| نویسنده |
پیغام |
saeid  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 06 دي 1384 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: نوشهر جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 18 دي 1384، ساعت 14:14 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به نام خدا
سلام
لطفا یک کتاب مرجع در مورد لینوکس پیشنهاد کنید ؟
مرسی . |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1200 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 دي 1384، ساعت 14:30 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
از اونجا که به نظر مياد کاملا تازه کار هستيد کتاب ردهت 9 آلن باغوميان را براي شروع پيشنهاد ميکنم |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 14 بهمن 1386، ساعت 23:39 |
|
 |
5 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 54 اعتبار کسب شده: 493 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 28 بهمن 1386، ساعت 9:14 |
|
 |
5 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
عليکم سلام
هرچي سوال راجع به فاکس پرو داريد از من بپرسيدولي داداشم کلي کتاب راجع به فاکس خونده که ميگه هيچ کدومش کامل نيست
من فکر مي کردم فاکس مرده؟
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |