| نویسنده |
پیغام |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 آبان 1384، ساعت 12:10 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
در اين مقاله سعي داريم تا مجموعه عکسهايي رو که تونستيم در همين اواخر و با کلي زحمت، هر چند ناقص از آقاي غريب آشنا دو در کنيم به مرور منتشر کنيم.
باشد که مورد پسند دوستان قرار گيرد.
کمي با فتوشاپ روي نور و ابعاد و ساير نکات تصوير کار کردم؛ چون درصد بالايي از عکسهاي اصلي واقعاً شاهکار بودن! ديگه تا هر چي وقت داشتم ديگه. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 آبان 1384، ساعت 12:43 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 آبان 1384، ساعت 19:37 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
من مشکل آپلود دارم. مي شه روي نگارخانه همه اش رو با هم آپلود کرد؟ اين جوري که همه اش رو تو يه صفحه بخوايم بذاريم حجمش خيلي خيلي زياد مي شه و اصلاً مناسب نيست. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 30 آبان 1384، ساعت 12:15 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من مشکل آپلود دارم. مي شه روي نگارخانه همه اش رو با هم آپلود کرد؟ اين جوري که همه اش رو تو يه صفحه بخوايم بذاريم حجمش خيلي خيلي زياد مي شه و اصلاً مناسب نيست. |
لزومي نداره همه رو تو يه صفحه بزنيم، ميتوني براي يه مناسبت ديگه يه موضوع جديد بسازي. براي مشکل upload هم به احسان مراجعه فرمائيد. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 آبان 1384، ساعت 15:54 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من مشکل آپلود دارم. مي شه روي نگارخانه همه اش رو با هم آپلود کرد؟ اين جوري که همه اش رو تو يه صفحه بخوايم بذاريم حجمش خيلي خيلي زياد مي شه و اصلاً مناسب نيست. |
لزومي نداره همه رو تو يه صفحه بزنيم، ميتوني براي يه مناسبت ديگه يه موضوع جديد بسازي. براي مشکل upload هم به احسان مراجعه فرمائيد. |
همين 21 عکسي که خودت گذاشتي، اينجا سيستم من کلي زور زد و له شد و آخرش هم کليش رو نتونست بياره. به نظرم از نگارخانه استفاده کنيم که Thumbnail داشته باشه خيلي بهتره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 آذر 1384، ساعت 1:14 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
اگه راهی داره
و کسانی که توی عکس ها هستند از اعضای تالارهای گفتمان هستند
معرفی کنيد ما هم بشناسيم
اینجوری عدالت نيست من فقط اکتيو رو شناختم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 01 آذر 1384، ساعت 9:43 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
اگه راهی داره
معرفی کنيد ما هم بشناسيم
اینجوری عدالت نيست من فقط اکتيو رو شناختم  |
هر شخص تو تالارهاي گفتمان يه نگارخانه شخصي داره. بهتره از خودمون اونجا عکس بذاريم که بقيه ما رو بشناسن. من همين الان يه عکس از خودم تو نگارخانه شخصيم گذاشتم. فکر کنم نفر اول باشم! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 01 آذر 1384، ساعت 9:46 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 آذر 1384، ساعت 20:02 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 01 آذر 1384، ساعت 20:31 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 01 آذر 1384، ساعت 21:01 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 02 آذر 1384، ساعت 12:12 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 آذر 1384، ساعت 13:08 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 آذر 1384، ساعت 13:09 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
اگه راهی داره
معرفی کنيد ما هم بشناسيم
از کاربران فعال تالار - يعني اشخاصي که طي چند ماه گذشته حداقل يک ارسال داشته باشند - فقط "غريب آشنا"، اکتيو و harvard در عکس ها هستند.
البته تا جايي که ما ميشناسيم، چون بعضي از کاربران هويت اصليشون رو مخفي نگه داشته اند. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 03 آذر 1384، ساعت 1:57 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
اگه راهی داره
معرفی کنيد ما هم بشناسيم
از کاربران فعال تالار - يعني اشخاصي که طي چند ماه گذشته حداقل يک ارسال داشته باشند - فقط "غريب آشنا"، اکتيو و harvard در عکس ها هستند.
البته تا جايي که ما ميشناسيم، چون بعضي از کاربران هويت اصليشون رو مخفي نگه داشته اند. |
از آشنايی آقايان "غريب آشنا" و " Harvard" خوشحالم
و از توضيحات محترمانه "mhaji" مثل هميشه تشکر ميکنم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|