| نویسنده |
پیغام |
vahid hitler  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 8 اعتبار کسب شده: 104 محل سکونت: iran -ilam جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 بهمن 1384، ساعت 22:54 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
pesar khaili bba hal bood |
|
|
|
|
|
|
 |
aminhzam  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: orumiye جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 1:40 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
آبروي هر چي کامپيوتر خوان رو بردي
اينا هيچ کدام که اصلا ديده نشد يکم کوچکشون مي کردي ديگه |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 5:25 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اگر کمی تصویرها را کوچکتر میکردی، همه میتوانستند ببینند. پیشنهاد استفاده از «تالار تصاویر» هم به نظر من کاملاً منطقی است...
در حال حاضر که من خیرش را خوردم و فقط به دیدن تصویر اول بسنده کردم.
تصاویر خیلی بزرگ هم زمان زیادی برای دریافت میگیرند و هم کادر صفحه را به هم زده و در عین حال مرورگر وب را هم میخوابانند! پس بهتر است از تصاویر کوچکتر که به تصاویر با اندازهی اصلی پیوند دارند استفاده کنید. همان تصاویر بندانگشتی در قطع کمی بزرگتر از تمبر پستی(thumbnail)....
* توضیح: مجلهی کامپیوتر یادتان هست؟ برای هر کلمهای اصطلاح و ترجمهی جدیدی درست میکرد. «تصاویر بندانگشتی» هم عبارت ابداعی «مجلهی کامپیوتر» است. «مشکیترین مجلهی ایران»... |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 17:52 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 19:40 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
تقصیر من نیست. پستهای صفجه دوم همشون جدیدن! به vahid hitler بگین. من حواسم به تاریخ ارسال اولین پست نبود. به هر حال حرفت درسته. من رفتم از این پست... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |