صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3959
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 03 دي 1384، ساعت 12:41
 2 سال و 6 ماه پيش

خاتمي، مردي با عباي شکلاتي

وبلاگ اهدايي به خاتمي در مراسم شب چله چاچراغ تحت عنوان "مردي با عباي شکلاتي"، رسماً با اولين مطلب خاتمي افتتاح شد. با اين ارسال، خاتمي هم به جمع وبلاگ نويسان پيوست.

http://www.KhatamiOnline.com

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 05 دي 1384، ساعت 21:09
 2 سال و 6 ماه پيش

مردی با عبای شکلاتی، وبلاگ خاتمی نيست.

در پی انتشار اخبار راه‌‌اندازی وبلاگ آقای خاتمی، محمدعلی ابطحی در یادداشتی نوشت:

چند شب پیش sms دریافت کردم که وبلاگ آقای خاتمی با این آدرس قابل دسترسی است. هم خوشحال شدم وهم تعجب کردم. آدرس را باز کردم. دیدم اسم سایت، مردی با عبای شکلاتی است. فردای آن شب ، مراسم چلچراغی ها بود. در آنجا به عنوان یک سورپرایز گفتند که بروبچه‌ها این وبلاگ را درست کرده اند و به آقای خاتمی هدیه کرده اند. این لطفی بود که دوستان آقای خاتمی به ایشان ابراز داشته بودند. به آقای خاتمی هم در پاسخ به محبت آنها یادداشتی رسمی وغیر وبلاگی نوشته بود که آنها هم آن را روی سایت گذاشته بودند. اما چانچه طبیعی مینمود این سایت به عنوان وبلاگ آقای خاتمی معرفی شد و خبر آن یک خبر جهانی شد که آقای خاتمی وبلاگ نویس شده و اولین پست وبلاگش راهم نوشته. البته از اصل اینکه به هر شکل آقای خاتمی وبلاگ بنویسد خوشحال میشدم.

امروز رفتم دفتر آقای خاتمی که هم اصرار کنم ادامه دهد و هم پیشنها بدهم از این به بعد اسم سایت را تغییر دهند. گفتم تا وقتی لطف بچه ها بوده میشود اسمش مردی با عبای شکلاتی باشد اما از این به بعد که سایت و وبلاگ خود آقای خاتمی میشود که درست نیست اسمش این باشد. شوخی هم کردم که مثل این می‌ماند که من اسم وبلاگم را بگذارم تپلی با عمامه سیاه! ضمن آن که آقای خاتمی به یک سایت رسمی هم نیاز دارد که در آن سخنرانی‌ها و خبرهای رسمی اش باشد تا هم امکان دسترسی به گفته ها و اندیشه های ایشان باشد و هم خبرگزاری‌ها و علاقمندان بتوانند در این فضای پر سانسور اخبار ایشان را دنبال کنند. و این وبلاگ ایشان را از آن سایت بی‌نیاز نمی‌کند. دیدم اصلا برداشت آقای خاتمی این نبوده که این وبلاگ شخصی ایشان باشد.

به من هم گفت این توضیح را بنویسم. البته قرار شد که هم زودتر سایت رسمی آقای خاتمی راه اندازی شود که در آن اخبار و مطالب رسمی ایشان بیاید و هم در آن بخشی برای وبلاگنویسی باشد و هم گاهی در این وبلاگ مردی با عبای شکلاتی و نیز بقیه سایت‌هایی که علاقمندان ایشان آماده کرده‌اند، بنویسد. ولی دوست داشت اعلام شود این سایت و وبلاگ آقای خاتمی نیست. از بروبچه‌هایی هم که این سایت را درست کرده‌اند و انصافا هم با چه شوقی و با چه سرعتی آن را درست کردند، خیلی تشکر می‌کرد. از اینکه اهالی وبلاگ گلایه کرده‌اند که چرا این متن را وبلاگی ننوشته هم خبر داشت. آقای خاتمی از حجم بالای کامنت‌هاو ایمیل‌ها هم صحبت می‌کرد که اگر قرار باشد به آنها پاسخ دهد، چقدر وقتش راخواهد گرفت. خدا کند این مسئله باعث نشود که از ارتباط اینترنتی ووبلاگی بهراسد. در هر حال فکر می‌کنم آقای خاتمی یک گام به وبلاگ‌نویسی نزدیک شده است.

منبع: بازتاب

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال سه‌شنبه 18 بهمن 1384، ساعت 20:53
 2 سال و 4 ماه پيش

فعال شدن سايت رسمي خاتمي

Image

سيدمحمد خاتمي، رئيس‌جمهور سابق ايران در فاصله سال‌هاي 1376 تا 1384 كه در ادبيات سياسي ايران، دوران رياستش بر جمهوري اسلامي ايران، دوران اصلاحات نام گرفته، اينك سايت اطلاع‌رساني شخصي خود را راه‌اندازي كرده است.
در صفحه اول اين سايت كه به تازگي فعال شده دست‌نوشته‌اي از خاتمي ديده مي‌شود.

سيدمحمد خاتمي در اين دست‌نوشته ابراز اميدواري كرده است «از راه اين پايگاه اطلاع‌رساني با تبادل اطلاعات و بالا بردن آگاهي خود در همه زمينه‌ها و تقويت آگاهي و اراده كه جوهر آدمي است، حرمت انسان را با استواري پاس داريم».

نشاني وب‌سايت شخصي و رسمي خاتمي www.khatami.ir است.

منبع: بازتاب

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. مهم: لابي تالار هاي گفتمان - قديمي
15
پاسخها: 2096 بیننده: 44672 نویسنده: سياسفيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است قصه مردي که لب نداشت!
1
پاسخها: 2 بیننده: 345 نویسنده: aram
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است احمدي نژاد، خاتمي، هاشمي، فحش!
1
پاسخها: 23 بیننده: 1198 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مردي هم آدم نشدي
1
پاسخها: 1 بیننده: 116 نویسنده: zohre khanoom

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید