صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 11 آبان 1384، ساعت 16:56
 3 سال و 1 ماه پيش

ادعای عجیب: حسين رضازاده با تابعیت آلمانی!

رییس فدراسیون وزنه برداری آلمان طی تماسی با یک ایرانی ساکن آلمان از او خواسته تا شرایط حضور حسین رضازاده وزنه بردار سنگین وزن ایرانی را در تیم ملی آلمان فراهم آورد.
به گزارش مهر به نقل از روزنامه دی ولت آلمان، کلاوس اومباخ اظهار داشت: فدراسیون ما نمی‏تواند پول چندان زیادی را به رضازاده بپردازد.

این در حالی است که یک گروه از تجار ایرانی ساکن در آلمان گفته اند که به آلمانی‌ها ‌کمک خواهند کرد تا این خواسته آنها محقق شود تا رضازاده با تغییر تابعیت می‏تواند به تیم ملی آلمان بپیوندد.

بر پایه این گزارش، این منبع در این زمینه خاطر نشان کرد که رضازاده 27 ساله نخستین ورزشکار ایرانی خواهد بود که برای آلمانی‌ها ‌مدال کسب خواهد کرد. اومباخ مدعی شد: ما می‏توانیم او را برای المپیک 2008 پکن در تیم وزنه برداری کشورمان به خدمت داشته باشیم که اتفاق بسیار مثبتی به شمار می‏آید.

آلمانی‌ها ‌قصد دارند حسین رضازاده را جانشین رونی ولر کنند. ولر همان وزنه برداری است که در المپیک 2000سیدنی مقابل رضازاده تن به شکست داد.البته حضور رضازاده در آلمان باید با توافق کمیته ملی المپیک دو کشور باشد. اما اوبا تغییر ملیت می‏تواند به عضویت تیم ملی آلمان درآید. اومباخ عملکرد این وزنه بردار را در رقابت‌های ‌قهرمانی جهان در قطر که از 9 نوامبر تا 21 این ماه ادامه خواهد داشت زیر نظر خواهد گرفت.

دی ولت در پایان این مطلب یادآورشد که درسال گذشته 6362 ایرانی به تابعیت کشور آلمان درآمدند و از سال 1980 تاکنون نیز 65379 ایرانی به تابعیت کشورمذکوردر آمده اند.

لازم به یادآوری است دو سال پیش ترکها از رضازاده با پیش پرداختی ده میلیون دلاری به اضافه حقوق و امکانات فراوان خواسته بودند تا به تابعیت ترکیه درآید که وی در مصاحبه ای ضمن رد این مطلب گفته بود: همه پیشنهادهای ترکیه به یک یا ابوالفضل نمی‏ارزد.

هنوز هیچ مقام رسمی ادعای آلمانی‌ها ‌را تایید یا تکذیب نکرده است.

منبع: شريف نيوز

اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در چهارشنبه 11 آبان 1384، ساعت 17:13 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6468
ارسال چهارشنبه 11 آبان 1384، ساعت 17:02
 3 سال و 1 ماه پيش

رضازاده: به دهان آلمان‌ها خواهم زد

رييس فدراسيون وزنه‌برداري آلمان روز گذشته، در سخناني به يكي از روزنامه‌هاي آلماني گفته بود كه رضازاده در مسابقات جهاني سال 2005 كه هفته‌ي ديگر در دوحه برگزار مي‌شود، با پيراهن تيم ملي وزنه‌برداري آلمان وزنه خواهد زد. در اين راستا حسين رضازاده به خبرنگار ايسنا گفت: عشق من ايران و ولايت است و اين‌ها را با دنيايي عوض نخواهم كرد؛ من سرباز ايران هستم.

به گزارش ايسنا، مدال طلاي فوق سنگين در وزنه‌برداري جهان بسيار با ارزش است. باارزش‌تر از آن وقتي است كه در بازي‌هاي المپيك با كسب اين مدال، مي‌توان يكي از سه عنوان مهم المپيك يعني قوي‌ترين مرد جهان را نيز به خود اختصاص داد. اين عنوان كه براي هر كشور و هر قاره‌اي بسيار با اهميت است، با لطف خدا و با همت بالاي حسين رضازاده، پس از بازي‌هاي المپيك سيدني براي ايران به دست آمد. او در اين بازي‌ها به سلطه‌ي ساليان دراز آلمان‌ها و روس‌ها به اين مدال و اين عنوان پايان داد و اينك همه‌ي كشورهاي دنيا به هر قيمتي به دنبال كسب اين عنوان و مدال هستند.

