| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4880 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 آذر 1384، ساعت 17:47 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام. کسي ميتونه به من در j2e کمک کنه؟ |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1891 اعتبار کسب شده: 4880 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 آذر 1384، ساعت 17:55 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
منظورم j2ee بود . |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 آذر 1384، ساعت 20:01 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من چند وقت پيش يک مقاله درباره J2EE خوندم ولي زياد ازش سر در نياوردم فقط چيزي که دستگيرم شد اين بود که J2EE يک محيط (يا معماري يا شايد هم استاندارد ) براي نوشتن برنامه هاي کاربردي تحت وب يا توزيع شده و به طور کلي خفن هست |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 آذر 1384، ساعت 19:59 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
سلام. کسي ميتونه به من در j2e کمک کنه؟  |
http://java.sun.com/j2ee/1.4/docs/tutorial/doc/ |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |