| نویسنده |
پیغام |
alone.dead  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 12 اسفند 1385 مجموع ارسالها: 46 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 2:33 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
هر وقت که بارون ميزنه...تو رو کنارم ميبينم
حس مي کنم پييش مني...هنوزم عاشق ترينم*
-----------------------------------------------
بابا عارف،ما رم راهنمايي کنيد عارف شيم
-----------------------------------------------
*اول با صداي يگانه،بعدشم چاوشي |
|
_________________ هميشه ميخوام بهش بگم هر چي دارم فدات مي کنم..
ولي اگه بپرسه چي داري؟....
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386، ساعت 22:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
امروز عصر شیراز یه بارون قشنگ بهاری رو شاهد بود. حجمش زیاد نبود؛ اما لطافت خاصی به هوا بخشید. بوی بارون و صدای اون که با صدای گنجشکها قاطی شده بود، هوای بهاری شیراز رو قشنگ تر از همیشه کرد. الان هم بعد از بارون هوا حسابی خنک شده. جون می ده برای پیاده روی؛ البته به شکل دو نفره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386، ساعت 23:07 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
امروز عصر شیراز یه بارون قشنگ بهاری رو شاهد بود. حجمش زیاد نبود؛ اما لطافت خاصی به هوا بخشید. بوی بارون و صدای اون که با صدای گنجشکها قاطی شده بود، هوای بهاری شیراز رو قشنگ تر از همیشه کرد. الان هم بعد از بارون هوا حسابی خنک شده. جون می ده برای پیاده روی؛ البته به شکل دو نفره.  |
منم همين طور وحيد کجايي تا من بيام؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1386، ساعت 11:10 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1386، ساعت 11:21 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 16:06 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
باران مي بارد
و انگار يادش نيست سقف خانه ي همسايمان کاهگليست
باران مي بارد
و انگار يادش نيست گنجشک کوچک خانه اي از کاه هم ندارد
باران مي بارد
ولي انگار يادش نيست
....... |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1159 اعتبار کسب شده: 3991 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 18:43 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
واي باران، باران
شيشه پنچره را
باران شست
از دل من اما
چرا تاژ هم
ياد تو رو پاک نميکنه؟؟ |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |