| نویسنده |
پیغام |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 20:39 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
درباره sci.cse.shirazu.ac.ir بحث کنيد |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 21:16 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| شيطونک نوشته بود: |
سلام
درباره sci.cse.shirazu.ac.ir بحث کنيد |
عليک سلام!
بهتره فعلاً تا موقع مناسب اين بحث مسکوت باقي بمونه. لطف کنين اظهار نظر نفرمايين! ايشالله در فرصت مناسب اگه لازم بشه، در موردش بحث مي کنيم. فکر نمي کنم فعلاً لزومي داشته باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 دي 1384، ساعت 21:19 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اون که خدا بيامرزد شده آبجي
ولي من اولين عضوش بودم |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 دي 1384، ساعت 11:32 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
عليک سلام!
بهتره فعلاً تا موقع مناسب اين بحث مسکوت باقي بمونه. لطف کنين اظهار نظر نفرمايين! ايشالله در فرصت مناسب اگه لازم بشه، در موردش بحث مي کنيم. فکر نمي کنم فعلاً لزومي داشته باشه. |
چشم
چرا مي زني |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 دي 1384، ساعت 19:53 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| شيطونک نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
عليک سلام!
چشم
چرا مي زني  |
غلط نکنم سوء تفاهم شده. ما اوريجينال لحنمون تنده و تون صدامون بالاست! اما خداييش هيچ جوره ضعيف کشي تو مرام ما نيست داداش! چاکرِ آقا! ما مخلصيم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 14 خرداد 1385، ساعت 19:42 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 16 خرداد 1385، ساعت 0:19 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
تا چند وقت پيش من و چند تا سال صفري ديگه از اعضاي فعال ش بوديم كه ما هم ولش كرديم. بحثهاي اونجا اصلا تنوع نداره |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 خرداد 1385، ساعت 12:49 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
فکر کنم راجع به اون تالار صحبتي نشه بهتره.
هر کس هرجا دوست داره مطلب بنويسه. |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 16 خرداد 1385، ساعت 13:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
از همه دوستان عذرخواهي مي کنم؛ اما فکر نمي کنم در اين زمينه چيز به درد بخوري براي بحث کردن وجود داشته باشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|