| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4880 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 18:01 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
ضربه كارى محمد نوازى باعث شد تا كاپيتان استقلال بعد از بازى آرام و قرار نداشته باشد. استوك نوازى گردن فكرى را شكافته، خون بند نمى آيد تا فکري مجبور شود به بيمارستان آتيه برود. زخم بسيار عمقى و خطرناك است، پزشكان با ديدن گردن فكرى شوكه مى شوند: «اگر ضربه كمى فقط كمى پائين تر مى خورد، الان قطع نخاع شده بودى.»
با ۸ بخيه شكاف را مى دوزند.. همسر و دو فرزندش سرآسيمه و گريان به بيمارستان مى آيند و كمى بعد محمد نوازى براى دلجويى و عذرخواهى فكرى ظاهراً خيلى زود او را مى بخشد اما حرف هايش را مى زند: «من نمى دانم چرا اين داورها را براى ما مى گذارند. ديگر يك بازيكن بايد چه كار كند تا اخراج شود. براى من كه مهم نيست چون اعتقاد دارم فوتبال ورزش خشنى است، اما اگر من اين كار را مى كردم همين برخورد را با من مى كردند؟»كاپيتان استقلال فعلاً حق تمرين كردن ندارد و اين احتمال وجود دارد كه حتى بازى با پاس را هم از دست بدهد |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 18:26 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
همين آقاي فکري، خودش جزو خشنترين بازيکنان ليگ است! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 19:19 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آره. |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 20:25 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
اين عکسه بيشتر شبيه يه صحنه از فيلمهاي رزمي ژاپني هست تا ورزش فوتبال! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4880 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 11:27 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| همين آقاي فکري، خودش جزو خشنترين بازيکنان ليگ است! |
اين آقا به نظر من اشتباهي فوتبالست شده.بايد بوکسور ميشد.
البته نوبت خودشم شد تا بفهمه بقيه از دستش چي مي کشيدن.
گهي زين به پشت و گهي پشت به زين! |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 15:32 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
اگه بعضي از بازيکن ها به اندازه همين آقاي فکري که ازش بد ميگيد غيرت داشتند الان تيمشون وضعيتش خيلي بهتر بود و 4-2 نمي باختند.
نوازي هم از بازيکن هاي خوبه ليگه که البته حرکت اشتباهي کرد. حتما حواسش نبوده.
اينجا اشکال اصلي از داوره همون طور که فکري گفته.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 15:56 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 11 دي 1384، ساعت 16:45 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
اگه بعضي از بازيکن ها به اندازه همين آقاي فکري که ازش بد ميگيد غيرت داشتند الان تيمشون وضعيتش خيلي بهتر بود و 4-2 نمي باختند.
نوازي هم از بازيکن هاي خوبه ليگه که البته حرکت اشتباهي کرد. حتما حواسش نبوده.
اينجا اشکال اصلي از داوره همون طور که فکري گفته.
|
شايد من اشتباه ميکنم.شايد جديدا معني غيرت عوض شده.اون جوري که آقاي فکري بازي ميکنند اسمش با غيرت بازي کردن نيست.(اگه خواستي بدوني اسمش چيه خصوصي ازم بپرس تا بگم!! )
من 2 تا صحنه از آقاي فکري توي ذهنم دارم که ميگم.قضاوتش با شما:
1- پارسال در بازي استقلال و سپاهان (اگر اشتباه نکنم) آقاي فکري قصد داشت که توپ جمع کن سپاهان رو (که کودکي بيش نبود)با مشت و لگد مورد عنايت قرار بده که بقيه بازيکنان پا در مياني کردند
2- در همين نيم فصل گذشته آقاي فکري يک مشت حواله چونه بازيکن حريف کرد .در مصاحبه با 90 دليل کار خودش رو با يک جمله تاريخي!!(به قول فردوسي پور) اينگونه توضيح داد:
((نيم ساعت به من آويزون شده بود .آويزون نشه تا مشت نخوره!!))
در نهايت اينکه به نظر بنده حقير اگه مثالي از بازيکنان با غيرت بخواي ميشه از کريم باقري, جواد زرينچه , محمد مطوري (کاپيتان برق شيراز) ياد کرد |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 13 دي 1384، ساعت 0:35 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
درسته که محمود فکري کريم باقري يا فرشاد پيوس يا عليرضا منصوريان يا جواد زرينچه نمي شه ، من هم بازي فيزيکي و خشن او رو تاييد نمي کنم ، ولي حداقل هميشه تلاش خودش رو براي تيمش مي کنه و احساس مسئوليت در برابر تيمش داره. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
|
|