صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6466
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 21 آذر 1384، ساعت 12:11
 2 سال و 11 ماه پيش

هر روز توي روزنامه ها حوادثي ميخونيم که عجيب، خنده دار و گاها غيرقابل باور هستند!
بگذريم! خودتون ببينيد!

يك جاعل كلاهبردار كه براي رهايي از زندان، جسدي را به جاي خودش دفن كرده بود با فريب مسؤولان به طور رسمي سه سال قضاوت كرده است. Shocked
اين جاعل حرفه اي، به بازپرس هنرمند از شعبه چهارم دادسراي امور جنايي تهران گفت: «در سال ،۸۰ من كه در جعل مدارك تبحر داشتم، مدرك ليسانس حقوق خودم را دستكاري كردم و مشخصاتم را به «سيدمهدي حسيني» تغيير دادم. خيلي زود با فريب دادن مسؤولان وارد كار قضاوت شدم.» وقتي پيشنهاد دادند دردادگستري شهرستان قيركازري مشغول به كارشوم با وجود اينكه مي دانستم آنجا در حوالي شهرستان شيراز و كازرون است پذيرفتم و قاضي تحقيق شدم. اين كلاهبردار حرفه اي ادامه داد: «وقتي نقش قاضي را بازي مي كردم همه از دستم راضي بودند، هيچگاه قرار وثيقه يا بازداشت موقت صادر نمي كردم، اگر متهمي به گريه مي افتاد خودم را جاي او مي گذاشتم و چون مي دانستم در چه شرايطي است و روزي خودم متهم بوده ام، با پذيرفتن قرار كفالت متهمان را آزاد مي كردم. Laughing » اين زنداني فراري گفت: «از سال ۸۰ تا سال ۸۳ پشت ميز قضاوت بودم Applause تا اينكه يك روز مأمور آشنايي وارد دادگاه شد و من را پشت ميز شناخت، مي دانستم كه ديگر جايي براي ماندن نيست، ۶۰ ساعت متهم اين مأمور بودم و امكان نداشت اشتباه كرده باشد. سه روز بعد، وقتي به همراه همسرم در جاده كازرون بودم، بازداشت شدم.»

منبع: روزنامه ايران مورخه 84/09/20

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال سه‌شنبه 22 آذر 1384، ساعت 12:05
 2 سال و 11 ماه پيش

احسان نوشته بود:
...وقتي پيشنهاد دادند دردادگستري شهرستان قيركازري مشغول به كارشوم با وجود اينكه مي دانستم آنجا در حوالي شهرستان شيراز و كازرون است...

اسم صحيحش "قير و کارزين" هست.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3421
ارسال جمعه 09 دي 1384، ساعت 23:27
 2 سال و 11 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:

اسم صحيحش "قير و کارزين" هست.

من "قيــلــو کارزين" شنيدم

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 09 دي 1384، ساعت 23:29
 2 سال و 11 ماه پيش

ازدواج با آقاي دلفين

یک زن میلیاردر بریتانیائی با یک دولفین ازدواج کرد

Image

یک زن میلیاردر یهودی انگلیسی به اسرائیل رفت و با محبوبش که یک دولفین است، ازدواج کرد. خانم کیت در لباس عروسی و در حضور میهمانان در ساحل منتظر ورود شاه داماد شدند. داماد درون حوضچه‌ای بزرگ به محل آورده شد و در طول مراسم عروسی در کنار اسکله دائم از آب بیرون می پرید. و هنگامی که عروس صورتش را به او نزدیک می کند؛ صورت خود را به او می مالید. خانم کیت دلیل خود را برای ازدواج با یک دلفین توضیح نداد ولی گفت داماد را در ثروت سرشارش سهیم کرده و این مطلب در وصیت نامه‌اش آورده است.

1
1
0
Pegasusآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 آذر 1384
مجموع ارسالها: 55
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 10 دي 1384، ساعت 1:55
 2 سال و 11 ماه پيش

گاهی شانس یه دلفین از بعضی ها هم بیشتر میشه ...
( کاش میشد فهمید ماه عسل کجا میخوان برن .. Laughing )

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385، ساعت 22:38
 2 سال و 6 ماه پيش

دختر ديپلمه مدرس دانشگاه بود

دختر جوانى كه با ارايه مدارك جعلى‏كارشناسى ارشد و دكترى چند ترم دردانشگاه‏هاى آزاد خرم‏آباد و دانشگاه‏علمى كاربردى تدريس مى‏كرد؛ ديپلمه از آب درآمد. مهندس بهرهى،رييس دانشگاه علمى كاربردى لرستان‏در اين خصوص گفت: اين استادقلابى در ابتداى ترم دوم امسال كپى‏مدرك فوق‏ليسانس نرم‏افزار كامپيوتراز دانشگاه تهران با معدل 20 را به‏دانشگاه ارايه كرد Applause او همچنين‏مداركى را ارايه داد كه نشان مى‏داددانشجوى دكترى رشته كامپيوتر گرايش هوش مصنوعى Dancing دانشگاه‏صنعتى اميركبير است، به اين ترتيب‏وى به عنوان مدرس حق‏التدريس دردانشگاه استخدام شد. وى افزود: باتوجه به اينكه مدرسين حق‏التدريسى‏مراحل استعلام و تأييد مدارك را طى‏نمى‏كنند، وى به‏عنوان مدرس‏حق‏التدريس استخدام شد، اما به‏دنبال مشاجراتى كه وى در كلاس‏درس داشت، برخى افرادى‏كه وى رامى‏شناختند مراجعه كرده و گفتند كه‏اين دختر جوان را مى‏شناسند و باتوجه به سن وى كه 26 ساله بود وى‏مورد سوءظن قرار گرفت، كه پس ازاستعلام از دانشگاه‏هاى تهران واميركبير، مشخص شد مدارك وى‏جعلى است و اين دختر داراى مدرك‏ديپلم است. مهندس شاه‏كرمى، معاون‏آموزشى دانشگاه آزاد خرم‏آباد نيز دراين‏باره گفت: اين مدرس به صورت‏حق‏التدريسى دو ترم در اين دانشگاه‏تدريس كرده است، اما اين مسأله دردست پيگيرى است و توضيحات‏بيشتر پس از به نتيجه رسيدن تحقيقات‏ارايه خواهد شد. بنابه اين گزارش اين‏دختر جوان مدتها با مدرك تحصيلى‏ديپلم براى مقاطع كاردانى وكارشناسى دانشگاه‏هاى آزاد و علمى‏كاربردى و برخى مراكز آموزش عالى‏خرم‏آباد تدريس كرده است.

منبع: روزنامه خبرجنوب

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6466
ارسال يکشنبه 26 فروردين 1386، ساعت 6:50
 1 سال و 7 ماه پيش

اگر پروانه اي هستيد، لطفا اين خبر را نخوانيد! در غير اينصورت براي خواندن متن، آن را select کنيد.

پس از توهم،
مصرف كننده قرص اكس چشمش را از حدقه درآورد!!!

جوان جيرفتي پس از مصرف قرص اكس با توهم خارش، چشمش را با كلت كمري اسباب‌بازي از حدقه درآورد.
به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، مسوولان پذيرش بيمارستان شفاي كرمان صبح امروز شنبه بيست و پنجم فروردين ماه، با جواني كه چشمهاي خود را از حدقه درآورده بود، مواجه شدند.
در بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد: بيمار جيرفتي پس از مصرف قرص توهم‌زا با توهم آنكه چشمش خارش دارد، با كلت كمري كوچك اسباب‌بازي فلزي چشم خود را كامل از حدقه درآورده است.
هر چند بستگان وي چشم از حدقه بيرون آمده را داخل ظرف آب نمك قرار داده بودند، اما تلاش پزشكان بي‌نتيجه بود و اين جوان بينايي‌اش را براي هميشه از دست داد

منبع: ايسنا

اسم قبرس بد در رفته! Pray Brick wall

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آماري عجيب در مورد انسان ها
1
پاسخها: 3 بیننده: 715 نویسنده: moji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ابتکارات باورنکردني!
2
پاسخها: 11 بیننده: 379 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کشف يک روستاي عجيب در کرمان، غار نشينان بدوي برهنه!
1
پاسخها: 3 بیننده: 996 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يک عدد عجيب!
1
پاسخها: 10 بیننده: 1170 نویسنده: armoazn

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد