| نویسنده |
پیغام |
Ali  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 3:28 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
تاريخ آخرين ارسالها رو نيگا مي کردم ... جا خوردم ( چون بعد از اين پست عوض مي شه مي نويسم:
| نقل قول: |
سهشنبه May 03, 2005 8:37 pm
اکتيو
|
هر چي فک کردم اين تالار اينجوري به چه دردي ميخوره فقط به يه نتيجه رسيدم!
بايد يه خورده عموميتر اش کرد. مثلاً تالار شبکه! يا يه چنين چيزي که بشه ازش چند تا استفاده مفيد کرد:
1. پرسيدن سوالات شبکه و جوابهاي اونا
2. معرفي محصولات بدرد بخور.
دو تا تالار پيشنادي هم دارم
1. يه job center واسه کسايي که کار دارن يا کاري بلدن
2. يه advertising room واسه کسايي که الان يه چيزي واسه ارائه دارن. شخصا ترجيه ميدم از بچه هاي آشنا خريد کنم، اگه همون چيزي که مي خامو داشته باشن. |
|
_________________ علي نيک نشان
|
|
|
|
|
 |
Ali  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 3:39 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
هان ببخشيد اصلا اسم اين مقايسه بود واسه اينکه مي خواستم از بر و بچي که هنوز دانشجو ان يه مقايسه اي بکنن بين شبکه بخش با شبکه فعلي مورد استفاده! |
|
_________________ علي نيک نشان
|
|
|
|
|
 |
رند  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 مهر 1382 مجموع ارسالها: 57 اعتبار کسب شده: 140 محل سکونت: کلبه اي در دوردست بر روي دريا... جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 4:11 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
يه خورده گنگه!
| Ali نوشته بود: |
| هان ببخشيد اصلا اسم اين مقايسه بود واسه اينکه مي خواستم از بر و بچي که هنوز دانشجو ان يه مقايسه اي بکنن بين شبکه بخش با شبکه فعلي مورد استفاده! |
؟؟
به هر حال کاملاً مخالفم باهات. اولاً اگه همچين پيشنهاداتي رو داري ميتوني بدون اينکه لازم باشه تغيري تو تالار ايجاد بشه اين تاپيک ها رو باز کني.
دوماً اگه استفاده مفيد براي شما Ali، فقط مطالب شبکه و مرکز کاريابي و اين چيزا باشه براي خيلي از افراد ديگه تالار بدون شک استفاده مفيد يه معني هاي ديگه اي داره و من نمي دونم اصلاً منظورت از مطالبي که عميق نيستند .. کدوم مطالب تالاره ولي آدم هميشه فقط از يه چشمه سيراب نميشه و خيلي امور ديکه اي تو زندگي هستن که نياز داره بهشون بپردازه. بنابر اين با يک بعدي کردن تالار عملاً اونو داخل تابوت سردي خواهيم گذاشت در حالي که زيبايي اون براي من در تنوع و حرارتيه که در اون ميبينم و مشکلات شبکه بخش تنها چيزيه که انگار در بين بحث هاي ديگه گم شده يا اصلاً مطرح نيست.
در ضمن تاريخ کامپيوترت رو هم انگار فراموش کردي تنظيم کني (J/K) . ..
|
|
_________________ شادي از خرد عاقل تر است..
Will. Durant
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 7:25 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اين تالار "مشکلات شبکه بخش" موقعي به وجود اومد که دو تا از کاربران فعالش، يعني اکتيو و Ali، جز گروه مديريت شبکه بخش بودن. در نتيجه بچه ها اگه مسأله خاصي رو در شبکه بخش مي ديدن ذکر مي کردن و در موردش بحث مي شد و اگه امکان داشت برطرف مي شد. الان يه مقدار وضعيت فرق کرده. چون هيچ کدوم از کاربران فعال تالار در گروه مديريت شبکه بخش عضويت ندارن و اصولاً ارتباطي که بين بخش و تالار وجود داشت تقريباً قطع شده. البته اين خودش مشکل بزرگي هست که بايد ايشالله حل بشه.
فکر مي کنم منظور علي از اين که گفته:
| نقل قول: |
هر چي فک کردم اين تالار اينجوري به چه دردي ميخوره فقط به يه نتيجه رسيدم!
بايد يه خورده عموميتر اش کرد. مثلاً تالار شبکه! |
اينه که اين تالار "مشکلات شبکه بخش" با وضع موجود به درد نمي خوره نه کل "تالارهاي گفتمان". احتمالاً رند منظورش رو بد متوجه شده. در هر صورت در مورد پيشنهادات Ali، بنده موافقم. پيشنهادات خوبيه. مي شه روش فکر کرد. البته عملي کردن اين دو تا پيشنهاد لازمه اش اينه که سياست هاي کلي تالارهاي گفتمان تغيير کنه و اجازه تبليغ _هر چند به صورت محدود_ به کاربران تالارهاي گفتمان داده بشه. بايد در موردش فکر جدي صورت بگيره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 7:31 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Ali نوشته بود: |
| هان ببخشيد اصلا اسم اين مقايسه بود واسه اينکه مي خواستم از بر و بچي که هنوز دانشجو ان يه مقايسه اي بکنن بين شبکه بخش با شبکه فعلي مورد استفاده! |
منظورت مقايسه بين شبکه اي که دو سال پيش توي بخش داشتيم هست با شبکه فعلي بخش؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
رند  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 مهر 1382 مجموع ارسالها: 57 اعتبار کسب شده: 140 محل سکونت: کلبه اي در دوردست بر روي دريا... جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 15:47 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درشته!
من کاملاً منظور Ali رو متاسفانه اشتباه برداشت کردم و معذرت ميخوام. من متوجه نشدم اصلاً اين پست در "تالار مشکلات شبکه بخش" صورت گرفته. از Ali معذرت ميخوام. |
|
_________________ شادي از خرد عاقل تر است..
Will. Durant
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 دي 1384، ساعت 16:37 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| رند نوشته بود: |
درشته!
من کاملاً منظور Ali رو متاسفانه اشتباه برداشت کردم و معذرت ميخوام. من متوجه نشدم اصلاً اين پست در "تالار مشکلات شبکه بخش" صورت گرفته. از Ali معذرت ميخوام. |
19 |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
|
|