| نویسنده |
پیغام |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 11:53 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
هدفهاي نظامي
بمب ها منحصرا به سمت اهداف نظامي نشانه مي روند اما متاسفانه افراد غير نظامي در اطراف اين هدف ها هستند.
دوايت دي ايزنهاور، رئيس جمهور و ژنرال ارتش آمريكا
چين از ديدگاه فرانسوي
چين كشور بزرگي است كه چيني هاي بسياري در آن ساكن هستند.
سارل دو گل رئيس جمهور فرانسه
پشتيباني هوايي
مدام مي نويسند بمبارن بمباران اينكه بمباران نيست ، پشتيباني هوايي است.
ديويد آپفر سرهنگ نيروي هوايي آمريكا در اعتراض به گزارشگرهاي جنگ ويتنام
نگاه پاك يك مقام دولتي
من بيشتر رشوه ها را به چشم هديه نگاه مي كنم.
مدير صنايع هوايي لاك هيد ، هنگام توضيح درباره رشوه اي بالغ بر 7ميليون دلار كه به مقامات هلند و به عضوي مهم در دولت ژاپن داده بود.
ميزان جنايت
اگر جنايت 100%هم كاهش پيدا كند باز هم پنجاه برابر آن ميزاني است كه بايد باشد.
جان باومن كنسول اظهار نظر درباره ميزان جنايت در واشنگتن دي سي
پيگرد قانوني پس از مرگ
هشدار !دست زدن به اين سيم ها به معني مرگ آني است متخلفان تحت پيگرد قانوني قرار خواهند گرفت.
اطلاعيه اي دريكي از ايستگاه هاي قطار آمريكا
شهرت رمان نويس
هر وقت چيز جديدي مي نويسم ،مردم مي گويند كه نمي خواهند چيزي درباره اش بدانند
اليور گلد اسميت ، شاعر و رمان نويس انگليسي در قرن هيجدهم
پيشنهاد يك عضو شورا
آقاي رئيس جمهور پيشنهاد من اين است كه همه ماموران آتشنشاني ده روز قبل از هر آتش سوزي آزمايش بشوند.
عضو يك شوراي شهر در آمريكا به هنگام بحث
صف و جنون
همه تخت هاي ديوانه خانه جورجيا در سال گذشته پر شده بود و بسياري هم منتظر بودند تا نوبت شان بشود .
از اساسنامه آتلانتا سال 1934
|
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 12:49 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
چرا راه دور بريم؟ بزرگان کشور خودمون سوتي هاشون 100 برابر بيشتر از اينهاست! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 16:44 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| چرا راه دور بريم؟ بزرگان کشور خودمون سوتي هاشون 100 برابر بيشتر از اينهاست! |
باور کنيد غريب آشنا ايرانيه!
نه که آمريکايي ها هيچ ذهنيت و تصور بدي راجع به ايران ندارن و ما رو وحشي نمي دونن و همش حرف دوستانه و محبت آميز راجع به ايرانيها ميزنن، و در عوض هميشه عليه بوش شعار ميدن و بش رأي نميدن!!!؛ ايشون هم ميخواد قبل از اينکه به ديگران جوالدوز بزنه، به بزرگان ايراني سوزن بزنه.
بسم الله!
پيشنهاد مي کنم سوتيهاشون رو به زبان انگليسي بنويسي تا به عنوان مردمي دمکرات و پلورال، ايميل کنيم براي تالارهاي طنز و جوک فرومهاي انگليسي! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 20:08 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
نه که آمريکايي ها هيچ ذهنيت و تصور بدي راجع به ايران ندارن و ما رو وحشي نمي دونن و همش حرف دوستانه و محبت آميز راجع به ايرانيها ميزنن، و در عوض هميشه عليه بوش شعار ميدن و بش رأي نميدن!!!؛ ايشون هم ميخواد قبل از اينکه به ديگران جوالدوز بزنه، به بزرگان ايراني سوزن بزنه.
بسم الله!
پيشنهاد مي کنم سوتيهاشون رو به زبان انگليسي بنويسي تا به عنوان مردمي دمکرات و پلورال، ايميل کنيم براي تالارهاي طنز و جوک فرومهاي انگليسي! |
من از همه ملت ايران به خاطر اين توهين آشکار و همسويي با استکبار جهاني و صهيونيزم بين الملل عذر خواهي مي کنم و اذعان مي کنم زير فشار تبليغاتي غرب و نادانسته قدم در اين راه شوم نهادم و اکنون که متوجه انحراف خود شدم، بسيار نادم و پشيمان هستم و از ملت بزرگ ايران تقاضا دارم اين فرزند خود را عفو نموده بار ديگر مرا به عنوان يک ايراني در جمع خود بپذيرند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 20:32 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بسم الله!
من از همه ملت ايران به خاطر اين توهين آشکار و همسويي با استکبار جهاني و صهيونيزم بين الملل عذر خواهي مي کنم و اذعان مي کنم زير فشار تبليغاتي غرب و نادانسته قدم در اين راه شوم نهادم و اکنون که متوجه انحراف خود شدم، بسيار نادم و پشيمان هستم و از ملت بزرگ ايران تقاضا دارم اين فرزند خود را عفو نموده بار ديگر مرا به عنوان يک ايراني در جمع خود بپذيرند. |
گل پسر، شازده پسر، قند و عسل!
بازگشت تو را به آغوش امت اسلامي تبريک و تهنيت عرض مي نماييم!
اميدواريم که بازگشت پيروزمندانه تو مشت محکمي بر دهان استکبار جهاني و ياوه گويان شرق و غرب و شمال و جنوب و 27 درجه شرقي و 11 درجه جنوبي باشد.
در مورد همسوئي هم نگران نباش، من خودم با نقاله اندازه گرفتم، 132.5 درجه اختلاف داشتي با استکبار جهاني. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 22:29 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بسم الله!
نميشه اکتيو جان تف سر بالاست
ولی نگفتنش دليل بر نبودنش نيست
ما ها هم ميتونيم واقعيت را قبول نکنيم ولی نميتونيم عوضش کنيم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 23:01 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 10 آذر 1384، ساعت 23:54 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 11 آذر 1384، ساعت 18:35 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|