| نویسنده |
پیغام |
حسين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 22 آبان 1384 مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: ايران ايران وتن ماست جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 23 آبان 1384، ساعت 22:03 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام!
من اين جواب ها رو در جواب عمل نيک دوست گران مايه (غريب آشنا) اينجا آوردم.
اين جواب ها آماده ي پرينت شدن و برش خوردنه.
فقط اونا رو تويه Word کپي کرده و پرينت کنيد.
نکته جالب تر اينه که با اينکه اين جواب ها دقيقا مطالب کتابه ولي حتي اگر يک حرف رو هم جا نندازيد نمره کامل نمي گيريد!!! اگر کسي از دليلش با خبر شد ما رو هم بي نصيب نذاره. |
|
_________________ از طرف من.
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط حسين در تاريخ يکشنبه 29 آبان 1384، ساعت 1:02 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 آبان 1384، ساعت 22:08 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| حسين نوشته بود: |
سلام!
نکته جالب تر اينه که با اينکه اين جواب ها دقيقا مطالب کتابه ولي حتي اگر يک حرف رو هم جا نندازيد نمره کامل نمي گيريد!!! اگر کسي از دليلش با خبر شد ما رو هم بي نسيب نذاره. |
سلام
براي تغيير جهت متن به ltr ، متن مورد نظر رو select کنيد و دکمه English Text رو بزنيد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 514 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 آبان 1384، ساعت 10:52 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| حسين نوشته بود: |
سلام!
نکته جالب تر اينه که با اينکه اين جواب ها دقيقا مطالب کتابه ولي حتي اگر يک حرف رو هم جا نندازيد نمره کامل نمي گيريد!!! اگر کسي از دليلش با خبر شد ما رو هم بي نسيب نذاره. |
نمره شما 17!
با اين توضيح که در قسمت محل سکونت، وطن رو صحيح تايپ نکرديد. |
|
|
|
|
|
|
 |
حسين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 22 آبان 1384 مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: ايران ايران وتن ماست جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 29 آبان 1384، ساعت 1:05 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
ها ها ها!
دستت درد نکنه!
آخه ميدووني چون يه چندين هزار سال خارج (مرودشت) بودم ديگه فارسي رو فراموش کردم! |
|
_________________ از طرف من.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |