| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 دي 1384، ساعت 14:18 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
جناب آقاي استاد دکتر اهورا
تشريف فرمايي مسرت بخش حضرت عالي را پس از سالها دوري از خاک CSE به مام دانشگاه پيشاپيش گرامي مي داريم.
گروهي از شاگردان چشم انتظار شما |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 191 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 12 دي 1384، ساعت 16:15 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اتفاقا من هم خيلي منتظر ايشون هستم |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3515 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 دي 1384، ساعت 16:29 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
استاد اهورا دارند براي سخنراني علمي ميان ديگه. درسته؟ و همچنين ميخواستم بدونم کجا ميشه به زيارت ايشون بشتابيم؟ و محل رزرو بليط کجاست؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 دي 1384، ساعت 10:03 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 دي 1384، ساعت 10:06 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 14 دي 1384، ساعت 10:16 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| استاد اهورا دارند براي سخنراني علمي ميان ديگه. درسته؟ و همچنين ميخواستم بدونم کجا ميشه به زيارت ايشون بشتابيم؟ و محل رزرو بليط کجاست؟ |
علم پيش پاي حاجي، چون نسترن بريزم
من علم از چه خواهم چون حاجي را ببينم
حاجي نشانه ام ده، راهي بسوي خوانت
وان خوان خان خانه ت، وان خام خام خامم
|
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 215 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 دي 1384، ساعت 10:45 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
منم تشريف فرمايي جناب اهورا رو تبريک ميگم و از ايشون خواهش ميکنم به برکت اين بازگشت فرخنده معمايي رو که سالها پيش مطرح کردن و هنوز کسي بهش جواب نداده رو حل کنن
روبري بخش، 60درجه به بالا ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 191 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 دي 1384، ساعت 13:51 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 دي 1384، ساعت 10:27 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
بنده مفتخرم که اعلام کنم استاد دکتر اهورا چند دقيقه پيش در ميان سيل انبوه مشتاقان ايشون که به استقبالشون شتافته بودند، وارد بخش شدند. شايان ذکر است در اثر تجمع استقبال کنندگان تعدادي از افراد متأسفانه در زير دست و پا آسيب ديدند که مشاور ارشد دکتر جهت عيادت و دلجويي از آسيب ديدگان هم اکنون عازم دارالرحمه مي باشند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 20 دي 1384، ساعت 11:20 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ...شايان ذکر است در اثر تجمع استقبال کنندگان تعدادي از افراد متأسفانه در زير دست و پا آسيب ديدند که مشاور ارشد دکتر جهت عيادت و دلجويي از آسيب ديدگان هم اکنون عازم دارالرحمه مي باشند. |
براي اطلاع خوانندگان برون شهري و برون مرزي تالارهاي گفتمان عرض کنم که "دارالرحمه" نام قبرستان اصلي شيراز هست. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 20 دي 1384، ساعت 11:28 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
به گزارش خبرنگاران مستقر در ساختمان CSE، دکتر اهورا ظهر ديروز در ميان بدرقه شاگردان و مريدان بيشمار خود خاک CSE را ترک کردند. در ميان نکات جالب اين مراسم مي توان از اشکهاي تألم بار بدرقه کنندگان به خاطر دوري از آقا و مريد و سرور خود، استاد اهورا، نام برد. در همين راستا سازمان هواشناسي کشور نسبت به وقوع سيل در استانهاي جنوبي کشور هشدار داد. |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1195 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 دي 1384، ساعت 19:00 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| ...شايان ذکر است در اثر تجمع استقبال کنندگان تعدادي از افراد متأسفانه در زير دست و پا آسيب ديدند که مشاور ارشد دکتر جهت عيادت و دلجويي از آسيب ديدگان هم اکنون عازم دارالرحمه مي باشند. |
براي اطلاع خوانندگان برون شهري و برون مرزي تالارهاي گفتمان عرض کنم که "دارالرحمه" نام قبرستان اصلي شيراز هست.  |
خوشم مياد خودش مينويسه، خودشم هم Quote ميکنه!
بيخود نيست آمارش داره از 2000 رد ميکنه. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 23 دي 1384، ساعت 10:18 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
براي اطلاع خوانندگان برون شهري و برون مرزي تالارهاي گفتمان عرض کنم که "دارالرحمه" نام قبرستان اصلي شيراز هست.  |
خوشم مياد خودش مينويسه، خودشم هم Quote ميکنه!
بيخود نيست آمارش داره از 2000 رد ميکنه.  |
آخه بچه هايي که شيرازي نيستن از کجا بايد بفهمن که "دارالرحمه" که ازش اسم بردم چي هست و کجاست؟ براي درک بهتر مطلب لازم بود! |
|
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 811 جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 فروردين 1387، ساعت 13:41 |
|
 |
4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 فروردين 1387، ساعت 14:49 |
|
 |
4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|