صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6468
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 03 آذر 1384، ساعت 22:53
 3 سال پيش

با اينکه بابايم مي گويد دهانم هنوز بوي پفک مي دهد ولي من تو را عاشق مي باشم، اي دختر همساده! هر بار که با موهاي دمب موشي ات به حياط مي ايي تا لي لي بازي کني و هي دماغت را بالا مي کشي از بس هوا سرد مي باشد، دل کوچک من خيلي قنج مي رود. ان روز که در استپ هوايي توپ را بالا انداختي که "کودک فهيم" و من سوزيدم، فهميدم که در گلويت گير کرده مي باشم و اصلا فکر نمي کنم که تو از ممد فرنگيز خانوم اينا با ان کت شلوار مسخره اش خوشت مي ايد. من از تو خيلي دلگير مي باشم از بس عباس اقاي بقال محله لپ تو را کشيد که "کوچولو چي مي خواي؟" و تو بي حيايانه خنديدي و من تا صبح ماهواره ممد فرنگيز خانوم اينا را تماشا کردم که غيرت خونم نرمال شود. من هر روز لب پنجره منتظرت مي نشينم و با دستان کوچولويم هي گيتار مي زنم که "چه خوشگل شدي امروز" و تو از سرويس مدرسه پياده مي شوي و در حالي که با راننده گنده بک سرويس باي باي مي کني و وسط کوچه مقنعه ات را در مي اوري و من "دلم تنگه برادرجان" مي خوانم و با سوزيدنم مي سازم. ان يکي روز که معلمتان "من بادام دارم" درس داد و تو گريان امدي که "دلم بادام مي خواهد" من به تو خيلي بادام دادم و تو خنديدي و نفهميدي که من به چه دلهره از اجيل فروشي سر کوچه بادام را دزديدم و اقاهه به من گفت:" فسقلي الدنگ!" تو خيلي خوشگل قشنگ مي باشي ولي هيچ وقت به زيبايي خانم معلم ما که فاميل سوفيالورن اينا مي باشد نمي رسي و بابايم عاشق او مي باشد و به زودي با هم همسر مي شوند و من خيلي خوشحال مي باشم که خانم معلم عزيز که زني زيبا و مهربان مي باشد خيلي براي خوشبختي بابايم تلاش مي کند...." خانم معلم مي گويد:" تا همين جا بس مي باشد. ديکته عقشولانه بهت گفتم که خسته نشوي!" من خيلي ناراحت مي باشم که خانم معلم از احساسات پاک من سوء استفاده مي کند و ديکته هاي بد اموزي مي گويد از بس که همساده ما اصلا دختر ندارد. خانم معلم مي گويد:" من رفتم. به بابايت سلام برسان بگو پول اين تدريس خصوصي ها را مي کشم روي مهريه!!

4
4
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال شنبه 05 آذر 1384، ساعت 19:16
 3 سال پيش

احسان نوشته بود:
با اينکه بابايم مي گويد دهانم هنوز بوي پفک مي دهد ولي من تو را عاشق مي باشم، اي دختر همساده! هر بار که با موهاي دمب موشي ات به حياط مي ايي تا لي لي بازي کني و هي دماغت را بالا مي کشي از بس هوا سرد مي باشد، دل کوچک من خيلي قنج مي رود. ان روز که در استپ هوايي توپ را بالا انداختي که "کودک فهيم" و من سوزيدم، فهميدم که در گلويت گير کرده مي باشم و اصلا فکر نمي کنم که تو از ممد فرنگيز خانوم اينا با ان کت شلوار مسخره اش خوشت مي ايد. من از تو خيلي دلگير مي باشم از بس عباس اقاي بقال محله لپ تو را کشيد که "کوچولو چي مي خواي؟" و تو بي حيايانه خنديدي و من تا صبح ماهواره ممد فرنگيز خانوم اينا را تماشا کردم که غيرت خونم نرمال شود. من هر روز لب پنجره منتظرت مي نشينم و با دستان کوچولويم هي گيتار مي زنم که "چه خوشگل شدي امروز" و تو از سرويس مدرسه پياده مي شوي و در حالي که با راننده گنده بک سرويس باي باي مي کني و وسط کوچه مقنعه ات را در مي اوري و من "دلم تنگه برادرجان" مي خوانم و با سوزيدنم مي سازم. ان يکي روز که معلمتان "من بادام دارم" درس داد و تو گريان امدي که "دلم بادام مي خواهد" من به تو خيلي بادام دادم و تو خنديدي و نفهميدي که من به چه دلهره از اجيل فروشي سر کوچه بادام را دزديدم و اقاهه به من گفت:" فسقلي الدنگ!" تو خيلي خوشگل قشنگ مي باشي ولي هيچ وقت به زيبايي خانم معلم ما که فاميل سوفيالورن اينا مي باشد نمي رسي و بابايم عاشق او مي باشد و به زودي با هم همسر مي شوند و من خيلي خوشحال مي باشم که خانم معلم عزيز که زني زيبا و مهربان مي باشد خيلي براي خوشبختي بابايم تلاش مي کند...." خانم معلم مي گويد:" تا همين جا بس مي باشد. ديکته عقشولانه بهت گفتم که خسته نشوي!" من خيلي ناراحت مي باشم که خانم معلم از احساسات پاک من سوء استفاده مي کند و ديکته هاي بد اموزي مي گويد از بس که همساده ما اصلا دختر ندارد. خانم معلم مي گويد:" من رفتم. به بابايت سلام برسان بگو پول اين تدريس خصوصي ها را مي کشم روي مهريه!!

اي ول تراوش ذهن
عجب ذهن عشقولانه اي Wink

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
ارسال يکشنبه 13 آذر 1384، ساعت 23:04
 3 سال پيش

شاهکار فرزندان شايسته ايران زمين:

با کلمات زیر جمله بسازید:

۱- خانه: من با کلمه‌ی خانه یک جمله ساختم.
۲- مادر: من با کلمه‌ی مادر یک جمله ساختم.

انصافا هزار سال می‌تونستید همچین جمله‌های پست‌مدرنی رو، اون هم برای مدرسه‌های درپیت‌تون، بنويسيد؟

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال دوشنبه 14 آذر 1384، ساعت 19:32
 2 سال و 12 ماه پيش

آره بابا
مثلا با انصاف

من بلد نيستم با انصاف جمله بسازم. Laughing

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6468
ارسال دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 4:42
 2 سال و 3 ماه پيش

بالا آوردن يک مطلب قديمي فقط براي اينکه جديدترها هم يه کم بخندند! Razz

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1240
ارسال دوشنبه 13 شهريور 1385، ساعت 14:17
 2 سال و 3 ماه پيش

جديدتر خودتي صفري! (سرباز صفر!!!!) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2169
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 17:21
 1 سال و 5 ماه پيش

Image]

3
3
0
الفآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 53
ارسال چهارشنبه 30 خرداد 1386، ساعت 21:57
 1 سال و 5 ماه پيش

خيلي جالب بود ....

Very Happy

1
0
1
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کودک درون
1
پاسخها: 15 بیننده: 617 نویسنده: Tyler
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است درد و دلهاي يک کودک فهيم
2
پاسخها: 0 بیننده: 145 نویسنده: hadi
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است قانون مهاجرت آمريکا در برابر خواست يک کودک 7 ساله تسليم شد!
1
پاسخها: 1 بیننده: 278 نویسنده: Bayas Gool
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کودک 3 پاي ژاپني (عکس)
1
پاسخها: 0 بیننده: 442 نویسنده: milyooner

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد