستم خوانده ام يا نه؟
اما من اينها را مقايسه نکردم من خوره کتاب ام مخصوصا از نوع قصه اش حالا اينکه رمان باشه يا داستان کوتاه يا ... خيلي هم فرق نميکنه . هري پاتر ار هم مثال زدم همين الان هم اگه کتاب کمدي الهي را بدي دستم شروع ميکنم خودنش ( جدي نگير منظورم بعد از امتحان هاست) اگه هم نميدونم داستان هاي کوچک براي بچه هاي کوچک ؟ را هم بدي ممکنه شروع کنم بخونمش موضوع مقايسه نيست کسي نميخواد اين دو را مقايسه کنه
هدف اينه که از طريق خواندن کتاب حتي اگه بزک زنگوله پا باشه يه چيزي کسب کني اين چيز ميتونه معرفت باشه ميتونه علم باشه ميتونه شناخت باشه يا ...
راستي نظامي خيلي ثقيله اما اگه بفهميش خيلي عميقه بهت توصيه اش ميکنم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
|
|