| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9586 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 آبان 1384، ساعت 22:38 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بعضيها (از جمله همين چند دقيقه پيش) (جوجه) هکرهايي اينجا يافت مي شوند که با استفاده از روشهاي فوق مبتديانه اي سعي ميکنن اينجا رو هک کنن!
خواستم به اون هکر محترمي که اينجا رو ميخونه بگم خواستم بگم تنها راه هک کردن اينجا مدتهاست که بسته شده! بيخيال بابا! به خدا سرور ما پاسارگاد نيست!
حداقل روشهاي خفن تري به کار ببريد که آدم دلش نسوزه! آخي نازي! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
يارو  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 2:44 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
آقا احسان! شايد اين نکته که من از کامپيوتر به جز کار با ويندوز هيچ چيز ديگري نميدانم، صلاحيت اظهار نظر را از من سلب کند. با اين وجود حس ميکنم ميتوانم تا حدودي دلايل عصبانيت يک admin از تلاشهاي هکرها را درک کنم. ولي حتي با در نظر داشتن اين حساسيت، لحن شما را مناسب نميدانم.
Admin اگرچه در اظهارنظرهاي عمومي خود يک کاربر معمولي است، در مسائلي که به سايت مربوط ميشود نقش سخنگوي سايت را بر عهده دارد. در اين گونه موارد استفاده از خط و نشان و گوشه و کنايه نه تنها شأن شخصي او را به زير سؤال ميبرد، بلکه به اعتبار سايت نيز خدشه وارد ميکند. پيشنهاد من اين است که پست خود را با بياني که بيشتر برازندهي کيفيت کار شماست، بازنويسي کنيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9586 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 3:46 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
تا حدودي درست ميفرمائيد. خودم هم بعضي وقتها که پستهاي قديميم رو ميخونم، احساس ناخوشايندي بهم دست ميده! اما اديتشون نميکنم! چون اون مال اون موقع هست و من الان ديگه اون نيستم! (فلسفي شد! بيخيال! اديشم نميکنم ديگه! گير نديد! )
...
اما چرا اون رو نوشتم؟ چون ميخواستم دماغ اون کسي رو که سعي کرده بود اينجا رو هک کنه بسوزونم! ادعا نميکنم اينجا هک نميشه، اما اوني که من تو فکرمه، هيچ وقت نميتونه اينجا رو هک کنه! همين!
...
اگه فکر ميکنيد من يه آدم پرمدعاي دماغ گنده مغرور هستم، ... خب حق داريد! خودم هم گاهي اوقات همين فکر رو ميکنم! |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 11:55 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1329 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 14:16 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
اقا ipاين بنده خدا به صورت اتفاقي از شهر هاي شمالي سرسبز مملکتمون نيست؟ |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| اقا ipاين بنده خدا به صورت اتفاقي از شهر هاي شمالي سرسبز مملکتمون نيست؟ |
اون حتي اينجا رو به حساب نمياره
پس خيالت راحت باشه |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 15:39 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
دهنم سرويس شد تا اون ميل رو پيدا کردم. آي پيش دقيقا اين بوده: 217.219.57.121 از شيراز و به احتمال زياد اون بنده خدايي که شما مد نظرتون هست نبوده.
| شيطونک نوشته بود: |
پس خيالت راحت باشه |
مشکوک جون! اينطوري نيست! اما خواهشا تو که بهتر ميشناسيش، يه لطفي کن و بهش بگو فيلتر رو از روي تالار برداره! ممنونت ميشم! |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
 |
شنبه 18 شهريور 1385، ساعت 23:25 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
دهنم سرويس شد تا اون ميل رو پيدا کردم. آي پيش دقيقا اين بوده: 217.219.57.121 از شيراز و به احتمال زياد اون بنده خدايي که شما مد نظرتون هست نبوده.
| شيطونک نوشته بود: |
پس خيالت راحت باشه |
مشکوک جون! اينطوري نيست! اما خواهشا تو که بهتر ميشناسيش، يه لطفي کن و بهش بگو فيلتر رو از روي تالار برداره! ممنونت ميشم! |
من سالهاست که نديدمش
اما فکر ميکنم تو به عنوان بزرگ ادمين تالار بهش بگي بهتر باشه
نه من به عنوان بدترين کاربر تالار |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 19 شهريور 1385، ساعت 16:43 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
آقا احسان من پیشنهاد میکنم برای files.persianbb.com یه پسورد بگذاری . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 19 شهريور 1385، ساعت 16:47 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| آقا احسان من پیشنهاد میکنم برای files.persianbb.com یه پسورد بگذاری . |
چرا؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 0:46 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| آقا احسان من پیشنهاد میکنم برای files.persianbb.com یه پسورد بگذاری . |
و بالاخره هکر قصه ما پيدا شد (harvard)
راستي هکر درسته يا حکر ؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 12:02 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
آقای شیطونک من هیچ وقت حتی تلاش نکرده ام که به این سایت کوچکترین خدشه ای وارد کنم .
شوخی جالب نبود |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
يارو  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 17 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 12:16 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
آقای شیطونک من هیچ وقت حتی تلاش نکرده ام که به این سایت کوچکترین خدشه ای وارد کنم .
شوخی جالب نبود  |
ميدونين که "خدشه" چيزي نيست که لازم باشه آدم حتماً با چاقو وارد کنه.
به عنوان مثال ارسال پستاي بيکيفيت به نوعي خدشهدار کردن کلاس سايته . |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 14:10 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| يارو نوشته بود: |
شوخی جالب نبود  |
ميدونين که "خدشه" چيزي نيست که لازم باشه آدم حتماً با چاقو وارد کنه.
به عنوان مثال ارسال پستاي بيکيفيت به نوعي خدشهدار کردن کلاس سايته . |
نمي دونم شوخي بود يا جدي يا هر دو! در هر صورت harvard از بهترين كاربرهاي تالارهاي گفتمانه كه در زمينه هاي مختلف ارسالهاي با ارزشي داره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 شهريور 1385، ساعت 18:01 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|