| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4880 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 آذر 1384، ساعت 10:28 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
ثروتمندترين مرد جهان، بيل گيتس و همسرش مليندا همراه بونو، ستاره ايرلندی موسيقی راک از سوی مجله تايم به عنوان "شخصيتهای سال ۲۰۰۵" برگزيده شدند.
مجله تايم اعلام کرد که خانم و آقای گيتس و بونو به پاس تلاشهای بشردوستانه و کمک به کاهش فقر و بهبود بهداشت برای دريافت اين عنوان برگزيده شده اند.
بنياد بيل گيتس از راه حمايت از برنامه واکسيناسيون جان بيش از ۷۰ هزار نفر را در کشورهای در حال توسعه نجات داده است.
آقای گيتس که بنيانگذار شرکت مايکروسافت است، حدود ۴۶ ميليارد دلار ثروت شخصی دارد و در سال ۲۰۰۵ نيز بار ديگر در صدر فهرست ثروتمندان مجله فوربز قرار گرفت.
تايم از سال ۱۹۲۷ شخصيت برتر سال را انتخاب می کند، انتخابی که گاه جنجال براه می اندازد. اين مجله می گويد که معيارش "فرد يا افرادی است که بيشترين تاثير، مثبت يا منفی، را روی اخبار و زندگی ما داشته اند."
در سال ۲۰۰۴، جورج بوش، رييس جمهور آمريکا "شخصيت برتر سال" شد و در سال ۲۰۰۳ اين افتخار نصيب سربازان آمريکايی شد. آدولف هيتلر در سال ۱۹۳۸ نيز اين عنوان را دريافت کرد.
آيت الله خمينی، بنيانگذار جمهوری اسلامی، نيز بعد از کسب قدرت در انقلاب ۱۹۷۹ شخصيت برتر همان سال شد.
مجله تايم امسال جورج بوش پدر و بيل کلينتون، روسای جمهور سابق آمريکا را به عنوان "شريکهای برتر سال" برگزيد. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 29 خرداد 1385، ساعت 16:25 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بيل گيتس و کناره گيری تدريجی از دنيای مايکروسافت
بيل گيتس موسس و مدير عامل شرکت "مايکروسافت" پنجشنبه اعلام کرد که طی يک دوره انتقالی دوساله از مسئوليت های روزانه خود در اين شرکت کناره گيری خواهد کرد.آقای گيتس ۵۰ ساله همچنان به عنوان مدير عامل مايکروسافت و بزرگترين سهامدار آن باقی خواهد ماند، ولی او به اتفاق همسرش مليندا بر فعاليت های بشردوستانه در بنياد خانوادگی گيتس تمرکز خواهد کرد.آقای گيتس می گويد: "اولويت های شخصی من از ژوئيه ۲۰۰۸ تغيير خواهند کرد. در حال حاضر ! من به طور تمام وقت در مايکروسافت و نيمه وقت برای بنياد گيتس کار می کنم. ولی از دو سال ديگر به صورت تمام وقت در بنياد گيتس کار خواهم کرد و به فعاليت های خود در مايکروسافت به عنوان مدير کل و مشاور ارشد به شکل نيمه وقت ادامه خواهم داد."يک روز پس از اعلام اين تصميم نرخ سهام شرکت مايکروسافت يک دهم درصد افزايش يافت. |
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 30 خرداد 1385، ساعت 16:08 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
بيل گيتس و کناره گيری تدريجی از دنيای مايکروسافت
بيل گيتس موسس و مدير عامل شرکت "مايکروسافت" پنجشنبه اعلام کرد که طی يک دوره انتقالی دوساله از مسئوليت های روزانه خود در اين شرکت کناره گيری خواهد کرد.آقای گيتس ۵۰ ساله همچنان به عنوان مدير عامل مايکروسافت و بزرگترين سهامدار آن باقی خواهد ماند، ولی او به اتفاق همسرش مليندا بر فعاليت های بشردوستانه در بنياد خانوادگی گيتس تمرکز خواهد کرد.آقای گيتس می گويد: "اولويت های شخصی من از ژوئيه ۲۰۰۸ تغيير خواهند کرد. در حال حاضر ! من به طور تمام وقت در مايکروسافت و نيمه وقت برای بنياد گيتس کار می کنم. ولی از دو سال ديگر به صورت تمام وقت در بنياد گيتس کار خواهم کرد و به فعاليت های خود در مايکروسافت به عنوان مدير کل و مشاور ارشد به شکل نيمه وقت ادامه خواهم داد."يک روز پس از اعلام اين تصميم نرخ سهام شرکت مايکروسافت يک دهم درصد افزايش يافت. |
فعاليت هاي بشر دوستانه
کسي فيلم anti trust را ديده |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 18:39 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
فعاليت هاي بشر دوستانه
|
حالا تو هي بخند
وقتي بيلي با زنش رفتن بهشت
و تو هم خداي نکرده جهنم و در حالي که نامه اعمالت در دستت و خجل و شرمنده سر به زير
بهت گفتن : شما در آن دنيا ما را مسخره کرديد پس ذوقوا عذاب الاخره (بچشيد عذاب آخرت را )
باز هم بخند |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 19:49 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 19:51 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 20:55 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 21:07 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
حورالعين:
 |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 21:19 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 21:32 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
من که مدتها قبل بهتون گفتم اميد همه جور CD توی خودش کار گذاشته هر عکسی آهنگی
چيزی بخواهيد سريع براتون upload ميکنه
| نقل قول: |
| how to calculate people's scores to decide who should go to hell? |
 Peach Tree Accounting Software
The best and most complete Accounting Program
they create an account for everybody and input all the good and bad transactions under it in different General Leger Accounts
and at the end of you life they just print out the report from financial statement sheet calculated with tax |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 21:45 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3718 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 21:37 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
Omid عکس حورالعين هم داري ؟
[olor] |
حيف که دختر مؤدبی هستم وگرنه يک جوک با مزه براتون ميگفتم که زياد هم دل به اين حوريها نبنديد
راستی بچه ها وعده بهشت برای خانمها چيه
آقايون دلشون به حوريان خوشه
خانمها چی |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 21:58 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
...
خانمها چی |
فکر کنم به غلمان يا قلمان
عبود شايد بهتر بدونه |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4880 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 22:05 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6468 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 22:50 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 01 تير 1385، ساعت 23:49 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
راستی بچه ها وعده بهشت برای خانمها چيه
خانمها چی |
Don't waste your time trying to go to heaven. Go party right here on earth! They are going to give you only milk and honey there! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|