| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4884 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 دي 1384، ساعت 17:24 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
شركت اينتل اعلام كرد همزمان با برگزارى نمايشگاه CES شعار ۳۷ساله و مشهور Inside Intel را كنار مى گذارد و شعار جديد Leap Ahead (به معنى پرش و جستن به سوى جلو) را در كنار نام و لوگوى خود قرار خواهد داد.اينتل با اين اقدام قصد دارد تصوير خود در افكار عمومى به عنوان سازنده اى كه عمدتاً روى فناورى هاى بنيادى و ريزپردازنده كامپيوتر تمركز دارد تغيير دهد و وارد بازار لوازم الكترونيكى خانگى شود.تصميم اينتل بخشى از تلاش هاى پل اتلينى، مديرعامل جديد اينتل،براى وارد كردن اين شركت به بازار هنر و سرگرمى و لوازم خانگى است. اين غول صنعتى كه تراشه هاى ساخت آن در بيش از ۸۰ درصد كامپيوترهاى دنيا به كار رفته است پس از كند شدن رشد فروش تراشه هاى PC قصد دارد وارد بازار لوازم خانگى شود، هرچندكسب و كار فعلى اينتل يعنى توليد تراشه هاى مهم كامپيوتر همچنان ادامه خواهد يافت. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4884 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 دي 1384، ساعت 10:17 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اينم از لوگوي جديد اينتل:
|
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |