| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 17 تير 1382، ساعت 14:55 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
به همه بچه ها به خصوص وحيد و سياوش به دليل برگزاري موفقيت آميز اردوي قلات تبريک ميگم و بسيار متشکرم.
در ضمن از آقايان "با شعور"،"ويسي" ، "رحمانيان" و "دژبخش" به دليل اين که کار احمقانه اي ازشون سر نزد و من رو توي آب ننداختند هم بسيار سپاسگزارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 17 تير 1382، ساعت 20:11 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| ...در ضمن از آقايان "با شعور"،"ويسي" ، "رحمانيان" و "دژبخش" به دليل اين که کار احمقانه اي ازشون سر نزد و من رو توي آب ننداختند هم بسيار سپاسگزارم. |
منم از آقايوني که تو اون هواي گرم به ما حال دادن و تعداد زيادي از بچه ها رو تو آب سرد انداختن، کمال تشکر رو دارم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 آبان 1382، ساعت 2:04 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
دوست عزيز جناب حاجي
سلام عليکم
احتراما به استحضار مي رساند
يه بار پريدي ملخک دو بار پريدي ملخک گير مي افتي ملخک |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 10:04 |
|
 |
5 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
تصحيح ميکنم:
ملخک يه بار جستي... ملخک دوبار جستي.... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |