| نویسنده |
پیغام |
saeid  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 06 دي 1384 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: نوشهر جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 12:35 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
لطفا بهترین نسخه linux رو معرفی کنید ؟
مرسی . |
|
|
|
|
|
|
 |
Ali  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 13:46 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
به تالار خوش اومدي!
من شخصا چيزي به اسم بهرين لينوکس نمي شناسم. از mandriva خيلي خوشم مياد ، به fedora اطمينان دارم، واسه firewall هم از ipcop استفاده مي کنم. ولي چيز مطلقي وجود نداره. اگه بگي دقيقا واسه چه کاري مي خاي استفاده کني مي شه بيشتر کمک کرد. |
|
_________________ علي نيک نشان
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 13:47 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
اگه اولين باره که ميخواي با لينوکس کار کني، به نظر من Mandrake بهتره
روش نصبش هم خيلي ساده است: سي دي رو ميذاري توي CDROM و همينطور Next ميزني تا تموم بشه |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 17:55 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
روش نصبش هم خيلي ساده است: سي دي رو ميذاري توي CDROM و همينطور Next ميزني تا تموم بشه |
Mandrake خيلي راحته هم خودش و هم نصبش اما redhat 9.0 و ( Fedoracore i (for i=1 to 4 هم به همون راحتي Mandrake هستند.
ضمنا يه راه خيلي ساده تر هم براي نصب اين لينوکس ها براي افراد کمتر وارد وجود داره. الگوريتمش اينجوره:
1- cd قابل بوت شدن (معمولا cd شماره 1) رو توي CDROM بگذاريد.
2- کامپيوتر رو Reboot کنيد.
3- يک جسم سنگين مثلا يک پاره آجر روي کليد Enter قرار دهيد. (براي انجام خودکار Next ها)
4- هر وقت نصب يکي از CD ها تمام شد، CD بعدي رو به جاش داخل CDROM بگذاريد.
5- هم اکنون عمليات نصب تمام شده است از لينوکس خود لذت ببريد.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 18:35 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
| mhaji نوشته بود: |
Mandrake خيلي راحته هم خودش و هم نصبش اما redhat 9.0 و ( Fedoracore i (for i=1 to 4 هم به همون راحتي Mandrake هستند.
ضمنا يه راه خيلي ساده تر هم براي نصب اين لينوکس ها براي افراد کمتر وارد وجود داره. الگوريتمش اينجوره:
1- cd قابل بوت شدن (معمولا cd شماره 1) رو توي CDROM بگذاريد.
2- کامپيوتر رو Reboot کنيد.
3- يک جسم سنگين مثلا يک پاره آجر روي کليد Enter قرار دهيد. (براي انجام خودکار Next ها)
4- هر وقت نصب يکي از CD ها تمام شد، CD بعدي رو به جاش داخل CDROM بگذاريد.
5- هم اکنون عمليات نصب تمام شده است از لينوکس خود لذت ببريد.
|
آره اين کار واقعا لذت داره بزرگترين لذتش اينه که ديگه از شر ويندوز راحت ميشيد ( تا اونجا که من يادمه گزينه پيش فرض در پارتيشن بندي clear intire disk هست ) |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 18:38 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
لينوکس هاي محبوب اينها هستند :
سوزه
فدورا
ماندريک
دبيان
اوبانتا
slachware
....
بهترين
من ماندريک را ترجيح ميدم اما گاهي اوقات هم به سراغ فدورا و سوزه ميرم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 18:50 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
والبته اگر دنبال next هاي کمتري ميگرديد که با يه قلوه سنگ کوچيک هم حل ميشه
knoppix هم ميتونه انتخاب خوبي باشه محيط کارش هم مثل لينوکسه و کار باهاش اسونه
فقط سيدي رو بزار و بعد از چند لحظه نافيکس رو ببين!
حدود 2 گيگا بايت هم برنامه مجاني روشه (فشرده) اکثر سخت افزار ها رو هم پشتيباني ميکنه
پارتيشن بندي هم نميخواد
بعد هم که سيدي رو در اوردي ميتوني از زهر مار قبلي يعني ويندوز دو باره استفاده کني! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 دي 1384، ساعت 15:13 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Setareh  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 دي 1384 مجموع ارسالها: 6 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 دي 1384، ساعت 19:47 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
عزيز لينوکس هاي زيادي توليد شده است!
ولي من ناپيکس رو پيشنهاد مي کنم!
فدورا هم خوبه
دوستان و مديران سايت يک نکته هم بگم!
افراادي که اينترنت شون فلتر دارد نمي توانند اسمايلي Shame on you رو ببيند بدليل اينکه اسم عکسnaughty است که اين کلمه فيلتر مي شود براي امتحان اينجا رو نگاه کنيد
http://www.persianbb.com/images/smiles/eusa_naughty.gif
سيستم فيلتر بسيار جالب هست که مي توان حساسيت اش را بر اساس کلمات خاصي تنظيم کرد!
حالا يک سوال چرا وقتي روي يک اسمالي کليک ميکنيم بقيه اسمايلي هاي انيمشن از کار مي افتند؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 دي 1384، ساعت 19:52 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 دي 1384، ساعت 21:02 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بعدي رو بخونيد (چون تکراري بود، و نميشد پاکش کنم خاليش کردم ) |
اين مطلب آخرين بار توسط mhaji در دوشنبه 19 دي 1384، ساعت 21:16 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 19 دي 1384، ساعت 21:03 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نه!
اينترنت من فيلتر داره و ميتونم اين شکلک رو ببينم |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 دي 1384، ساعت 9:17 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| Setareh نوشته بود: |
افراادي که اينترنت شون فلتر دارد نمي توانند اسمايلي Shame on you رو ببيند بدليل اينکه اسم عکسnaughty است که اين کلمه فيلتر مي شود براي امتحان اينجا رو نگاه کنيد
http://www.persianbb.com/images/smiles/eusa_naughty.gif
سيستم فيلتر بسيار جالب هست که مي توان حساسيت اش را بر اساس کلمات خاصي تنظيم کرد! |
من هم با وجود فيلتر مي تونم ببينمش. مسأله اينه که هنوز در کشور بر روي ISP ها فيلترينگ هماهنگي انجام نمي شه. ممکنه يه چيزهايي رو اين ISP فيلتر کرده باشه و همون ها از يه ISP ديگه قابل دسترسي باشن. البته من چند روز پيش شنيدم که قراره يه سيستم فيلترينگ هماهنگ روي ISP ها اجرا کنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 بهمن 1384، ساعت 16:19 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
يکي به من بگه ارور شماره 2 براي نصب به اينترنت در نافيکس چه معنايي داره؟!
2 ساعت تمام روش کار کردم نتونستم به اينترنت وصل بشم! |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 بهمن 1384، ساعت 18:10 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
يکي به من بگه ارور شماره 2 براي نصب به اينترنت در نافيکس چه معنايي داره؟!
2 ساعت تمام روش کار کردم نتونستم به اينترنت وصل بشم!  |
بهتره دقيقا خطا رو همراه با شماره آن و همچنين و ويژگي هاي سيستم مثلا همين knoppix رو توي گوگل جستجو کني خيلي بهتر نتيجه مي ده معمولا کساني که اين مشکلات رو داشته اند توي froum ها نوشته اند و کساني که مشکل رو حل کردند هم به اونها جواب داده اند. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
|
|