با اين حال، حسين رضازاده دارنده‌ي دو مدال طلاي جهان، دو مدال طلاي المپيك، ركورددار دسته‌ي فوق سنگين و قوي‌ترين مرد جهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مي‌گويد: «همه‌ي دنيا دوست دارند مدال طلاي فوق سنگين را داشته باشند، همچنين همه‌ي آنها و به خصوص آلمان‌ها و روس‌ها مي‌خواهند علاوه بر مدال طلا، عنوان قوي‌ترين مرد جهان را نيز داشته باشند. اين كشورها به هر قيمتي در پي كسب اين عنوان و مدال‌ها هستند.»

وي ادامه داد: «به عنوان مثال، پس از بازي‌هاي المپيك سيدني، رييس كميته‌ي ملي المپيك آلمان به هاشمي‌طبا گفته بود كه شما با چه امكانات و برنامه‌اي به مدال طلاي المپيك به عنوان قوي‌ترين مرد جهان دست يافته‌ايد؛ در حالي كه كشور آلمان با امكانات بسيار فراوان و پيشرفته و داشتن قهرماناني همچون روني ولر از شما شكست مي‌خورد و نمي‌تواند به اين عنوان دست يابد. اين افتخاري بزرگ براي مردم ايران است.

رضازاده در ادامه به پيشنهاد تابعيت آلمان‌ها اشاره كرد و گفت: «آلمان‌ها هم از مدتي قبل به دنبال من هستند، تا كنون نيز به صورت غير رسمي صحبت‌هايي كرده‌اند؛ در اين راستا به احتمال فراوان در مسابقات جهاني دوحه نيز با دست پر مي‌آيند تا هر طور كه شده و همان طور كه از قبل هم اعلام كرده‌اند، من را از آن خود كنند و آنها هنوز هم فكر مي‌كنند كه من براي آنها وزنه خواهم زد. پيشنهاد آنها به قدري وسوسه‌انگيز است كه مي‌تواند هر انساني را منحرف كند.»

قوي‌ترين مرد جهان افزود: «اما من تا كنون به عشق ايران، هموطنانم و ولايتم، وزنه زده‌ام؛ اين اولين پيشنهاد وسوسه‌انگيز براي من نيست. پيش از اين نيز ترك‌ها با ده ميليون دلار به من پيشنهاد تابعيت كرده بودند، همه خوب مي‌دانند كه مبلغ ده ميليون دلار به طور كلي مي‌توانست زندگي من را متحول كند. اما، من جواب آنها را همان موقع دادم و جواب آلمان‌ها را نيز در مسابقات جهاني دوحه خواهم داد. مدال طلاي فوق سنگين و عنوان قوي‌ترين مرد جهان براي ايران است و تا زماني كه توان دارم، اين عنوان را از دست نخواهم داد. من در دوحه در دهان آلمان‌ها خواهم زد.»

اين چندمين پيشنهاد تابعيت براي قوي‌ترين مرد جهان است. ديروز، ترك‌ها به دنبال او بودند؛ امروز آلمان و به طور حتم روز ديگر، كشورهاي ديگر به دنبال بهترين وزنه‌بردار جهان خواهند بود. اما، او بي‌ترديد با توكل به خدا و حمايت از رهبر و به عشق مردم به اين پيشنهادها همچون قبل جواب مي‌دهد. رضازاده تا كنون، با پول بيگانگان وسوسه نشده، اما مسوولان كشور نيز بايد پاسخ فداكاري‌هاي او را بدهند.

شريف نيوز

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال چهارشنبه 11 آبان 1384، ساعت 17:14
 3 سال و 1 ماه پيش

Applause Applause Applause Applause Applause

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ابتکارات باورنکردني!
2
پاسخها: 11 بیننده: 379 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است رضازاده تمامي مسابقات وزنه‌برداري را تحريم كرد
1
پاسخها: 4 بیننده: 353 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انصاري و رضازاده
1
پاسخها: 20 بیننده: 434 نویسنده: Tyler
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يک عدد عجيب!
1
پاسخها: 10 بیننده: 1170 نویسنده: armoazn

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد